Как се обезоръжава любовница?

• 95 582
  • 1 013
  •   1
Отговори
# 525
Хубаво би било някой да не акумулира отрицателна енергия която би била пагубна за семейството му на базата, че някоя гушнала съпруга й.
Аха, съпругата няма право да акумулира отрицателна енергия, щото било пагубно за семейството Й, ама мъжът може да си акумулира колкото си ще отрицателна енергия, кво му дреме, че това е пагубно за семейството МУ?!
А малко така, женска солидарност?
Значи той , като си сваля гащите насам-натам, не е пагубно за семейството, ама когато тя реагира на предателството, вече става пагубно за семейството.
Странно и нелепо, според мен, разбиране за мъжкото и женското участие в душевното здраве на семейството.

# 526
  • София
Всичко това само показва колко жив е патриархатът по нашенско.
Най0трудната част е преодоляване на емоцията, за да влезе мисълта в руслото на самоконтрола. Когато има самоконтрол, шансовете за по-полезна реакция е по-голям.

# 527
Самоконтролът е съвсем друга бира.Реакция ответна обаче не е здравословно да няма.

# 528
Най- уязвими са тези които имат какво да губят.
Любовницата и съпругата не могат да губят на еднакво ниво.

Краси, мъжът е пряк участник и в изневярата и като член на семейството. Не е едно и също. Положението на жената и мъжа в семейството не е равнозначно, колкото и да го отъждествяваме.

# 529
  • София
Достатъчно мръсни номера се играят по време на развод, за какво ще е цялото хабене на отмъщаване на любовницата! В такива ситуации човек е по-склонен да показва най-лошото от себе си, а после, както каза някой по-назад, се срамува всеки път като се сети колко низко е паднал в самоунижението си. Все пак, човек първо живее със себе си и после с другите!

# 530
  • Сопот, Пловдив
От някои постове излиза, че тези, които не сме склонни да отмъщаваме, сме недостатъчно интелигентни и изобретателни за сложни замисли и планове.  Grinning  Аз отдавам липсата на желание за мъст на съвсем друго, но както казах й преди, всеки да реагира, както го удовлетворява.

# 531
Напротив, точно обратното и в подкрепа на :всеки да реагира, както го удовлетворява!След като някой се чувства удовлетворен След Реакция/реакция не е  еквивалентно на отмъщение, апропо/, от тук пък излиза, че тези, които реагират са лоши, неконтролируеми кукувици. Laughing Hug

# 532
Как пък все любовниците виновни Simple Smile Познавам доста връзки разпаднали се по вина на съпруг/съпругата и любовник/цата са били просто естествено развитие на нещата Wink

# 533
  • Сопот, Пловдив
Напротив, точно обратното и в подкрепа на :всеки да реагира, както го удовлетворява!След като някой се чувства удовлетворен След Реакция/реакция не е  еквивалентно на отмъщение, апропо/, от тук пък излиза, че тези, които реагират са лоши, неконтролируеми кукувици. Laughing Hug

Зависи от реакцията и зависи как се е държала любовницата след разкриването, зависи предполагам и съпруга как се е държал. Аз категорични и обобщени определения не давам на никого. Но някои ответни реакции са си точно отмъщение и наистина ми навяват на лабилна психика.

# 534
Най- уязвими са тези които имат какво да губят.
Любовницата и съпругата не могат да губят на еднакво ниво.

Краси, мъжът е пряк участник и в изневярата и като член на семейството. Не е едно и също. Положението на жената и мъжа в семейството не е равнозначно, колкото и да го отъждествяваме.
Е, тя любовницата какво има да губи?Като нищо не е имала?
В този ред на мисли, съпругата и децата са уязвими, да....заради неверника, дето не мисли с правилната глава.

Това за равнозначността на мъжа и жената не го разбрах.....
Може би , защото моето разбиране за партньорство е равенство, на всички нива.
Ако мъжът ми направи нещо, за което гласно/негласно сме се разбрали, аз имам право да реагирам.И съответно, ако аз сгафя, той има същото право.
Ако той иска патриархат, да си търси .....послушница.

# 535
Ама ние тук не коментираме кой крив,кой прав.Това е съвсем друга тема.Говорим си за начини на "отмъщение" и отмъщението като начин да се освободиш от негативните чувства,което носи едно предателство.

# 536
Ами забравяш за  него и продължаваш с гордо вдигната глава ! Не виждам смисъл от разни отмъщения и други подобни. За мен поне  е унизително ...

# 537
Ами не всеки е възпитан адекватно да се държи в критична ситуация.Не може всеки да е железен.Познавам достатъчно жени, за да не изглеждат лабилни кукувици, се наливаха я с алкохол я с хапчета, за да тушират видимата лабилност.Когато ти се разклати яко под краката няма как на 150% да си стабилен.И реално, години поддържаха желязно поведение, тушираха желанието за реакции, заровиха го, но им се отрази психически.

Мидичка ,  Peace
Troy , за други не е унизително. Peace

# 538
Да,един го удовлетворява отмъщението,а за друг е унизително.Нормално е да сме различни.Аз лично предпочитам да не разбирам как бих реагирала в такава ситуация.

# 539
  • Сопот, Пловдив
Едва ли някой би могъл да е железен и на 100% стабилен в такава ситуация, аз също съм реагирала, но просто според моите виждания реакцията трябва да е насочена спрямо мъжа, а не спрямо любовницата. Иначе не съм убедена, че хора, които са толкова наранени от дадена ситуация, че стигат до хапчета и алкохол, са могли да се предпазят от такова пристрастяване само чрез ответна реакция спрямо любовницата.

Общи условия

Активация на акаунт