Как се обезоръжава любовница?

• 95 582
  • 1 013
  •   1
Отговори
# 495
Янтра, а ако любовницата е над нивото на жената? Тогава какво?. )
Ако е лесно да "слезеш" до нивото на някого, то не е толкова лесно да се изкачиш до неговото.

# 496
  • Пловдив
Янтра, а ако любовницата е над нивото на жената? Тогава какво?. )
Ако е лесно да "слезеш" до нивото на някого, то не е толкова лесно да се изкачиш до неговото.

Аз съм достатъчно високомерна и самоуверена за да съм сигурна в своето ниво, а то е високо Laughing

# 497
В един друг форум четох, че една беше качила името и телефона на любовницата и отдолу - предлагам секс услуги.
Трябва обаче давнимаваш и от ответната реакция защото при такъв случай не се знае кой ще стане за резил.
Това ми напомня как една измамена съпруга беше написала върху двулевки и петолевки телефона на любовницата и отдолу "Срещу тази сума съм твоя" и ги беше пуснала в обръщение.  Mr. Green

# 498
В един друг форум четох, че една беше качила името и телефона на любовницата и отдолу - предлагам секс услуги.
Трябва обаче давнимаваш и от ответната реакция защото при такъв случай не се знае кой ще стане за резил.
Това ми напомня как една измамена съпруга беше написала върху двулевки и петолевки телефона на любовницата и отдолу "Срещу тази сума съм твоя" и ги беше пуснала в обръщение.  Mr. Green
#Shocked

# 499
каква страхотна идея

# 500
Хаха, какви евтини номера...)
Интелигентните хора отмъщават по друг начин.  Simple Smile

# 501
Достатъчно е да познава шефа ти и да си пусне красноречието в действие, или да има механизми на въздействие върху него, пък той върху колеги, шефове на други фирми...и така да го завърти, че да не разбереш откъде ти е дошло. Whistling

# 502
Интелигентните хора не отмъщават  Peace

# 503

Оуууу, дааааа.... Laughing
Отмъщението е сладко. ) иначе света би бил твърде скучен ако го нямаше.

# 504
  • Сопот, Пловдив

И аз все така си мисля, но май не е до интелигентност това, а до мироглед.

# 505
Казва се: "Поставят на мястото им", а не отмъщават  Laughing
Далеч съм от мисълта, че няма да ми се иска, но реално няма да има никакъв смисъл. То на такива времето им го връща. Няма нужда аз да с енамесвам. Иначе със сигурност ще ми е много гадно и ще се чувствам ужасно, ще ми се иска да направя нещо гадно и мръсно, даже сигурно ще имам и подкрепа, но едва ли бих си губила времето наистина. Е, ако имам възможност, бих поставила играчите по местата им, но аз да ходя да се бутам и да се обяснявам с някого: никогаЖ!

# 506
  • София

По-скоро отлагат или измислят по-фини, но също болезнени начини за отмъщение. Според мен склонността към отмъщение е част от човешката природа и от него е много трудно да се избяга, но може човек да се научи да го контролира в някаква степен.

# 507
Е аз пък не съм на мнение, че нещо, на някого се "връща". ) За да разчитам на тези глупости. )
Най-добре е човек сам да си върши работата, не да разчита на някакви клишета и легенди.

# 508
  • София
и аз не смятам, че го има това с връщането, но пък е добра утеха, когато човек се чувства безсилен и на ръба на отчаянието. Чувството за справедливост и възмездие трябва да бъде задоволено по някакъв начин.

# 509
Ето я утехата - ще се върне чрез мен. Mr. Green

Шегата настрана, но Монте Кристо не ви харесва като идея? Май зависи за какво, за тежко провинение спрямо мен, предполагам, дано никога не разбера, мисля, че мога да мобилизирам нечувана злоба и сили.

Общи условия

Активация на акаунт