Как се обезоръжава любовница?

• 95 629
  • 1 013
  •   1
Отговори
# 480
  • София
 Naughty Тц, не защитава само себе си! Когато е влюбен, и когато реши, че една жена е негова, но особено когато е влюбен, му идва отвътре да защити любимата.

# 481
А с тройка?! Може пък да настане всеобща радост. Sunglasses
При съпруга и любовница трудно може да има тройка. Това е триъгълник и вероятността да стане ъгъл е твърде малка.

Naughty Тц, не защитава само себе си! Когато е влюбен, и когато реши, че една жена е негова, но особено когато е влюбен, му идва отвътре да защити любимата.

Твърде си романтична Анди!

Последна редакция: пт, 28 сеп 2012, 12:29 от Снежа63

# 482
Мъжът обикновено остава при по-слабата жена,тази,която изиграе ролята на жертвата.А това обикновено е съпругата.Разбира се,има и изключения.

# 483
  • София
Е, не се знае коя е по-слабата, но която го изиграе явно печели. Ако съпругата напада любовницата и й върти мръсни номера, то любовницата е в ролята на по-слабата, рони сълзи, и мъжът нея защитава. Но ако любовницата започне да говори твърде много срещу съпругата, особено нещо срещу децата, тогава той започва да защитава жена си.

# 484
И това не е шаблон задължително, а много често даже не иде реч за слаби и силни. Sunglasses

# 485
Да,зависи коя ще се окаже по-хитра.Но това да настройваш и злословиш,независимо от коя страна си,не дава резултат.

# 486
Ответен удар не е само да злословиш или настройваш.Има хиляди други начини за Отговор, като да-злословенето даже не е и опция, особено ако не познаваш от близо другата-то няма и за какво да злословиш точно, така че е извън вариантите.

# 487
Мисля,че някой беше дал идея да се настрои съпругът против любовницата,по този повод е коментарът ми.Знам,че има и други опции.

# 488
  • София
Разбира се, има всякакви случаи, затова животът е интересен, но в значително количество хоата са сравнително предвидими като реакции. Peace

# 489
Един разумен човек ще подмине подобни предложения чисто и просто.Аз затова въобще и не ги коментирам.

# 490
  • Пловдив
Какви са хилядите начини за отговор?

# 491
Ами ето, Снежето е дала пример също нагоре-орговор е имало и резултати, последствия и т.н. и без да се е стигало до Очи в Очи на двете жени.Ситуациите са различни според различните особености в семействата.
"Хиляди" е метафора, на принципа-колкото жени, толкова и начини.Всяка си знае къде може да "удари" така, че да се получи.

# 492
Зависи от мъжа които искаш да запазиш или да спечелиш, както и от умението ти да използваш конкретната ситуация.

# 493
Точно така, затова съм написала и "хиляди" начини.Зависи от ситуацията , и как са сложени участниците в нея.

# 494
  • Пловдив
Бих могла да отмина и да не слизам до нивото на любовниците, бих могла да отмъщавам. Два варианта според мен. Дали ще се разделям с мъжа или не пак е в рамките на двата варианта. Мога да се разделям цивилизовано или не Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт