Как се обезоръжава любовница?

• 95 595
  • 1 013
  •   1
Отговори
# 855
  • София
Хайде пак обобщения Simple Smile Вилико и ти ли не си виждала мъж който се развежда за да се ожени за любовницата ?? Ако съпругите бяха най най , то нямаше да има никакви разводи независимо дали в това има намесена любовница или не Wink

Аз съм виждала жена да се развежда заради любовник, но не и обратното. Иначе според статистиката около половината от браковете се разпадат, но не заради намесена любовница. И да на мъжете им е много по-комфортно и предпочитат да имат и съпруга и любовница. Ако могат да си го позволят.

# 856
  • Другата България

Аз съм виждала жена да се развежда заради любовник, но не и обратното. Иначе според статистиката около половината от браковете се разпадат, но не заради намесена любовница. И да на мъжете им е много по-комфортно и предпочитат да имат и съпруга и любовница. Ако могат да си го позволят.
Официалното "взаимно съгласие" го остави, то понякога именно това значи-поява на трети, независимо от чия страна. Имам мъже познати, развели се заради друга жена, но съм абсолютно съгласна за "комфорта" Mr. Green, като бих добавила и "удобно" Mr. Green

# 857
Тези лИбовници не ги ли обезоражихте вече?! Какво ги бавите толкова? Simple Smile))) Толкова лесно става, но после пък има последици. Simple Smile))

# 858
  • София
Тези лИбовници не ги ли обезоражихте вече?! Какво ги бавите толкова? Simple Smile))) Толкова лесно става, но после пък има последици. Simple Smile))

Никой не дава конкретни съвети  Mr. Green Mr. Green Всеки се разправя - удобно било. А сега път имало последици  newsm78 newsm78 И какви са  newsm78 newsm78

# 859
Аз познавам мъж, който се разведе заради любовницата. И то доста бързо, за около година.

# 860
Почти във всички разводи / официални раздели/ фигурира любовница/ любовник.
Рядко някой мъж напуска съпругата си без да се е подсигурил с любовница т.е. любовницата, ако не е основна причина за развод, то тя е движеща сила към развод по други причини.

# 861
Снежа63, какво ще рече подсигурил? То и да има любовница, няма никаква гаранция, че тази жена после ще заживее с разведения мъж.
За мен не е никакво подсигуряване.
Пък и жената на въпросния също си се беше подсигурила с любовник. ) в съседна тема вече споменах, че не изчака дори официално да се разведат и запраши с детето при любовника си. )

# 862
  • София
Почти във всички разводи / официални раздели/ фигурира любовница/ любовник.
Рядко някой мъж напуска съпругата си без да се е подсигурил с любовница т.е. любовницата, ако не е основна причина за развод, то тя е движеща сила към развод по други причини.

Toва инфо от статистика ли го извади? Мъж рядко напуска съпругата си,съпругата го напуска. Инициатор за развода почти винаги е жената и мотивът е "несъвместимост на харектерите", "малтретиране" и пр. Със или без любовница мъжете в повечето случаи искат да си запазят брака.

# 863
  • При децата ми

Никой не дава конкретни съвети  Mr. Green Mr. Green Всеки се разправя - удобно било. А сега път имало последици  newsm78 newsm78 И какви са  newsm78 newsm78

Струва ми се, че за да дадеш конкретен съвет трябва да си попадал в такава ситуация. Аз съм попадала, но даже и сега съвет не мога да дам. Как я обезоръжих ли!? Ами никак... По-скоро въпросът е как него да обезоръжа! Mr. Green
Апропо, и аз знам за мъже развели се заради любовница, макар и да се единици.

# 864
Хайде пак обобщения Simple Smile Вилико и ти ли не си виждала мъж който се развежда за да се ожени за любовницата ?? Ако съпругите бяха най най , то нямаше да има никакви разводи независимо дали в това има намесена любовница или не Wink

Виждала съм, но какво от това?
По.често виждам мъже, които просто си имат и по още една връзчица вън - за разнообразие,нещо различно и забавно и най-вече - по-як секс.

Мирама - да не говорим за едно и също? Моя позната не само че запраши с детето към любовника, ами и се разведе и му роди дете. Той още имал проблеми с развода си обаче  ooooh!

# 865
Alexandria37, и ти ли извади твоето твърдение от някоя статистика?. ))

viliko, не, ама почти. ) когато моята позната с новия мъж решиха да имат дете, се оказа, че има някакъв проблем. Тръгнаха по инвитро клиники, а тя започна да изнудва мъжа си за повече пари, че да и плаща опитите. Стана много грозна история, осъди го за безумна издръжка (не знам как съда дори присъди такава), която обаче не отиваше при детето, а за нейните опити.

# 866
Оооо, друга е история да, при нашите любовници той беше казал, че пие противозачатъчни и тя повярвала...ама как забременя - никой не знае, и двамат се чудят  Joy

# 867
  • София
Alexandria37, и ти ли извади твоето твърдение от някоя статистика?. ))

Не, от лични наблюдения.

# 868
  • София
аз си спомням за адвокатска статистика, според която причаната за половината разводи е изневяра. За другата половина не помня какви причини бяха изтъкнати. Сега, дали това за изневяратаа означава наличие на любовник/любовница, не знаем, може и да е било инцидентна изневяра. Напълно възможно е не този с любовницата или изневярата, а другият партньор да е поискал развода, защото не е могъл да преглътне хапа.

# 869
Никаква статистика не давам, нито рецепта за вечни времена.
Решения за развод се вземат много по- лесно при наличие на трети човек. Колко и странно да звучи човек е социално същество и да считаме, че може лесно да живее сам или с приятелите си е доста повърхностно. Изключвам насилието.
Мъжете много по- рядко са склонни да живеят сами, отколкото жените. Те са по- неуязвими от домашно насилие.  За един мъж е за предпочитане да има жена и любовница. В повечето случаи напускат жена си само ако тя го изхвърли или го напусне. Никой освен удобството си не загърбва миналото си, освен ако не е принуден или съвсем да е повърхностен.
В интерес на истината вторите бракове са по- успешни от първите  и трябва да призная, че рядко съм виждала разтрогнат втори брак. Дали любовницата се е появила след или по- време на брака, дали изводите от неуспешен брак са били решаващи или самите участници са станали по- предпазливи и разсъдливи е отделен въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт