Как се обезоръжава любовница?

• 95 457
  • 1 013
  •   1
Отговори
# 960
  • София
По новините говорят как шефа на ЦРУ подал оставка заради любовница. Евала на жената! Това си е точно фатална жена!

Заслугата в случая е на американската система, а не на жената.

# 961
Идеята ми беше че тя се е целила доста нависоко и заради нея се налага да подаде оставка. След нея и потоп.

# 962
Ми тогава да се придържаме по темата. Обезоръжава се любовница, като й пуснеш мухата,че има още една любовница Mr. Green, никоя жена не търпи  да не е единствената  пък било то и любовница...( единствена любовница)
Ама понякога и този номер не минава де.

# 963
Ми тогава да се придържаме по темата. Обезоръжава се любовница, като й пуснеш мухата,че има още една любовница Mr. Green, никоя жена не търпи  да не е единствената  пък било то и любовница...( единствена любовница)

А,тази идея я дадоха вече  Laughing Сложното е ако не я познаваш и не знаеш коя е.

# 964
Не съм чела цялата тема. Как не знаеш коя е? Има си начини да разбереш... Grinning... трудничко си е , ако на мъжа му дреме дали ще разбереш или не. Ама може да се пробват някой кардинални мерки...

# 965
  • Tам през Атлантическия океан
Ми тогава да се придържаме по темата. Обезоръжава се любовница, като й пуснеш мухата,че има още една любовница Mr. Green, никоя жена не търпи  да не е единствената  пък било то и любовница...( единствена любовница)

E чак пък никоя жена  Wink
В темата за изневярата обясняваш нещо друго , приемане и т.н. да не си единтвена  Grinning

По новините говорят как шефа на ЦРУ подал оставка заради любовница. Евала на жената! Това си е точно фатална жена!

Заслугата в случая е на американската система, а не на жената.
Дам  Peace

# 966
Desss, тук говорим за масата. Аз съм друга бира Grinning

# 967
  • Tам през Атлантическия океан
Аааа ,  ОК  Hug

п.п. ми не мога ,да разгранича кога 'говориш' по принцип и кога за себе си  Grinning То и затова се получава разминаване  Wink

# 968
От наколко седмици наблюдавам точно един такъв "сериал". В случая обаче жената знае коя е любовницата,при други обстоятелсва не би проработило. Жената започна от далече - първо с проблеми в работата(дали наистина ги е имала не знам) и поради тях напусна.Започна работа при мъжа си и любовницата и лекичко, подмолно всеки ден подронваше авторитета на любовницата пред съпруга си:
- не работела много,пък жената се изморявала вършейки и нейната работа;
- с много мъже се закачала;
- говорела лошо и за мъжа си, и за любовника си(естествено те не знаела кой е той).........
и все подобни подмятания,които определено промениха мнението на мъжа за нея и той я заряза,а бяха в доста сериозна връзка(две години и половина).

# 969
  • София
Леле, тази жена е имала нерви от въжета! Чак й завидях за хладнокръвието!

# 970
Хитро... Grinning

# 971
Да,ако имаш достъп до нея,има някакви варианти.
Чак не мога да повярвам,че такива интриги от страна на съпругата минават,но факт-и аз познавам една такава тройка-любовницата работеше при тях.Съпругата не се спря пред нищо-изкара я малоумна кукла,която се вълнува само от гръдната си обиколка (пусна слух,че си я мери всеки ден),казваше и грешни дати (рождения ден на съпруга през първата година),за да се излага,ревеше пред него уж обидена от грубо държание на другата,за да го настрои против нея и успяваше.Чак когато любовницата напусна,съпругът забеляза целите на жена си-интригите продължиха,само че вече нямаха покритие.Така че,всичко с мярка,за да не се обърне вятъра в другата посока.Усети ли се мъжа,всичко е било напразно.

# 972
От наколко седмици наблюдавам точно един такъв "сериал". В случая обаче жената знае коя е любовницата,при други обстоятелсва не би проработило. Жената започна от далече - първо с проблеми в работата(дали наистина ги е имала не знам) и поради тях напусна.Започна работа при мъжа си и любовницата и лекичко, подмолно всеки ден подронваше авторитета на любовницата пред съпруга си:
- не работела много,пък жената се изморявала вършейки и нейната работа;
- с много мъже се закачала;
- говорела лошо и за мъжа си, и за любовника си(естествено те не знаела кой е той).........
и все подобни подмятания,които определено промениха мнението на мъжа за нея и той я заряза,а бяха в доста сериозна връзка(две години и половина).

Мъжът и трябва да е бил баси и глупака за да се хване на такива евтини номера  Mr. Green

# 973
Интригите са страшно нещо. Колко му трябва на човек да се разочарова, понякога не е сложно.Интригите не са нищо по-различно от това да оплюеш някой, като покажеш неговите слаби места и в същото време да покажеш, че при тебе липсват тези слабости. За да е качествена самата интрига тя обикновено се представя като информация без някой да е искал тази информация.

# 974
Хаха, много забавна тема. Преди време имах връзка с един човек, който се оказа, че излиза с още една жена. Ами не знам как стана, да си кажа честно. Първо скъсахме, после (след известно време) му се обадих да правим секс - казах си, че сега пък на нея ще изневерява с мен  Laughing и така полека-лека пак си го прикотках.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт