Как се обезоръжава любовница?

• 95 719
  • 1 013
  •   1
Отговори
# 135
Lizet33, къде съм написала, че аз извършвам тези дейности?
Но масово жените го правят...Кой им е крив?
И понеже жената след цял ден бачкане и после слугуване на мъжа в къщи е изморена и за секс....той просто си намира любовница. ))))

Да не опитваш да кажеш че си убедена че секс могат да си получат навсякъде а готвене и чистене не, само защото другите го правели и били доволни? Joy hahaha А при теб такива работи не стават нееее.... hahaha

# 136
Lizet33, не съм убедена в нищо, просто изказвам мнение.
И не ме интересува кой мъж, къде, какво си получава. Дали любовницата му ще му чисти и готви, а жена му ще прави секс с него, или обратно.
И да, аз готвя когато ми е кеф и когато искам, както и чистя по същия начин. А не когато на мъжа ми му се е навирила шапката, че трябва да стане това.

# 137
Lizet33, не съм убедена в нищо, просто изказвам мнение.
И не ме интересува кой мъж, къде, какво си получава. Дали любовницата му ще му чисти и готви, а жена му ще прави секс с него, или обратно.
И да, аз готвя когато ми е кеф и когато искам, както и чистя по същия начин. А не когато на мъжа ми му се е навирила шапката, че трябва да стане това.

Мнението ти Мирама е твоето убеждение. Как така изказваш мнение за някого че говорел глупости без да си убедена че не е прав?

Май се отмяташ в мнението си като фурнаджийска лопата. Изобщо имаш ли собствено мнение?

# 138
Lizet33, ти между мнение и убеждение правиш ли разлика?

# 139
Lizet33, ти между мнение и убеждение правиш ли разлика?

Мненията се изказват на базата на убеждения. Или ти си изключение и пишеш без да мислиш и без да имаш убеждения? Правиш си ташак с хората като им казваш че говорят глупости, а всъщност и ти самата мислиш другояче или изобщо не мислиш?

Последна редакция: сб, 02 юни 2012, 12:10 от Lizet33

# 140
Ох, Ксения... Hug Много остро влизаш с бутонките във всяка тема..

# 141
Lizet33, аз се убеждавам, че определено бъркаш понятията. ))))
А дали мисля или не, точно на теб едва ли ти влиза в работата.  Simple Smile

# 142

Затова пък ти няма начин да сбъркаш понятията нали? Веднъж така, веднъж онака- все ще оцелиш.

# 143
  • София

Затова пък ти няма начин да сбъркаш понятията нали? Веднъж така, веднъж онака- все ще оцелиш.

Уцелиш.

# 144
  • Бургас
Коя е Ксения? newsm78

# 145

Хабер нямам, ама тая Лизет кърти миФки, но някак не лепИ плочки...за жалост....има наченки, ама кърти кофража дет го налага....

# 146
  • В Космоса

Хабер нямам, ама тая Лизет кърти миФки, но някак не лепИ плочки...за жалост....има наченки, ама кърти кофража дет го налага....

И аз не заварих Ксения, но следващото ѝ превъплащение - Делюжън, толкова ме забавляваше, повече от  Лизетското ѝ. Може би щот тогава бях новак и ми се виждаше интересно, а сега свикнах на глупостите ѝ.

# 147
Делюжън много ме радваше  Simple Smile

# 148
  • София
А кое превъплъщение беше, дето тамън тръгна да пътува през светове и галактики и изчезнА?

# 149
А кое превъплъщение беше, дето тамън тръгна да пътува през светове и галактики и изчезнА?

Ами май сегашното...

Общи условия

Активация на акаунт