Как се обезоръжава любовница?

• 95 516
  • 1 013
  •   1
Отговори
# 315
Въпросът беше по-скоро реторичен, не очаквам от теб да знаеш. Simple Smile

Така де...) то и аз по-скоро бих стъжнила живота на мъжа. ) Не че и мацката ще я пропусна де. Все пак и тя има глава на раменете. )

# 316
Въпросът беше по-скоро реторичен, не очаквам от теб да знаеш. Simple Smile

Така де...) то и аз по-скоро бих стъжнила живота на мъжа. ) Не че и мацката ще я пропусна де. Все пак и тя има глава на раменете. )

Но ако тя е свободна,реално ти не можеш да и държиш сметка какво да прави с живота си.Пък ако не е-може и мъжът и да информираш.

# 317
Мидичка, то реално всички хора са свободни.
Тя с живота си да прави каквото иска, но когато се намесва в отношения м-у други 2лица и ощетява мен примерно...естествено, че и аз ще се намеся в нейния. )

# 318
Хм, що не е счупила на мъжа си главата с бутилка? Или оня е против волята си намъкнат във връзка?

Е как защо, защото после мръсникът пак на нейната глава, обаче с разбита тиква - да го посещава по болници. Но не одобрявам самото деяние - къде остана класиката с простото оскубване?

# 319
Нали знаете старата истина за мъж с халка?!?
Това означава, че има поне един човек на този свят, който го търпи и че хидравликата от кръста на долу все още работи. Това е примамливото за "любовниците" било то мимолетно или друго)

За себе си съм сигурна как ще реагирам - първо много ще го бъзикам, даже ще поискам да дойде девойчето да поизпере, да поизглади поне 3 пъти в седмицата да готви, децата да обгрижва и т.н.т. пък ако тя не прояви желание милото да се справя сам  Mr. Green с тез дейности от ежедневието - аз ще ги зарежа окончателно, няма да готвя, да пера и да обгрижвам човек, който кръшка. Иначе реално погледнато това ме устройва  Mr. Green така можем да си съжителстваме дъъъъъъълги години.

П.П. Една позната беше побъркала мъжа си като го хвана. Всяка нощ около 2.30 го будеше и му задаваше един единствен въпрос " С какво тя е по - добра от мен?" и той завалията след това не можеше да заспи с часове. За няколко месеца го стопи.

# 320

П.П. Една позната беше побъркала мъжа си като го хвана. Всяка нощ около 2.30 го будеше и му задаваше един единствен въпрос " С какво тя е по - добра от мен?" и той завалията след това не можеше да заспи с часове. За няколко месеца го стопи.

И той остана ли при нея,или си би камшиците?

# 321
  • Galaxy 13197853088
 Joy  Joy

# 322
Хах остана разбира се, той беше зависимия  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 323
Хах остана разбира се, той беше зависимия  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

А,ясно...Сигурно е съжалил сто пъти за кръшването Laughing

# 324
# 325
Понеже имаше интерес към историята с жената, счупила бутилка в главата на люболницата, ето и развитието. )))
Обвинение няма повдигнато...любовницата в обясненията пред полицията написала, че е паднала по стъпалата. ))

# 326
Сигурно е омъжена и да не се раздухва?

# 327
Сигурно е омъжена и да не се раздухва?

Е, не съм питала. ) Ама имали връзка с мъжа от 10г. някъде. Чудно жената как я е търпяла толкова време. Явно и е прекипяло в някакъв момент.

# 328
Странно ми е при такива дълги връзки съпругите да не знаят.

# 329
  • София
Но чак бутилка в главата е твърде много. Не е като да я оскубе, това с бутилката е много опасно, може да се получи много тежко увреждане на мозъка.

Общи условия

Активация на акаунт