Как се обезоръжава любовница?

• 95 618
  • 1 013
  •   1
Отговори
# 795
  • София
Мале какъв раздикализъм се въди в тази тема Simple Smile дайте всички любовници и неверни съпруги да ги изкараме на мегдана и да ги пребием с камъни  Mr. Green

Абе ние за съпрузите си хортувахме, ама .... я всички на мегдана, ще се хванем за ръце и ще тропнем дружно ний хорце  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 796
  • София
Ама колкото и да са коравосърдечни и безчувствени, не ми се вярва която и да е жена да приеме лесно и да не й пука хич, че мъжа й харесва, предпочита и желае друга жена.
Та, пита се , коя жена приема без никакъв проблем, че друга жена е по-харесвана, по-желана и по - готина от нея?    Laughing[/b]

Никоя. Едва ли има човек, на който да му харесва унижението.

# 797
Да оставим, че има и хора които не считат това за престъпление, а  за леко провинение.
Та, пита се , коя жена приема без никакъв проблем, че друга жена е по-харесвана, по-желана и по - готина от нея?    Laughing[/b]
Тази която не счита така.
Просто нали знаете, че на мъжете са "слаби ангелите", не могат да отказват когато по- слаб се намира в затруднение, още повече когато им поискат.

# 798
Ама колкото и да са коравосърдечни и безчувствени, не ми се вярва която и да е жена да приеме лесно и да не й пука хич, че мъжа й харесва, предпочита и желае друга жена.

Дори и да ти пука какво можеш да направиш, ако мъжът ти намира някоя друга за по привлекателна ?
И защо да е унижение? Естествено че не е приятно , но ако е самата истина какво можем да направим освен да се примирим, или да се погрижим повече за себе си Wink

# 799
Ако мъжът не ползва социални мрежи,нямате достъп до телефонът му (защото не живеете заедно),но имате косвени съмнения без 100% доказателства,какъв е начинът да разберете имали друга и коя е тя?Вариантът въпрос-честен отговор го изключвам.

# 800
Та, пита се , коя жена приема без никакъв проблем, че друга жена е по-харесвана, по-желана и по - готина от нея?    Laughing[/b]

Никоя, то се вижда и от форума. Злослови се по адрес на тези жени, изпростява се, веждите и били един милиметър по-нагоре примерно, търсят се всевъзможни дефекти макар и супер миниатюрни.. глупава се нарича, поста, евтина, лека и подобни.
Така се "преживява" по- привлекателната жена- като се принизи, иначе няма как Tired

# 801
Не е нужно любовницата да е по-по-най от съпругата. Често се случва обратното.
Така че, защо да ревнувам от някоя, която не ме превъзхожда с нищо, освен, че е преспала няколко пъти с мъжа ми?
А това не го смятам за превъзходство, по-скоро за възползване от ситуацията. )

# 802

Абсолютно е така. Peace
Просто отговарям на Краси, което няма общо с темата.

# 803
  • Другата България

Тук са писали и такива , дето твърдят, че за тях не е проблем дори мъжът да си има постоянна любовница, стига да се грижел за семейството....
Та, пита се , коя жена приема без никакъв проблем, че друга жена е по-харесвана, по-желана и по - готина от нея?    Laughing[/b]
Защо не помислиш, че щом го казват, може и да е вярно?Идея си нямаш какви жени има, тук може и да е представителната извадка на БГ жени, Wink но те далеч не са олицетворение на всичкото женско мнение.
Имам приятелка, пета година има връзка с женен мъж, с дете, жена му знае, тя казва че той и е казал това, но понеже е добре финансово подплатен и се грижи за нея и детето си трае и си го търпи.Не е престаряла-жена му, но изглежда.....като лелка, не се подържа, не се облича добре....а има финансова възможност за това.Е как да не кажеш, че понякога ние жените сами сме си виновни да не ни искат мъжете..... Peace
Свят шарен, хора всякакви, ситуации също.

Това също е вярно. Peace

# 804
  • на 4-ия етаж до асансьора
Дори и да ти пука какво можеш да направиш, ако мъжът ти намира някоя друга за по привлекателна ?
И защо да е унижение? Естествено че не е приятно , но ако е самата истина какво можем да направим освен да се примирим, или да се погрижим повече за себе си Wink
+1
По-красива или по-грозна, какво значение има щом се оказва по-желаната?
Мога само да споделя какво не се прави / историята е действителна, въпреки че звучи като виц/ :
Съпругата разбира за любовницата.Връзката на мъжа е от 2-3 месеца. Съпругът се изнася. След безкрайни скандали със свекърва си / какъв син е отгледала/ и незнам още какви кандърми тя /съпругата/ успява да убеди свекърва си да се запознае с любовницата и да разбере какво тя /любовницата/ смята да прави с мъжът и.  ooooh! И свекървата /добродушна женица от малко , провинциално градче / срам не срам се се запознала...

# 805
Ако мъжът не ползва социални мрежи,нямате достъп до телефонът му (защото не живеете заедно),но имате косвени съмнения без 100% доказателства,какъв е начинът да разберете имали друга и коя е тя?
Направо ми звучи невъзможно Confused
Шантал, защо ми е нужно да принизявам някого та да преживея?
Нямам ли право да бъда обективна?
Ако бях заменена с опънато 20 годишно момиче ок или със засукана интелигентна мадама, ама с миндил айде няма нужда.
 И между другото аз все пак успях да получа поне един отговор на въпроса Защо точно тя
Простичък отговор, типично по мъжки- Защото ми се стори лесна жена

Последна редакция: пт, 05 окт 2012, 17:36 от Kasidy

# 806
Как го измервате това "по-желана". Интересно ми е просто.
Ако мъжа ползва любовницата за да получава нетрадиционен секс, или просто такъв, който жена му отказва, дали спада към категорията "по-желана".
А ако продължава да прави секс с жена си? Коя е по-желаната?
Да не говорим, че любовницата дори може да се ползва по-скоро за приятен събеседник и компания, отколкото само за секс.

# 807
Тя може и да е в пъти по-грозна или глупава, спор няма.
Обаче, нали мъжа ти ще я намира за по-красива, по-умна, по-привлекателна?    Simple Smile
Или смяташ, че мъжът ти си мисли:"Абе, жена ми е по-по-най, ама я да изч...ам тая вещица, ей така, да не се мина....!"     Laughing
Ясно е , че за да не устои един мъж на жена, то я намира за доста по-атрактивна, съблазнителна и неустоима от жена си.Иначе, защо ще рискува?

# 808
 Краси...*, те мъжете не са слепи все пак. ) И един мъж много добре оценява каква жена има и каква любовница. В любовницата не се търси само красота, може хиляди други неща да са причината, да е с любовницата един мъж.

# 809
Как го измервате това "по-желана". Интересно ми е просто.
Ако мъжа ползва любовницата за да получава нетрадиционен секс, или просто такъв, който жена му отказва, дали спада към категорията "по-желана".
А ако продължава да прави секс с жена си? Коя е по-желаната?
Да не говорим, че любовницата дори може да се ползва по-скоро за приятен събеседник и компания, отколкото само за секс.
Ами, щом е решил, че си струва риска жена му да узнае, да си загуби семейството и въпреки това не се спира, желана е не, ами и отгоре.
А ако продължава да прави секс с жена си по задължение?Щото не иска да си разтуря семейния рахат?
А ако и си говори сладко-сладко с любовницата, то тогава защо ли изобщо се прибира при жена си?

Общи условия

Активация на акаунт