Как се обезоръжава любовница?

• 95 572
  • 1 013
  •   1
Отговори
# 510
Обърках се..
Кой на кого трябва да отмъщава? .. newsm78 #Crazy

# 511
  • София
Е колко трябва да съм изпаднала да гоня някаква жена, че моят мъж си свалил гащите??? Да не го е изнасилила?
Всеки си има глава на раменете. Свалил си гащите, значи е готов да си носи последствията. Точка. Жената какво ме интересува, може да е всяка.

# 512
Аз пък съм била свидетел как се връща. И затова знам, че има възмездие.
Не казвам, че съм някаква идеална и не биха ми минали хиляди лоши мисли през главата и разни схеми за отмъщение, но в крайна сметка си мисля, че колкото и клиширано да звучи, най-доброто отмъщение за хората, които ме нараняват е да ме виждат щастлива. Досега винаги е работило  Peace

Ако партньорът, който ми е изневерил не ме обича както и да ме види, най-много да стана жалка в очите му с разни отмъщения. Друго си е да си вирна главата, да им се изсмея и да им покажа, че без тях ще съм си много по- добре. Тогава и да не ме обича, ще се замисли дали не е сбъркал, като ми е причинил всичко това и съм сигурна, че ще разкара малката мръсна любовничка  Mr. Green И това съм го виждала около себе си.
Така, че с отмъщение най-много да си изгубя времето, което мога да прекарам в по - приятна компания, примерно.

Случвало се е преди години да падна на ниво, което се надявам, да не допусна повече. Сега всеки път като се сетя се чувствам толкова жалка и смешна. Но тогава наистина много ме болеше, а и бях малка. Не се бях сблъсквала с такава болка и предателство.
 Те сега са щастливо, надявам, се семейство. Имат красиво малко момченце. И макар тогава да постъпиха кофти, аз се изложих много повече. Пожелавам им да са щастливи, колкото могат, защото рано или късно всичко се връща. Не съм забравила болката, даже и сега ми загорча, а са минали повече от 7 години. Но съм им простила, простих и на себе си.

# 513
На мен пък любовницата реши да ми отмъсти.. Crossing Arms ooooh!
Не че успя..ама направо се ужасих от това, на какво е способен човек в яда си, че е изоставен..

# 514
Отмъщението не е начин да отстраниш една любовница, а да си изкараш яда най- малкото.
В повечето случаи на любовницата не й пука за съпругата нито в положителния, нито в отрицателния смисъл.
Не вярвам, че и нещо се връща. Както каза някой по- напред на съпругата какво й се връща.
Не може да се връщат неща които не са направени с умисъл да те засегнат както и неща който засягат друг член на семейството ти в които той е участник.
Още по- малко виждам как ще се върне на съпруга без да се засегнат децата ви?
Хубаво би било някой да не акумулира отрицателна енергия която би била пагубна за семейството му на базата, че някоя гушнала съпруга й.
Нищо не можеш да върнеш на любовницата защото тя е външен човек. Единственото което можеш да направиш е още по- зле за твоето семейство или да покажеш публично "колко струваш". В такава ситуация излагаш освен себе си и съпруга си, то и децата при случай, че ги имаш.

# 515
  • Сопот, Пловдив
EXQUISITE, точно си мислех вчера, че като че ли се сещам за много повече любовници опитали се да навредят на съпругата, след като са били разкрити, отколкото за съпруги, тръгнали да отмъщават.

# 516
На мен пък любовницата реши да ми отмъсти.. Crossing Arms ooooh!
Не че успя..ама направо се ужасих от това, на какво е способен човек в яда си, че е изоставен..

Как?Явно е била амбициозна...

# 517
Яд таи всеки един човек в определени ситуации.Не иде реч за връщаници, скубане на коси и прочее.Ама да си таиш яда и да не го изкараш често е в пъти по-пагубно за останалите членове на семейството.Хубаво би било, казваш, да не се акумулира отрицателна енергия...Рецепта?Омммммм...Оммммммм...Оммммммм-няма как всеки да е абониран за невероятно самообладание и вечно да е във вътрешен мир и хармония.Когато дойде криза не е полезно да я таиш, да си зариваш главата в пясъка и да си повтаряш мантрата-аз съм бяла и добра.Води по-често до розови хапченца, често спрягани и по форумско. Peace

EXQUISITE, тя вашата е малолетна, хахаха, доколкото четох историята ти, тя не е знаела, че те има на свой ред.Та бесовете и, макар и неоправдани, за разбираеми.Младо, загубено, лапнало по женен не само, ами и...пък то хал хабер си нямало. Crazy

# 518
EXQUISITE, точно си мислех вчера, че като че ли се сещам за много повече любовници опитали се да навредят на съпругата, след като са били разкрити, отколкото за съпруги, тръгнали да отмъщават.
При случай, че мъжът ги е изоставил и се е "върнал" при съпругата.

# 519
  • Сопот, Пловдив
При случай, че мъжът ги е изоставил и се е "върнал" при съпругата.

Да, точно в такива случаи, но не казвам, че всички разкрити и изоставени любовници така постъпват.

# 520
Както и да се гледа основната вина и отговорност носи мъжа.
Отмъщението, обезоръжаването на любовница / съпруга  не води до желания резултат / спечелването на мъжа/ затова тактиката трябва да е насочена към мъжа.
Печелят/ губят само тези чието оръжие е насочено към мъжа.

# 521
И това не е съвсем така. Wink
Инак-всяко действие, което си извършил премерено и умната, независимо спрямо кой-си има резултат. WinkПознавам случай на комплексно насочено оръжие.Ама нека се разберем, че оръжието не е скубане на коси, мазане с лакове и прочее.Свят и се изви на другата, не само на неверника. CrazyНо то си е комплексно-да уселиш точния момент с точното оръжие по точните хора и по начин, който да даде желания резултат.

# 522
Изглежда всички си мислят за някакви "плоски" отмъщения и простотии. ) Може би само на такива са способни и за това предпочитат да не се излагат.
Винаги има елегантен начин да прецакаш някого, така че да се чуди от къде му е дошло. )

# 523
Точно се чуди от къде му е дошло.Че и след време. SunglassesА то всъщност е използвана една-единствена реплика, към точния човек в точния момент.Три думи само, но...Инак никога двете не са се виждали, дебнели и т.н.Светът е малък и никога не се знае.

# 524
Jizzlobber, точно за това говоря. ) Че не е нужно човек да прави панаири, но трябва да има достатъчно акъл, за да знае по какъв друг начин да получи каквото трябва.

Общи условия

Активация на акаунт