Как се обезоръжава любовница?

• 95 715
  • 1 013
  •   1
Отговори
# 720
  • тук-там
Все ми се върти в главата че жените които предпочитат семейните членове изпитват някакво извратено сексуално чувство че ползват нещо чуждо.
  Като в груповия секс ама този е с криминален елемент

Изобщо не мога да се съглася с теб - има много предимства да си със женен мъж - човекът идва изпран, изгладен, нахранен.  Laughing

Аха..... Mr. Green Първите два три месеца...после те учи как точно жена му глади ризите и колко точно кайма да сложиш на мусаката! Joy

# 721
Wild_rabbit, хахахаха, че аз няма да си вземам любовник дето ще замества мъжа ми и да си го отглеждам. )

# 722
  • София
Еее, ти пък, съвсем целомъдрена девица ме изкара! Не съм чак толкова... идеална, все пак съм родена в края на 20 век, не през 18-ти!  Wink

# 723
Еее, ти пък, съвсем целомъдрена девица ме изкара! Не съм чак толкова... идеална, все пак съм родена в края на 20 век, не през 18-ти!  Wink

Ми де да знам, с такова впечатление останах. )  Wink

# 724
  • София
Все ми се върти в главата че жените които предпочитат семейните членове изпитват някакво извратено сексуално чувство че ползват нещо чуждо.
  Като в груповия секс ама този е с криминален елемент

Изобщо не мога да се съглася с теб - има много предимства да си със женен мъж - човекът идва изпран, изгладен, нахранен.  Laughing

Аха..... Mr. Green Първите два три месеца...после те учи как точно жена му глади ризите и колко точно кайма да сложиш на мусаката! Joy

Joy  Че то станало като "при мама"! И това ако не е съвършената съпруга, чак да измести свекървата! Че и да я посочват като пример за подражание на любовницата!  Велико!

# 725

Има и друг вариант, когато осъзнава че идеалната съпруга не е всичко Wink
На времето се бях ''заиграла'' с колега, който си имаше приятелка от много години и живееха заедно...
Та въпросната приятелка беше му направо отрязала топките... всичко се вършеше по план и под строй , вечер бързаше да се прибере защото в 7 вечеряли... докато аз бях хаотична, нищо не се планира и съм далеч от образа на идеалната домакиня,но точно това му беше допаднало  Wink

# 726
  • Italia
Wild_rabbit, аз поне не съм попадала на женен мъж, който да идва при мен, за да му гладя ризите. Най-много да изтупам някой мой косъм останал на ревера му Wink

# 727
  • София
Wild_rabbit, аз поне не съм попадала на женен мъж, който да идва при мен, за да му гладя ризите. Най-много да изтупам някой мой косъм останал на ревера му Wink

Да не си професионална любовница? Wink

# 728
Какво ще рече "професионална"?

# 729
  • тук-там

Има и друг вариант, когато осъзнава че идеалната съпруга не е всичко Wink
На времето се бях ''заиграла'' с колега, който си имаше приятелка от много години и живееха заедно...
Та въпросната приятелка беше му направо отрязала топките... всичко се вършеше по план и под строй , вечер бързаше да се прибере защото в 7 вечеряли... докато аз бях хаотична, нищо не се планира и съм далеч от образа на идеалната домакиня,но точно това му беше допаднало  Wink

E, и аз съм като теб, но съм в ролята на съпругата. Дали ще яде и какво не се знае !  Още по-малко кога! Гледам поне да е изгладен, ама и сам се е гладил, когато съм "забравила"!
Прането все още твърдо го държа АЗ!

# 730
  • тук-там

Joy  Че то станало като "при мама"! И това ако не е съвършената съпруга, чак да измести свекървата! Че и да я посочват като пример за подражание на любовницата!  Велико!

Че кой бяга от хубавото! hahaha

# 731
  • Italia
Сигурно имаш предвид компаньонка - не съм. Просто съм била с повече от един мъж.

# 732
  • тук-там
Сигурно имаш предвид компаньонка - не съм. Просто съм била с повече от един мъж.

Предположих, че в темата става въпрос за "сериозни" любовници - семейни дето се вика! Не съм чела от начало! Naughty
То ясно, че "еднократната" такава няма време да го глади и да му готви!  Peace

# 733
Wild_rabbit, а от какъв зор "сериозната" любовница ще го глади и храни?. )
Любовницата е за удоволствие, не да върши домакинската работа на жена му. ) Хайде няма нужда.  Simple Smile

# 734
  • София
Да, бе, остава и да готвя на любовника, сякаш съпругът няма да ми стига!  Crossing Arms Свободните, по-скоро никога неомъжваните жени залитат да готвят на любовника и да му гладят ризите.

Общи условия

Активация на акаунт