Как се обезоръжава любовница?

• 95 480
  • 1 013
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Не говоря за унижаване, а за нормално съобразяване с партньора.
 Wink
За мен е все едно дали се съобразявам с бебе, дете, работа и партньор. Все има ограничения, които не ми позволяват да слушам само собствените пориви.

# 301
Е, за мен не е все едно с кого се съобразявам. Без проблем се съобразявам само с дъщеря ми Simple Smile.
Не ми се отдава да се подчинявам на други хора освен нея и не го правя. Peace

# 302
Обобщено казано всеки се съобразява със себе си. Въпросът е да не губи себе си. Тогава става зле, независимо къде си.

# 303
При бебето е удовлетворяване на жизнена потребност на зависимо малко същество за определен период от време и е извън темата на партньорството и това с какви хора споделяме живота си, за да избегнем ситуации на конфронтации.

С работата - когато човек ясно си постави пред себе си ама откровено приоритетите и реши, че иска да има свобода кога какво прави през деня, навлиза в такъв бизнес, в който работното време е плаващо. При моя екип например изрично в договорите пише това - плаващо работно време, което значи, че при официално отваряне на офиса в 8.30, ние идваме някъде между 8.30 и 10.00. После от нас си зависи да си довършим вечерта. Моите хора определено работят много повече часове от по 8 на ден 5 дни в седмицата, така че в колко идват сутрин изобщо ми е извън интересите. Аз самата имах период, в който сутрин си бях сложила тренировки 5 дни в седмицата от 6.30 до 9.00. Хората не са вързани за работно място, при условие че имат висока квалификация, гъвкави са и грабват всеки шанс, който им се предложи за преместване в друга фирма, в друг офис, в друга държава.

Точно както писах и с партньора - уговаряш си условията в самото начало и после отношенията са на разбирателство. Аз например обожавам усещането да отивам сутрин на работа, но то се формира от отношенията с хората в корпорацията, за която работя, самото естество на нещата, които върша и заплащането, което получавам. Но както с работодателя, така и с партньора, ако някой ти е супер симпатичен на външност, но ценностната му система се различава от твоята, се разделяш с този човек, защото няма обща основа за изграждане на доверие и за да искаш да даваш в съвместния ви живот.

Да следваш желанията си за мене значи да подреждаш живота си с ясно съзнание какво точно искаш в живота си и да намериш такива хора, които ти дават това, което искаш и съответно искат точно това, което ти даваш.

# 304
  • София
По принцип има логика, хората си избират работя, която им подхожда. Обаче никак не пречи да обичаш спането до късно, но също така да си добър хирург.  Wink Пълно щастие в този живот няма, ако има все още някой, който не го е разбрал. Винаги се налага човек да прави компромиси. Но няма страшно, ако някой живее с мисълта, че никога не прави такива.  Laughing
Аз нямам против да се съобразявам с желанията и чувствата на партньора си. Все пак очаквам и той да се съобразява с моите. Бракът е дълъг път, не е моментно изживяване. Днес съм на кеф - с теб съм, утре не ме кефиш нещо - чао. Поне според мен. И няма начин да се съобразявам с деца, приятели, колеги и т.нат, а точно пък с партньора не! С човека, с когото по презумция ще извървя живота си.

И ако се върнем на темата за любовницата - как пък да не се занимавам с глупости. Събирам му багажа и му го свалям по бързия начин - през терасата. Ако е любовница. Ако е само еднократно чукане не знам. И предпочитам да не разбирам.

# 305
Аз съм си първосигнална личност...такава съм и малко се упреквам за това (но само малко ) не бих изтърпяла кафе с НЕЯ ...разговори с НЕГО и т н ............заформям абсолютен скандал....или си тръгва или остава с мен ....
Сигурно и аз съм такава. Макар, че никога не викам по скоро разговоряме ако нещо не ми харесва.

О, това, че хората са различни, за мене е най-ценното и най-красивото на живота и е много важно да се съберем именно с такива хора в своето обкръжение, с които имам сходни възгледи, защото иначе следват разочарования. В моята среда сме от тези, които държат да са свободни. Това за нас означава аз да избирам какво правя, партньорът ми също, приятелите.... и с кого. Интересното е, че сред нас скандали, крещения, тръшкания, изневери и подобни отношения аз поне трудно си спомням да е имало. Хората са се събрали със себеподобни. Има изказване на мнение, но всеки е свободен, дали да го претворява с своя живот.

Идеята за правенето на компромиси със собствената ценностна система ми е чужда и намерих до себе си хора, които също възприемат света така. Отказите от собствените желания са в основата на много болести, а моето здраве ми е най-важно, защото животът ми ми е един  Grinning С времето се с партньорите си въвлякохме един друг в много от заниманията си и всеки се присъедини към тези от хобитата и познанствата на другия, които му допадат. Не ни е идвало на ум обаче да се отказваме от собствените си навици, защото другият не ги споделя, както и да ограничаваме другия човек (не че би минал подобен номер де).

Пак казвам, че това е нашето си. Много неща от общите си разбирания изговаряме в началото на отношенията си и така поставяме основата на познаването кой кой е и дали всеки от нас иска да споделя живота си с този човек. Мога да дам пример от една от най-близките ми приятелки - мъжът й е съдия на международни състезания в едни световния шампионат по главоблъсканици - когато има състезание, съответно се качва на самолета и отива. Това няма нищо общо с професията му, просто хоби. Когато реши, че неделя ще играе с тукашния си отбор, тя си организира примерно приятелки, които да правят барбекю с нея в градината този ден. Затова пък двамата играят в едни Интернет турнири като отбор по друга игра. На другата ми най-добра приятелка мъжът й редовно си резервира да ходим двамата на кино тя като е в командировка поне една вечер, за да си изприказваме приказките двамата само без никой да ни прекъсва.

Пак казвам - всеки с неговото си.  Питам се обаче защо нас ни влече да си спим само с половинките. И тъй като съм много близка с мъжете, това го знам от много лични разговори помежду ни. Или сме двамата, или се разделяме и сме щастливи с друг човек, ако имаме такава потребност.
Ние никога не решаваме проблемите с викания, а за болестите не зная може и да сте права. Възможно е да сте се оженили на зряла възраст? Аз само гадая в случая.
Предпочитам да правя нещата с мъжа ми, сама не. Може би това се дължи на детството ми...
Макар, че не винаги искам да изляза с него защото например в много случаи може да ме откаже да си купя нещо нужно за мен. Laughing
Лично аз не изпитвам потребност от други мъже, за да изпитам такава потребност значи събеседник отговаря на всички мои изисквания за мъж. На първо място интелект. При мъжа ми е същото. Simple Smile

# 306
Как, как....прясна случка от преди 2дни. ))))

Жената разбира, че мъжа и има любовница. Разбира и коя е. )
Намира я в едно заведение и чупи в главата с пълна бутилка с бира. Резултата - любовницата с разбита глава и в спешното. С 6шева на главата.
Ей това е обезоръжаване. Или....въоръжаване.
Пълен ужас...

# 307
  • Варна
Тази жена е за затвор. Егати бясната откачалка. За съпругата говоря.

# 308
Тази жена е за затвор. Егати бясната откачалка. За съпругата говоря.

Ами трябва да питам какво се е случило с нея. )

# 309
  • Варна
О, ти си запозната с историята отвътре? По принцип нейното деяние е сериозно престъпление, а не просто "безобидна" закачка за неутрализиране на противника.  Зависи вече от тълкуването - дали ще е нанасяне на лека/средна телесна повреда или хулиганство, а дори може да бъде и опит за убийство. Във всички случаи е и самоуправство. Все престъпления от общ характер. Аз бих я съдила откачалката.

# 310
Приятно ми е - Богиня!, зависи какво се разбира под "отвътре". )) Но категорично не познавам лицата, да е ясно. )

# 311
  • В Космоса
Хаххаааааааа, яко. Аз не бих го направила, мисля, но се изкефих. Бахти боклуците, даеба! Twisted Evil Всичките парцали да си имат едно наум! Ко ще после да съдят, да мъдят, ама с разбита глава. hahaha

# 312
Хм, що не е счупила на мъжа си главата с бутилка? Или оня е против волята си намъкнат във връзка?

Ама че разбиране за социална справедливост, и аз бих я осъдила, без да ми мигне окото.

# 313
Зилозавър, не знам защо.

# 314
Въпросът беше по-скоро реторичен, не очаквам от теб да знаеш. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт