Как се обезоръжава любовница?

• 95 568
  • 1 013
  •   1
Отговори
# 555
.

Последна редакция: нд, 30 сеп 2012, 20:42 от Мидичка

# 556
Снежа63, стига да имаш с какво да удариш. )

# 557

EXQUISITE, тя вашата е малолетна, хахаха, доколкото четох историята ти, тя не е знаела, че те има на свой ред.Та бесовете и, макар и неоправдани, за разбираеми.Младо, загубено, лапнало по женен не само, ами и...пък то хал хабер си нямало. Crazy

Ааа..бъркаш..Оказа се, че знаело, че и съчинения творило регулярно и тн..
И после още куп мизерии се постара да направи.
Но не е важно вече, минало..

# 558
Точно се чуди от къде му е дошло.Че и след време. SunglassesА то всъщност е използвана една-единствена реплика, към точния човек в точния момент.Три думи само, но...Инак никога двете не са се виждали, дебнели и т.н.Светът е малък и никога не се знае.

Това не знам дали би го квалифицирала като отмъщение, но е някакъв тип действие, с което най-вероятно ще навредиш. Не искам да разбирам дали съм притежателка на такава фина душевност, че да не употребя подобен коз, ако е във властта ми. Зависи, както писах по-напред, от тежестта на деянието.

Тук за нарочни действия от страна на любовницата в ущърб на съпругата ли си говорим, или разсъждения върху самото хипотетично имане на любовница, която иначе не ни навлиза в други аспекти на личното пространство?

# 559
За всичко.Манджа с грозде. Hug

# 560
В такава ситуация съпругата е много по-уязвима от любовницата.
Рядко съм виждала любовници да си отмъщават на съпруга, но обратното не винаги са премерени дейности.

# 561
Снежа63, с кое по-точно е по-уязвима съпругата?
Едно 90% от мъжете никога не биха зарязали жената, ако ще най-приказната любовница да са имали. И при най-малкото усложнения или започната война м-у двете жени, те си се прибират под полите на "мама", тоест съпругата.
Рядкост са тези, които биха отишли при любовницата. Да не говорим ако има и деца.
А и една жена винаги може да шантажира мъжа си, докато любовницата, какво точно ще му вземе?. )

# 562
  • София
В такава ситуация съпругата е много по-уязвима от любовницата.
Рядко съм виждала любовници да си отмъщават на съпруга, но обратното не винаги са премерени дейности.

Естествено, че любовницата е несравнимо по-уязвима. До такава степен, че дори не може да си позволи да отмъщава.

# 563
Точно това което изброяваш прави една съпруга уязвима.

# 564
Точно това което изброяваш прави една съпруга уязвима.

Не мисля така. )
Освен ако не си се поставил в позиция на пълна зависимост от мъжа си, и финансова, емоционална и всичко друго, което се сетиш.
Тогава да, имаш какво да губиш.
Но ако не се отъждествяваш с мъжа си и не се смяташ за "едно цяло" с него, тогава няма никакъв проблем.

# 565
Достатъчно е само да ти съобщи, че мъжа ти си има любовница.
За напрежението в  къщи и децата да не говорим.
След това една съпруга е емоционално много по- свързана с мъжа си, отколкото една любовница. Общи деца, изминали години, общо минало.
Това никак не е малко. Много малко съпруги издържат емоционално. Второ повечето са свикнали съвместно да решават проблеми, поне тези  относно  децата им. Има жени които са толкова психически уязвими, че дори са ме изумявали.

# 566
Доста голяма част от любовниците раждат дете, апропо, на свой ред.
А именно това, което каза Мирама-ако живееш И свой живот, самостоятелна единица си, въпреки, че си в семейство, не си изпаднал в зависимост от мъжа-И решения си взимаш като пич без мъжа при нужда, и сметките си плащаш без него.
Та една жена, любовница вече, или не-ако не се вкопчи и не е зависима-във всякакъв аспект от мъжа-проблем няма.Истината е, че се намират обаче, както зависими съпруги, така и зависими любовници.

# 567
Няма начин да живееш с някой и да живееш като "пич".

# 568
Няма за теб.За друг може и да има.
Първо.
И второ, при излизане наяве на любовница, една зависимост на съпругата допринася за едни действия и резултати, умението да е самостоятелна-други.В тази връзка, може да и е мъчно, нормално, да си пострада, пак нормално, ама да изнудва, да се тръшка и да се влачи по някой си-не мисля.И си заживява като пич като стой та гледай.В противен случай, по улиците едно 70 процента от жените щяха да изглеждат като зомбита, смачкани от ситуациите, щото горе-долу това е съотношението.В почти всяка къща се случва това,Не във всяка, но в достатъчно много семейства това е реалност.

# 569
  • София
И ако ще си живея като пич, демек самостоятелно и всичко ще си решавам сама, и отговорността ще си носа сама, за какво ми е мъж вкъщи? Че аз ще си живея сама! И сама ще си отгледам децата. На думи много примамливо изглежда това да си пич, ама на практика съвсем не е така. Човек съквартирант да има, пак се съобразява с него, има някакви общи дейности, дори се сближават хората, а като се омешат капите после и драми стават, а какво да говорим за семейство, където са намесени материални, емоционални, сексуални връзки, че и деца! Не искам да си мисля какво е за една жена да знае, че мъжът й има любовница, и да му има доверие. В този смисъл съпругата е по-уязвима, защото има да губи повече.

Общи условия

Активация на акаунт