Как се обезоръжава любовница?

• 95 530
  • 1 013
  •   1
Отговори
# 585
Чудно ми е само едно Simple Smile ако има мъжки форум дали ще има подобна тема  Mr. Green

# 586
Чудно ми е само едно Simple Smile ако има мъжки форум дали ще има подобна тема  Mr. Green

Вероятно. ) Но по-скоро "как се обезоръжава любовник". )

# 587
Едва ли Simple Smile най много да седнат и да с пийнат заедно и по братски да си я поделят  Mr. Green

# 588
Едва ли Simple Smile най много да седнат и да с пийнат заедно и по братски да си я поделят  Mr. Green

Хммм, не ги мисли за толкова широко скроени....)

# 589

Хммм, не ги мисли за толкова широко скроени....)

Само се правят  Laughing

# 590

Мъжете и те умеят разни номера, шантажът с детето е класика.

# 591

Мъжете и те умеят разни номера, шантажът с детето е класика.

А,шантажът с детето е запазена марка на жените  Naughty

# 592
там репликата е-само посмей да ме напуснеш-ще ти взема детето... Crazy
хора, темата замина по течението и си смучем от пръстите вече глупости... Laughing

# 593
хора, темата замина по течението и си смучем от пръстите вече глупости... Laughing

Е той и шантажът е част от разкарването на любовницата  Laughing

# 594

Е той и шантажът е част от разкарването на любовницата  Laughing

Това бях го пропуснала, както и директно използване на детето в действията.

# 595
Е те и любовници шантажират с :ще кажа на жена ти....на детето ти и т.н. Mr. Green

# 596
Е те и любовници шантажират с :ще кажа на жена ти....на детето ти и т.н. Mr. Green
Нелюбовници шантажират / първата част/, а любовници я изпълняват.
Все пак, повечето мъже ги устройва съпруга + любовница.

# 597
там репликата е-само посмей да ме напуснеш-ще ти взема детето... Crazy

То коя ли тема не е така Wink

# 598
Нелюбовници шантажират / първата част/, а любовници я изпълняват.
Все пак, повечето мъже ги устройва съпруга + любовница.

Не винаги, Снеже, не винаги.Понякога един изпълнява едно, друг-не, без оглед на първа или втора роля.Аз, например , знам за любовница, която се съдра да шантажира с подобни, ама ни едно не успя да изпълни.
А кой какво го устройва-пак е обект на различна тема.

# 599
Мъж разкарва любовник с разговор по мъжки. Те имат съвсем друг тип мислене. И тогава любовникът разкарва жената, която е ясно къде се връща.
Жена разкарва любовница с любов, секс, всеотдайност, изпълняване на желания и т.н., за да поиска мъжът сам да я разкара.
Разговори на съпругата с любовницата или със съпруга на любовницата са безсмислени и само нахъсват невярната половинка да закриля и защитава "любимата" и дори още повече ги тласка един към друг.
А мъжете (пък и жените) далеч не ги устройва съпруга + любовница, защото изисква прекалено много търпение и здрави нерви. Мъжете определено предпочитат съпругата да е и любовница, а и да има разнообразие по всякакъв друг начин (на който, каквото и както му харесва). Това важи и за жените, между другото.
Тогава всички са щастливи и спокойни.

Общи условия

Активация на акаунт