Как се обезоръжава любовница?

• 95 635
  • 1 013
  •   1
Отговори
# 330
Странно ми е при такива дълги връзки съпругите да не знаят.

Е, едва ли не е знаела. При толкова години. А и в по-малък град е наистина трудно.

Andariel, така е, да. Но в крайна сметка тя е можела да повдигне обвинение и да се стигне до съд. След като не го е направила, аз или други защо трябва да я мислим?

# 331
Но чак бутилка в главата е твърде много. Не е като да я оскубе, това с бутилката е много опасно, може да се получи много тежко увреждане на мозъка.

Да, и другата може доста да си полежи зад решетките.Опасно си е.Аз не бих.По ме кефи някакъв метод дето психически да я срине.

Последна редакция: пт, 06 юли 2012, 09:01 от Мидичка

# 332
  • София
Не знам, да ти кажа, раздвоена съм! От една страна би трябвало да повдигне обвинения, защото каквото и да се случва, не може да има физическа разправа. От друга страна, явно все пак, у тази жена има някакъв морален арбитър, който казва, че постъпката й с любовната интория е неприемлива. пък и сигурно не й се занимава с разнясане из съдилища и града, в който живее.

# 333
Andariel, е, то част от града със сигурност е разбрала случката, най-малко присъстващите в дискотеката. Щом и аз знам, а не живея в него. )))
Не знам, морал, морал...но едно е да спиш с мъжа на друга жена...друго е да ти пукнат главата.

Аз също съм ЗА психическия тормоз. ))) А не физически такъв. Това не е интересно, пък и е еднократно. Докато един човек психически можеш да го мачкаш дълго време.

# 334
Ама че гнусотия- ако 10 години имаш връзка с някой, що за връзка е това и що за уважение и към жена ти, и към любовницата ти...за мен подобни индивиди са пълни боклуци
А дамата, която е действала с бутилката като нищо може да си позове защитата на силен афект и готово...

# 335
А дамата, която е действала с бутилката като нищо може да си позове защитата на силен афект и готово...

..... това с афектът е от много кино. Така ще си я осъдят за телесна повреда, ако е сериозен съд, че стой та гледай.

# 336
Ама че гнусотия- ако 10 години имаш връзка с някой, що за връзка е това и що за уважение и към жена ти, и към любовницата ти...за мен подобни индивиди са пълни боклуци
а другата с противоположно действие за самоотбрана плюс силен афект.

# 337
Така де, спестили са си парите за адвокати и просто не са занимавали полицията  с истинската причина Hug

# 338
Така де, спестили са си парите за адвокати и просто не са занимавали полицията  с истинската причина Hug

Е те полицията са я занимавали, от където и знам. ) Няма как да се мине без тях най-малкото, когато се разиграва подобна сцена на обществено място.

# 339
  • София
А заслужава ли си да се обезоръжава?  newsm78 newsm78 Да не сме на бойното поле.

# 340
  • Tам през Атлантическия океан
Andariel, е, то част от града със сигурност е разбрала случката, най-малко присъстващите в дискотеката. Щом и аз знам, а не живея в него. )))
Не знам, морал, морал...но едно е да спиш с мъжа на друга жена...друго е да ти пукнат главата.

Аз също съм ЗА психическия тормоз. ))) А не физически такъв. Това не е интересно, пък и е еднократно. Докато един човек психически можеш да го мачкаш дълго време.

Е законата жена е 'търпяла' психически тормоз 10 год  Whistling

Ама па това си е избор  Sunglasses

Една притча по случая  Wink

С доброта в сърцето

Една жена, пламенна последователка на Буда, насочвала всичките си усилия към това да обича другите. Но всеки път, когато отивала на пазара, срещала един търговец, който й отправял неприлични предложения.

Една дъждовна сутрин, когато търговецът я обидил отново, тя изгубила контрол и го ударила през лицето с чадъра си. Още същия ден тя потърсила будистки монах и му разказала какво се е случило.

- Срамувам се от себе си – казала тя. – Изгубих контрол над гнева си.

- Да, грешно е, че си се разгневила – отговорил монахът. – Но животът е за това да споделяме чувствата си един на друг и ти трябва да разбереш, че хората са различни.

Следващият път, когато той ти каже нещо, изпълни сърцето си с доброта.

И пак го удари с чадъра си, защото това е единственият език, който той разбира.

Та така ........ Wink

# 341
  • София
Затова трябва да се събираме с хора, които разбират езика ни. Ако ще се млатим с чадъри, да си се млатим, но да е приятно и на двамата. Ако е приятно само на единия, то по-добре да се търси друго решение с друг човек, а не да се обезоръжава любовницата!  Mr. Green Mr. Green

# 342
Чумата да я тръшне пу,дано.С отровна плюнка ш'я прокълна и наплювам Naughty

# 343
  • на 4-ия етаж до асансьора
Чумата да я тръшне пу,дано.С отровна плюнка ш'я прокълна и наплювам Naughty
Анджък!Белким сЪ стресне и отпътува...  Joy

# 344
  • Бургас
трябвало е да я счупи в главата на мъжа си.

Общи условия

Активация на акаунт