Набор 93-и вече изкласи- 3

• 50 315
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
Да, Лила, видяхме ги. И нашите са добри. Simple Smile Досега смятах "къде сме ние" и мисля, че ще го приемат още на първото класиране  Praynig
Стискам ви палци. Ти момче или момиче имаш?

Женска майка съм,ако не броим котарака Simple Smile
И аз мисля,че сме на първо класиране.Но тъй като мразя да мисля  Laughing,викам си да изчакам окончателните списъци и тогава ще черпя.

# 586
  • София
Невероятно, но факт - в СУ над 50 % двойки на редовния по БЕЛ, в УНСС - много много добри оценки. Интерпретативно съчинение или тестове - къде е обективната истина за познанията на децата ни  newsm78 

# 587
  • София
Невероятно, но факт - в СУ над 50 % двойки на редовния по БЕЛ, в УНСС - много много добри оценки. Интерпретативно съчинение или тестове - къде е обективната истина за познанията на децата ни  newsm78 

И аз съм се чудела за същото. Имам познато момче, което на матурите изкара по 5,90 и няколко на всяка, в УНСС изкара почти пълни 6-ци, а в СУ го скъсаха на единия изпит, а на другия имаше 4. Същото момче сега учи право в УНСС и е почти пълен отличник. Какво не им е харесало толкова в СУ? Дори и да не е за отлична оценка, такова момче не може да е за 2-ка (дори темата по история беше от любимите му). Или не е знаел някоя ключова дума, която отваря вратите към шестиците?  newsm78

# 588
Не знам какво да кажа за тези разминавания. Освен, че в СУ много са завишили критериите, а в УНСС  нямат кой знае какви изисквания. В подкрепа на последното е факта, че мой племенник учи там вече трета година и като знам колко формално протичат и учебният процес, и изпитите... замислям се и за нивото на КСК.  Confused За съжаление, "Българският Харвард" (както бяха нарекли УНСС в една публикация в Dir.bg преди време) вече не е това, което беше....

# 589
Влизам със страхотната за нас новина, че си имам студентка по медицина в МУ Пловдив.
Силно стиснати палци от нас на всички, които очакват резултати. Кошмарни дни, които слава Богу вече са зад гърба ни. Сега стягам куфарите и се отдаваме на заслужени почивки.

Още веднъж късмет на всички.  bouquet  bouquet  bouquet

# 590
  • София
vilian, честито!   bouquet  Винаги да те радва с такива, а и с още по-големи успехи!  Hug

# 591
  • София
Честито, vilian!  Hug Жива, здрава, успешна студентка!

Сега стискайте палци за 30.07., за да се похваля и аз със студент в СУ!  Wink

# 592
  • Бургас
Честито,Вилиан! Grinning
Браво на детето,а ти си отдъхни сега.

# 593
  • София

И аз съм се чудела за същото. Имам познато момче, което на матурите изкара по 5,90 и няколко на всяка, в УНСС изкара почти пълни 6-ци, а в СУ го скъсаха на единия изпит, а на другия имаше 4. Същото момче сега учи право в УНСС и е почти пълен отличник. Какво не им е харесало толкова в СУ? Дори и да не е за отлична оценка, такова момче не може да е за 2-ка (дори темата по история беше от любимите му). Или не е знаел някоя ключова дума, която отваря вратите към шестиците?  newsm78

Не, едва ли ключовата дума е рещаваща...
Просто децата ни не могат да пишат текстове, затова в СУ изкарват такива ниски оценки. С две думи- беден речников запас и слаба грамотност. В УНСС им предлагат готовите фрази, които да отбележат, има и доза лотария. Изобщо не мисля, че тестовете показват нивото на ученика, по който и да е предмет. Миналата година синът ми имаше 5.93 в УНСС по БЕЛ и 4.75 в СУ, а е едно и също дете  Crazy.

# 594
Дойде и моят ред да се похваля: синът ми е приет на първо класиране по първо желание. Ще си имам студент по медицина!  Heart Eyes

Лила, резултатите в МУ излязоха. Щерка ти ще бъде ли колежка с моя син, или е избрала друга специалност?

Успех на всички, които все още очакват класиране. 
fingerscrossed

# 595
Дойде и моят ред да се похваля: синът ми е приет на първо класиране по първо желание. Ще си имам студент по медицина!  Heart Eyes

Лила, резултатите в МУ излязоха. Щерка ти ще бъде ли колежка с моя син, или е избрала друга специалност?

Успех на всички, които все още очакват класиране. 
fingerscrossed

Честито!И моята е приета медицина на първо желание и класиране,но ще изчакаме и резултатите от Варна,защото тя там иска.Аз не се меся-каквото тя реши.Докога трябва да бъдат записани?

# 596
Честито! Вярвам, че и от Варна ще дойдат добри новини класирането там кога трябва да излезе?

А иначе ето заповедта на ректора на МУ-София за записването:
http://mu-sofia.bg/system/files/File/priem/Zapoved1klas1.pdf

# 597
Лила и Пролетна фея, браво на децата!
Благодаря на всички ви за милите думи. Късмет и успех на очакващите. Hug
При нас записването е следващата седмица.

# 598
  • София
Поздравления за всички приети, и стискам палци на останалите   bouquet  Hug

Много е изнервящо чакането, а уж съм непукист  Embarassed

# 599
Здравейте! Извинявам се, че така нахлувам в темата, но видях следното съобщение в сайта на НПМГ. Може би касае и вашите деца. Пожелавам много успехи на децата ви.

"Информираме всички възпитаници на гимназията, завършили през 2012 г., че здравните им осигуровки са поети до 30 юни 2012 г. След тази дата осигурените лица трябва сами да се погрижат за уреждане и поемане на здравните си осигуровки в съответствие с действащата нормативна уредба.
Приканваме завършилите НПМГ през 2012 г., които прочетат съобщението, да запознаят бившите си съученици с тази информация."

http://npmg.org/2012/07/18/%D0%B4%D0%BE-%D0%B2%D0%B8%D0%BF%D1%83 … D1%81%D0%BA-2012/

Общи условия

Активация на акаунт