Набор 93-и вече изкласи- 3

• 50 335
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
И моят син е днес на изпит в ТУ. Стискам му палци за успех!
Успех и на всички останали, които се явяват на изпити през тези горещи дни!

# 541
Успех на всички, стискаме ви палци  fingerscrossed

# 542
Стиснати палци и от мен за всички, които са под напрежение в адските жеги.   Hands Thumbsup Да споделите впечатления после Simple Smile

# 543
Има ли някой друг ,който ще кандидатства в ТУ София?

# 544
  • София
Moга да се похваля, че при взета диплома на 27 юни следобед, още вчера сутринта документите ни бяха в желаните германски университети. Чак не мога да повярвам! Само за външно платихме бързата 2-дневна услуга, а не 4-дневната бавна. А DHL приятно ни изненадаха с услугата си за студенти. Сега остава да чакаме и да се надяваме на положителни отговори.  Grinning

Никой не писа как са минали изпитите в СУ и ТУ. Доволни ли сте?

Пожелавам много успехи на всички!  Hug

# 545
И при нас неочаквано бързо /за мен/ се случиха нещата. Още вчера получи мейл, че пощенската пратка с документите е получена в университета в Мюнстер. Там пише, че до 5 август ще може да види онлайн решението, а записването е до 8 август. Поне преводачът в гугъл това показа Simple Smile)  Сега чакам да се върне дъщерята, за да ми го преведе по-сигурно.

# 546
Момичета, има ли приети в Единбург, Шотладско въобще? Чух, че критериите са убийствени и не взимат българи...

# 547
Засега не ми е писано да кандидатствам поради липса на пари и проблеми с една тъпа психиатърка (Милена Топалова ако ви говори нещо......), но смятам да запиша психология в Шумен (беден патриот съм), а онази жълтолика маймуна смята, че съм за компютърна специалност, а хич не й пука аз какво мисля, та и на мене хич не ми време за скапаното й мнение.
А колкото до матурите.... По-тъпи и лесни тестове надали са ми падали. И на двете матури тестовете ги прехвърлих за 20 минути, а после си написах измишльотините за около час и половина и после си гледах кефа как съм изкарал високите оценки, въпреки че бях писал по български абсолютни глупости. Та чудя се, хипернадарените и ултраумните ми съученици как може да изкарат на магия рахитични тройки, а аз, дето съм кръглия идиот и малоумник - отлични оценки? А де?

# 548
  • София
Никой не писа как са минали изпитите в СУ и ТУ. Доволни ли сте?

Пожелавам много успехи на всички!  Hug

Ето, явявам се да споделя за изпитите в СУ. Днес по история се паднаха изключително приятни и лесни теми. Предполагам, че болшинството от децата са се справили добре и нивото ще бъде високо. Така, че прогнозирам- изпитът по БЕЛ ще бъде решаващ за специалност право.
 Peace

Ще се радвам да чуя и други мнения, както и впечатления от изпитите!

Последна редакция: пт, 13 юли 2012, 12:51 от Меденка

# 549
Като много бивша кандидат-студентка по история с оценка 5,75 и на мен ми харесаха темите. Много даже. Пък и цар Симеон се падна и на матурите, така че е "трениран" за тези, които са държали матура по история. Laughing

За сметка на това тези, които са държали биология и химия на различни места, май доста са се поизпотили. От познати чух, че в медицинска академия в София били много двойките по биология, дано да е само слух.

# 550
  • София
Случайно някой да знае кога ще излиза класирането? Всички заедно ли ще бъдат, или за различните специалности (с различни изпити) по различно време?

# 551
Като много бивша кандидат-студентка по история с оценка 5,75 и на мен ми харесаха темите. Много даже. Пък и цар Симеон се падна и на матурите, така че е "трениран" за тези, които са държали матура по история. Laughing

За сметка на това тези, които са държали биология и химия на различни места, май доста са се поизпотили. От познати чух, че в медицинска академия в София били много двойките по биология, дано да е само слух.

Не е слух. 578 са двойките по биология в МУ - София.  Confused
Никак не им беше лесно на кандидат-медиците, но поне всичко вече мина.
Синът ми е доволен от оценката по биология в МУ (5,83). Сега чакаме резултатите от изпитите в СУ и от днешния изпит по химия в Медицинска академия.

# 552
Браво на него. При толкова много двойки с тази оценка би трябвало да е почти приет, каквато и да е оценката по химия.
В Плевен изкараха статистика - две пълни шестици, общо 12 оценки над 5,50, 47 - от 4,50 до 5,49. Двойките са 211. 173 четворки и 131 тройки. Местата са 80.

# 553
  • София
Случайно някой да знае кога ще излиза класирането? Всички заедно ли ще бъдат, или за различните специалности (с различни изпити) по различно време?
Ако въпроса ти се отнася до СУ, първо класиране за всички специалности излиза на 30.07.
Резултатите от всеки изпит излизат до 10-12 дни след провеждането му.

Пролетна фея, браво на сина ти! Чудесен резултат по биология, дано и по химия се е справил така! Peace

Стискам палци на всички кандидатстващи в чужбина да получат по-скоро отговорите, които очакват от най-желаните университети!

# 554
  • София

Ако въпроса ти се отнася до СУ, първо класиране за всички специалности излиза на 30.07.
Резултатите от всеки изпит излизат до 10-12 дни след провеждането му.

Много благодаря!  bouquet
Всъщност, по руски резултатите вече са излезнали, 3 дена след изпита.

Пролетна фея, поздравления за прекрасния резултат и успех на химията!  Hug   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт