Как се обезоръжава любовница?

• 95 635
  • 1 013
  •   1
Отговори
# 540
Ами забравяш за  него и продължаваш с гордо вдигната глава ! Не виждам смисъл от разни отмъщения и други подобни. За мен поне  е унизително ...
Ако си събере багажчето и се изнесе при "новата изгора", сигурно ще забравя...
Ама ако се прибира всеки ден у дома, при децата?
Как да го гледам, без да изпитам желание да му извия врата?И на любовницата също?
За мен ще е по-унизително да не реагирам изобщо.Все едно направо му казвам:"Давай, мило.Няма значение, че ме събори и стъпка, продължавай все така.....!"
Ами, няма как да стане.
По един или друг начин всеки ще изсърба това, което е надробил.
Ако не е бил "гладен", да е мислил, преди да "поръчва".

# 541
Как пък все любовниците виновни Simple Smile Познавам доста връзки разпаднали се по вина на съпруг/съпругата и любовник/цата са били просто естествено развитие на нещата Wink
Любовница насила няма.

# 542
За мен любовницата,освен в някои ситуации,няма вина.Това е чужд човек,който не е длъжен да се съобразява с мен или децата ми.Както на мен не ми дреме за чувствата и съдбата и,така и на нея не и пука за мен.Този,който трябва да се съобразява и да мисли е мъжа.
Вече ако е моя близка или прави някакви лични нападки към мен-ще си понесе последствията.Когато не мисля,че някой е виновен се държа адекватно и въпреки,че съм наранена съм способна да се контролирам и да не вредя на жената.Но ако идва да ми досажда или пред другите го сваля и ме гледа хитро...или разни подобни истории..е тогава съм способна на много неща,дори физическо насилие. Първо гледам презрително лошо,после минавам на разговор,ако не схваща завличам за косата.
Правила съм го в ученическите си години и сега няма да ми е проблем.Пък след като си изяде боя да взима сульото у тях да си го гледа.
Пък на него какво ще му сторя е съвсем друга история  Laughing

# 543
  • София
От някои постове излиза, че тези, които не сме склонни да отмъщаваме, сме недостатъчно интелигентни и изобретателни за сложни замисли и планове.  Grinning  Аз отдавам липсата на желание за мъст на съвсем друго, но както казах й преди, всеки да реагира, както го удовлетворява.

Защо да не са интелигентни? Както писах, човек се поддава на емоциите и губи контрол.
Честно да ти кажа, мисля, че в такива ситуации отмъщението точно на любовницата, не носи никакви позитиви в дългосрочен план. Защо да отмъщавам на любовница, вместо да се постарая да реша своите си проблеми и как да продължа живота си? За какво ми е да губя ценна енергия, за да живея за чуждия живот и мисълта на нея да й е гадно? Не е за вярване, но отмъстителните набези на съпругата само подсилват спойката в другата двойка, защото те имат вече още едно нещо, което ги свързва - борбата срещу лошата съпруга, която само иска да им развали щастието. Защо да давам на другата коз в ръцете?

# 544
Andariel,
напълно съм съгласна с теб!

# 545
Aми простичко е-не винаги е точно този сценария, затова.Сценарии-бол. Hug

# 546
Желанието за отмъщение е спонтанна реакция.
На желаещия, на отмъстителя дава удовлетворение от рода на "върнах си" или " аз може да не съм добре, но и Вуте да е зле".
Не обвинявам тези които искат отмъщение. Възприемам го като съвсем естествено.
Едно е сигурно, че човек който си отмъсти на мен, няма да му простя, независимо дали съм виновна или не.
Тогава вече войната става не за субекта, а принципна.

# 547
Ето идея за обезоръжаване  Mr. Green, това е в подписа на потребителката Естел:

Съпруг води блондинка при съпругата си.
- Това е нашата нова любовница.
- НАШАТА любовница? - възмущава се съпругата.
- Да, но ако искаш, ти може и да не участваш.
На другия ден съпругата води един нигериец при съпруга си.
- Това е нашият нов любовник.
- НАШИЯТ любовник? - изненадва се съпруга.
- Да, аз пак няма да участвам.
--------------------------------------------------------------------------------

# 548
  • Сопот, Пловдив
Andariel, не знам дали си обърнала внимание и на другите ми постове в темата, но аз съм напълно съгласна с теб. И аз не разбирам насочването на гнева към любовницата. Аз не вярвам, че чието и да било отмъщение носи някакви позитиви. Коментирах това, че имаше няколко поста, вече не помня чии, според които не искаме да отмъщаваме тези, които не сме способни на добър план за отмъщение, който няма да ни изложи, а ще сложи любовницата на мястото й или нещо такова беше.

# 549
Rois, кой е казал, че само на любовницата ще се отмъщава?. ))))
Разбира се, че и за мъжа неверник е подготвено каквото му се полага.

# 550
А и не е нужно да разбираш, като не разбираш-не разбираш.Остави другите, които си знаят защо-да си го имат и това е. Peace

# 551
Аз също по принцип мисля,че любовницата не е човекът,на който трябва да се отмъщава,но преди няколко страници беше поискан точно такъв съвет-как да я постави на мястото и,да я жегне.От там тръгна темата за отмъщението.

# 552
  • Сопот, Пловдив
Jizzlobber , написала съм в няколко от постовете си, всеки да прави това, което мисли, че ще го удовлетвори, не убеждавам никой да действа и мисли като мен, просто не го разбирам и толкова, мисля, че всеки е свободен да изкоментира какво мисли.

# 553
Разбира се, както и аз изкоментирах какво мисля.

# 554
Аз мисля, че на всеки трябва да  си върнеш, стига да считаш, че това те удовлетворява.
Едно е сигурно, че се научих, че при нападение най- добрата реакция е обратен удар.

Общи условия

Активация на акаунт