Как се обезоръжава любовница?

• 95 731
  • 1 013
  •   1
Отговори
# 690
viliko, по принцип е така....но има и такива, които са крайно заблудени и очакват любовника да ги издържа. Има и такива, които го получават това в крайна сметка. )

# 691
  • София
е, нали той все някак трябва да я е свалил, а то без нищо как става! Барем едно питие я е почерпил, някоя рецитация колко много има нужда от любов, как жена му не го разбира...  Laughing

# 692
Ще използвам публикация на Соте в друга тема.
http://vbox7.com/play:482ddb24

# 693
е, нали той все някак трябва да я е свалил, а то без нищо как става! Барем едно питие я е почерпил, някоя рецитация колко много има нужда от любов, как жена му не го разбира...  Laughing

Тук къде ги подаръците и големите средства?  Wink

# 694
  • София
viliko, по принцип е така....но има и такива, които са крайно заблудени и очакват любовника да ги издържа. Има и такива, които го получават това в крайна сметка. )

И след като си го получават, защо да са заблудени  newsm78 newsm78

# 695
Е Андариел, ама каква си сметкаджийка, сега едно питие за 10 лева разход ли да го пишем...то това да е, не се броят такива еднократни дребни суми. Peace

# 696
  • Сопот, Пловдив

Ако жената в свикнала да я свалят с почерпки, независимо дали е женен или не, няма да се размине с питието. Такава жена вероятно ще очаква подаръчета, развеждане тук-там и т.н. Ама не всички жени са такива.

# 697
е, нали той все някак трябва да я е свалил, а то без нищо как става!

Абе просто има патки дето си го търсят
Не им е нужно да има облаги, свалки и прочие.
Просто някой който има желание да им го набута и това им е достатъчно

# 698
  • София
Много евтино бе! Не е сучайно, че едно време любовници са можели да си позволят заможните мъже и жени, иначе малко селско пада, представям си го като смигане в краварника и едно бързо в ъгъла. МОже и на офисно ниво - набързо в гардеробната или в тоалетната. Сещам се и за един нашенски филм "маневри на петия етаж" - там се разнасяше един ключ от един таван...

# 699
Ох, ма на път сте да изкарате сексуалното желание като неземен долен грях  Laughing

# 700
Чета ви тук и грам не ви разбирам... какво толкоз ви е бръкнала в очите любовницата ???  newsm78
Да помислим...
Първо ... допринася за укрепване на семейството.
Второ... подобрява физическите способности на партньора ви.
Трето... прави мъжът ви щастлив... а вие едва ли искате да го виждате нещастен!!!  Mr. Green
Четвърто... заради любовницата се старае да обръща достатъчно внимание и на вас... факт с който трябва да се гордеете.  Laughing
Пето... любовницата внася достатъчно колорит в семейният ви живот... та нали искате разнообразие... да не говорим че отделно подобрява сексуалният живот на партньора ви... пък всяка нова техника която е научил, непременно ще приложи и върху вас... и това ако не ви направи достатъчно доволни, не знам какво повече може да очаквате!!!  Laughing

Извод... любовницата е необходимото "зло"... което ще ви накара да обърнете достатъчно внимание на себе си.... демек, ползите са взаимни.
Амин!!!  tooth

Скрит текст:

# 701
Да, бе, да, само чук и бег ли! Тази любовница генерира и разходи - подаръци, водене тук-там, отделяне на време... Да не говорим за времето, през което мисли за нея, колко друга работа може да свърши!

Браво, Вили, много широкоскроена си! Ще ми се да видя как си ок с това мъжът ти да клати някоя, вместо да плува!

Дрън, дрън  Laughing
Веднага ще го изгоня с див скандал аз.
Ама си давам сметка, че може никога да не разбера, там е разликата.
И хич няма да забележиш, че твоичкия си се прибира все със суха хавлия?Или непобутнати неща в сака му за плуване? - риторично.
При една дълга връзка хората се отпускат.И все в един момент се издават, по един или друг начин.

А къде са тия любовници, дето нищо не щат и нищо не им предлагат?
Аз съм била любовница на женен мъж, писах вече, че го придружавах по командировки, на които умишлено не взимаше жена си (ето ви го едното ощетение на съпругата)....друг ми е предлагал да ме води на Боровец за уикенда  (ето, ако се бях навила, пак нямаше да е с децата и жена си), имам още примери, ама мисля, че стана ясно...

# 702
  • София
Е Андариел, ама каква си сметкаджийка, сега едно питие за 10 лева разход ли да го пишем...то това да е, не се броят такива еднократни дребни суми. Peace

на мен професията ми е счетоводител, така че десет лева са си десет лева!  Laughing

Ааа, за греховете пише в Библията, за мен е долно предателство, ако на мен ми изневерят, и въпиюща нужда, ако аз изневеря!  Grinning

# 703
Хахаха, хайде сега като не иска подаръци и презокеански екстурзии е тъпа патка и само си го търси. )
И какво като е така, другата с подаръците не си ли го търси?

А и това нищо, не винаги е нищо. ) За едни финансите може да са стимул, за други да са различни облаги. )

# 704
  • Сопот, Пловдив

А къде са тия любовници, дето нищо не щат и нищо не им предлагат?

Писах по-нагоре как е било при мен. Това, че някой не може да си обясни нещо, не значи, че то не може да се случи.

Общи условия

Активация на акаунт