Как се обезоръжава любовница?

• 95 698
  • 1 013
  •   1
Отговори
# 765
Все ми се върти в главата че жените които предпочитат семейните членове изпитват някакво извратено сексуално чувство че ползват нещо чуждо.
  Като в груповия секс ама този е с криминален елемент

Изобщо не мога да се съглася с теб - има много предимства да си със женен мъж - човекът идва изпран, изгладен, нахранен.  Laughing
и възпитан как да се държи.

# 766
Темата не е за кой прав и кой крив,кой се предложил и кой се наложил.
Би било полезно тези,които са били любовници да споделят какво би им подействало анти,какво би ги отказало от мъжът.
Само нещо което той ще направи против мен без да мога да си дам задоволително за мен обяснение на поведението му.

# 767
  • София
Леле то заприлича на бойно поле - слагаш каската, очилата за нощно виждане , военната униформа и хайде да дебнем да не изневери, или пък да направим мръсно на любовницата, че да си преберем обратно това подобие на мъШ.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 768
Naddya, това че един мъж е изневерил не го прави лош по всички параграфи.

# 769

Е, не по всички, само по най-важните - честност, почтеност, лоялност, отговорност.........

# 770
  • на 4-ия етаж до асансьора
Леле то заприлича на бойно поле - слагаш каската, очилата за нощно виждане , военната униформа и хайде да дебнем да не изневери, или пък да направим мръсно на любовницата, че да си преберем обратно това подобие на мъШ.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
+ крачкомер, бинокъл и пуканки за сеирджиите!  Joy

# 771

Е, не по всички, само по най-важните - честност, почтеност, лоялност, отговорност.........

Най-важни за кого? За теб, за други...
Всеки човек държи на различни качества в партньора си в крайна сметка.

# 772
Mirama,
не се хаби. Този спор дали един мъж става лош баща и лош човек, само, защото не си е държал ципа затворен, е воден многократно с Краси и НСЧ. Не моЖ ги убеди, че един момент на слабост (не говоря за паралелна дълга връзка) може нищо да не значи...

# 773
zigizagi, то всеки си има мнение, не съм тръгнала никого да убеждавам. )
Просто ми е леко смешно....

# 774
  • София

Еми защо тогава да обезоръжаваме лУбовницата. Хайде обратно в къщи, свмаляме снаражението и си го чакаме кротко в къщи. Ей и да не забравите да му сготвите, че той човека ще се върне гладен и уморен. Еми тя любовницата няма да се грижи за него я  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 775
  • София
Mirama,
не се хаби. Този спор дали един мъж става лош баща и лош човек, само, защото не си е държал ципа затворен, е воден многократно с Краси и НСЧ. Не моЖ ги убеди, че един момент на слабост (не говоря за паралелна дълга връзка) може нищо да не значи...

Абе не е въпросът само каквозначи за него. Ако за него нищо не значи, но за жена му значи, започват се едни скандали, ревове и тръшканея. А това как се отразява на семейството и децата - лошо. Та за него - нищо, ама за семейството - нещо.

# 776

Мислех, че на качества като честност, почтеност, отговорност  и т.н. всеки държи, но може аз да съм в грешка...

Абе не е въпросът само каквозначи за него. Ако за него нищо не значи, но за жена му значи, започват се едни скандали, ревове и тръшканея. А това как се отразява на семейството и децата - лошо...............
Аха, таткото не мисли как ще се отрази на децата, ако си свали гащите не където трябва, ама мама трябва да мисли за децата.....ами що направо не му каже:"Няма нищо, мило.Ти си хойкай, аз ще си мълча, да не травмираме децата."
Поне всеки ще е наясно.....   Laughing

# 777
Краси...*, какво общо имат децата с цялата тази работа?
Или ще ги извикаш специално твоите да им кажеш - баща ти чука мадамата Х.?

# 778
Твърде си крайна Краси.
В повечето случаи това е само в главата на засегнатия.

# 779
Краси...*, какво общо имат децата с цялата тази работа?
Не знам.
Питай Naddya , тя ги намеси.....    Laughing

Общи условия

Активация на акаунт