Как се обезоръжава любовница?

• 95 559
  • 1 013
  •   1
Отговори
# 570
  • София
В този смисъл съпругата е по-уязвима, защото има да губи повече.

Какво повече има да губи? Вероятността да загуби мъжа си е почти нулева, в материален план също почти нищо не може да загуби. А доверието, емоциите и "любовта"  Laughing в повечето случаи са си отишли още преди появата на любовницата. За разлика от съпругата, любовницата губи години в напразни надежди, че ще си го присвои и ожени за себе си. Или се примирява с позицията на отдушник, укрепващ чужд брак. Но иначе за всяко младо момиче е добре да е имало неангажираща връзка с женен мъж, от гледна точка натрупване на опит.

# 571
Точно тук се корени отговорът, Анди..За какво ти е?
Ами на различни хора им е за различно.На едни, за пари, на други, за просто компания някаква под някаква форма и т.н. и т.н. Не случайно има и отворени връзки.На други пък съответно не им трябва и се отървават.Съобразяването вече е съвсем друга бира и пак различните хора/характери/ различно съжителстват както с роднини, така и с мъжове, така и със съкварторанти-семейния форум е пълен с всякакви примери-от свекървенски присъствия, през мъжови, та до съквартирантски.Е всеки с различен нюанс е за себе си...
И тук въпросът кой какво има да губи е много спорен и сложен според конфигурациите.Едни, макар и с малко, могат да имат да губят всичко, а други, имащи всичко, може да продължат да си го имат, трети-трето действие и т.н....Също е относително губенето/изграждането на доверие.Едни могат да го загубят безвъзвратно, други-да го изградпт на ново, трети-да откажат въобще да опитат да градят, четвърти-четвърто...Аз например, никога не съм губила доверие в такъв процент, че да не мога да го възстановя после.Друг-няма да може да се преглътне и да има и капка доверие и т.н.Характери-различни.

# 572
Много ниско си оценяте живота откъм емоционалната страна.
Alexandria, това , че нещо е факт не означава, че го приемаш. Още по- малко, че фактите се интерпретират различно.
Интересно защо се счита, че любовницата винаги има надежди за брак? Още по- малко ми е ясно за какъв опит става на въпрос?

# 573
Хм, напротив, сред познатите ми се славя като дълбоко емоционална, със склонност към анализи..
Снеже, къде четеш, че се счита задължително, че любовницата има надежди за брак?
Някоя любовница може и да има, друга-да няма-свят шарен, ситуации-бол.
Опит-всякакъв е добре-дошъл... Laughing

# 574
Не чета. Разсъждавам над мнението на другите. По- точно колко е различно от моите възприятия.

# 575
Еми пак нормално, различни сме, ти със своите възприятия-за теб си правдиви, аз, с моите, Пенка и Драганка с техни... Hug

# 576
Вие любовницата я изкарахте най-глупавото е заблудено същество. )))
Имала съм 2-3пъти връзки с женени мъже. Не съм си и помисляла за брак и други подобни, какви ти глупости от сорта, когато си на 20г.
Просто ми е било приятно, възползвала съм се от определени "облаги" да го наречем и нищо повече. Нито ме е интересувала жената на въпросния, нито съм го искала за себе си, или други глупости от сорта.
Но изглежда много зависи и любовницата на колко години е, какво възпитание има и т.н. и т.н.

# 577
Еми пак нормално, различни сме, ти със своите възприятия-за теб си правдиви, аз, с моите, Пенка и Драганка с техни... Hug
Тук е въпроса, дали моите са правдиви или на Пенка или на Драганка.

# 578
Шокираш ме, а си зряла жена.Не научили до сега, че правдиво за мен може да е едно, за теб-друго.Всеки има своята истина според различните ситуации, а и в една и съща ситуация-също.Да не говорим, че една и съща ситуация, от един и същи човек може д абъде изиграна по различен начин, почувствама различно и реакциите да са различни.Пример във връзка с темата-имам мъж, той има любовница, аз реагирам по някакъв начин.Минава време, имам пак мъж/независимо стария или новия, да кажем-същата ситуация/-аз реагирам по друг начин.
И двете действия може да са правдиви, макар и различни, или обратното-да са еднакво грешни...
То само времето показва понякога кое е криво и кое е право и то пак в личностно отношение,според зависи от комплексното прчеупване на събития във времето.
Този въпрос е излишен, дето си го задаваш просто.Какво има да се чудиш-ти за себе си знаеш, че си права за нещо си, особено, ако и времето го е доказало.Аз , реагиралата по различен от твоя начин-също, защото и на мен времето ми е показало правилността на някогашната ми реакция.

# 579
Шокираш ме, а си зряла жена.Не научили до сега, че правдиво за мен може да е едно, за теб-друго.
Наистина съм шокирана въпреки, че съм зряла жена.

# 580
Тук е въпроса, дали моите са правдиви или на Пенка или на Драганка.

Няма как да са еднакви и да има най-правдиви  Wink
За всеки различно, чак и аз се шокирах какъв е тоя напън да убедим другите как ние действаме и че това е най-правилното...

# 581
Говорите така сякаш не сте виждали мъж който е на втори брак Wink има любовници и любовници ...
Някои мъже си зарязват жените още веднага след като са завързали някаква връзка, други след време, някои пък любовниците им се усещат на време и ги натирват в девета глуха... и какви ли не още варианти. Simple Smile Разбирам че повечето тук сте женени и за това тази тема ви е ''присърце'', ама хайде да не генерализираме защото всяка ситуация е различна , а и хората са различни .
Както някой спомена по горе, при някои двойки всичко е приключило още преди да се е появила любовницата!

# 582
  • София
Последното изречение е най-честото оправдание на мъжете да завъртят главата на някоя жена, както и на любовниците. Някак освобождава от отговорност за действията, нещо като "жена ми ме принуди" и "той дори не спи с нея от години".  Simple Smile

# 583
Ооо това изречение е дежурното изречение при мъжете Simple Smile но има и истински такива случаи , така че пак генерализираме  Mr. Green

# 584
  • София
Ако генерализирах, щях да напиша 4мъжете използват...", а аз написах "най-честото оправдание", т.е. оставям достатъчно място и за други оправдания.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт