Набор 93-и вече изкласи- 3

• 50 329
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
Днес цял ден нета ми стачкува и се появява съвсем за малко, та чак сега успявам да се похваля, че от днес имам 19-годишно момиче! Направо не мога да повярвам, че толкова бързо минава времето...

# 556
  • София
Да ти е жива и здрава! Много успехи в най-желания университет!   bouquet

# 557
Благодаря! Дано за всички деца да е така - да ги приемат на най-желаното място.

# 558
  • София
irenapleven, честит рожден ден на девойката!  newsm59

Много късмет и любов й желая, а изпитите на живота да взима само с отличен! Flowers Four Leaf Clover

# 559
Ирена, да е жива и здрава дъщеря ти. Много успехи да постига и много радост да ти носи.  
 baloni bdbaloni baloni

Момичета, благодаря за хубавите пожелания. Да се връща и на вашите деца.
Hug

# 560
Утре ще излезе класирането в ТУ и с нетърпение го очакваме. Дано е приет още на първо класиране ,че нямам нерви отново да се изчаква.
А синът ми е сигурен,че ще го приемат и вече е стегнал багажа за морето.Каза,че още първия ден ще се запише и веднага тръгва за почивка.

Последна редакция: пн, 16 юли 2012, 17:44 от monii

# 561
  • София
Добре го е решило момчето, че нали трябва да поразпуснат малко напрежението!   grinning039  Ние пък ще чакаме СУ да ни класира чак на 30.07. Дано по-бързо дойде краят на тая кандидатстудентска кампания, че да ни се отпуснат душите. Успех за утре!  newsm10

# 562
Благодаря,успех и на всички кандидат-студенти!
За нас, родителите,е много по-напрегнато и ние с още по-голямо нетърпение чакаме и се надяваме на  щастлив хепи енд!

Последна редакция: пн, 16 юли 2012, 18:02 от monii

# 563
Изпитите минаха,но ми се случи случка.. В петък ми звъннаха по телефона от ПУ ,днес да отида до там ,но без обяснения защо.. Отивам аз и началник м учебен отдел ми казва,че граматичния тест ми го няма в плика .Както и да е правих го отново,на превода имам 5.00,на диктовката 4.80,а на теста 4.90.Средната оценка ми е 4.90 и имах огромната чест лично заместник-ректорката  да ми честити,че с тази оценка съм приета още на първо класиране по първо желание ,макар и да не е излязло още то.Радвам се,но се надявам да ме приемат в СУ.

# 564
Благодаря ви за пожеланията, момичета.
 zhenya93 , това направо ме изуми! За пръв път чувам за подобна ситуация с кандидат-студент. Иначе е супер, че си приета и имаш някаква сигурност, макар и не по първо желание. Но и в СУ ще стане, убедена съм. Форумските деца обикновено побеждават.

Утре ще излезе класирането в ТУ и с нетърпение го очакваме. Дано е приет още на първо класиране ,че нямам нерви отново да се изчаква.
А синът ми е сигурен,че ще го приемат и вече е стегнал багажа за морето.Каза,че още първия ден ще се запише и веднага тръгва за почивка.
Вчера си мислех по този повод, че сигурно нашите нерви са поизтъркани и затова сме по-несигурни от децата си. Моята дъщеря ми заяви преди седмица-две - "Ти как си представяш, че няма да ме вземат в Мюнстер?" Можем само да им завидим на самочувствието Simple Smile)) И да се радваме, след като се окажат прави.

# 565
По първо желание съм приета,но в ПУ,а аз искам в СУ и мен ме изуми,дори едва ли не ме изкараха ,че аз нарочно съм си скрила теста..... просто квесторите не са си свършили работата докрай

# 566
Момичета, да ви се похваля с нескрита гордост,че моят син е приет в ТУ,специалност: Компютърни системи и технологии!
Много съм щастлива,да го споделя това с вас!
Олекна ми вече, и аз почвам да мисля за почивка и моренце!
А по повод самочувствието им,само кажа,че когато преди малко му съобщих,че е приет(той беше на басейн,а аз пред компютъра проверявам за класирането)най-хладнокръвно ми заявява:ама ти съмняваше ли се,нищо ново не ми казваш,аз си знаех,че съм приет! Laughing

# 567
  • София
monii, честит ти студент! Дано занапред се справя все така добре и след някоя и друга година да го видиш абсолвент!   bouquet

irenapleven, и аз като теб треперех преди 4 години. Било е напразно. Хората са го измислили и децата влизат да учат където поискат без нерви и сътресения. Нямаше място, където голямата дъщеря да е кандидатствала и да не я приеха. Повярвай, че и твоята е приета навсякъде, където е кандидатствала! Grinning  Сега изобщо не се вълнувам. Единственият ми страх е в бързането да не сме пропуснали някой документ, но все на едно от трите места, ще я приемат. Ако пък толкова стане издънка - Виена ги чака до 1 септември  Wink. Мен ми е свито заради събитията, които предстоят. Особено намирането на жилище си е голям проблем. После пък следва малка или голяма депресия след като "екскурзионният" период свърши. Sad Дано се разминат леко!  Да свикнат бързо на новото място и да намерят много нови приятели.  

Женя, честито за ПУ!   bouquet  Неприятно се е получило, но важното е, че е свършило добре. Сега ще чакаме да се похвалиш и за СУ.  Grinning

Последна редакция: пн, 16 юли 2012, 19:41 от Тaня67

# 568
Честито на всички новоприети студенти и от мен!
Таня, благодаря ти за успокоението! От Мюнстер получи мейл, че документите й са приети за разглеждане, проверява в сайта им с парола. Предполагам, това значи, че нищо не е пропуснато и ни остава само да чакаме.

# 569
Утре е на изпит детето  Praynig

Имам питане : днес видях ,че са ми превели детските и за двете деца. За голямото не трябваше ли да ги спрат ? Или превеждат и за юни. И здравни вноски от кога да и плащам ? От юни или от юли?
Обърках се напълно  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт