Как се става кучка?

• 43 952
  • 458
  •   1
Отговори
# 330
Това не е поведение на кучка  Crazy
За да си кучка, той трябва да плези език след теб, а не ти да го преследваш.

Той си играе с теб, не ти с него.
Не знам какво се самозалъгваш с наперени приказки по форумите.

Следиш го реално и виртуално, злобееш на приятелката му, списваш по форумите за него, мислиш стратегии за отмъщение и как ще му вземеш акъла, ма изглежда на него хич не му пука за твоите истории и фантасмагории.

Явно ви е свалял по едно и също време, ти си се дръпнала, другата не. Загубил е интерес към теб.
И ти не можеш да го преживееш.
Правиш пъклени планове, на него не му дреме. Whistling

Гаси и унижението да се докопаш до някого, само когато е пиян.  Sick
Той и на лелката чистачка е щял да се навие, някои когато си пийнат, не подбират. Хайде преодолей го и си живей живота. След време ще те е срам кви си ги вършила.

# 331
Мноого груби приказки се наговориха тук за авторката на темата. Въпреки че повечето са прави, все пак тонът е прекалено рязък. Всеки може да попадне в подобна ситуация и да реагира по ненадежден начин. Отстрани много лесно се виждат нещата точно как са, но когато човек попадне в дадената ситуация, много трудно може да прецени каква е реалността.
Мисля че реакцията на авторката е съвсем нормална за жена в подобно положение. Просто тактиката й не е печеливша и то не защото е спряла да показва интерес, а точно защото го показва. Т.е., дори и да не иска да го покаже, интересът не може да се прикрие. Не всички хора са артисти все пак. И аз съм от тези, на които каквото им е на сърцето, това им е на лицето. Но номерът е наистина да не ти пука. И аз докато се интересувах от този и онзи само сълзи и сополи виждах. Откакто престанаха да ме интересуват тези мъже, като че само мен почнаха да виждат. И със сегашния ми мъж как стана работата. АМи просто бил свикнал всички да му се свалят, а аз му се опънах. Изобщо нямах намерение с него да се захващам, но то намеренията са едно, реалността друго...  Whistling

Та в продължението си допуснала 2 много основни грешки.
Първата е, че не е трябвало изобщо да отиваш на рождения ден или по-добре беше да отидеш с приятел, пък бил той и човек, към който нямаш никакви намерения. Когато си казала, че ще ходиш сама, на него също му е станало ясно, че си съгласна да стане нещо. А и ти си отишла с надеждата да стане (не отричай).
Когато той се е напил и е почнал да ти говори глупости, не е трябвало да влизаш в тона му. Най-добре щеше да направиш, ако си беше тръгнала дори преди неговата приятелка, още по-добре с някой мъж. ИЛи поне да го беше оставила по живо, по здраво на бара без да го слушаш изобщо. ДА му беше казала "Като изтрезнееш ще говорим". Друго, което изобщо не е трябвало да правиш, е да се целуваш с него. По-добре да си беше тръгнала или да го беше накарала да те моли или да му беше пляснала шамар.
Друг силен коз, който е направила неговата приятелка е, че си е тръгнала. Така е демонстрирала липса на всякакъв интерес и ангажираност към него и по този начин го е накарала да мисли постоянно за нея.
Просто ме изумява как му е влязла под кожата и дори в пияно състояние се е спрял - чудо невиждано за мъж. АЗ не познавам такива дето биха отказали дори в трезво състояние. Значи той си е намерил майстора в нейно лице и тя ги умее номерата по-добре от него.  Laughing
А колкото до номера със снимката - има едно изконно правило "Разделяй и владей".  Mr. Green

Последна редакция: пн, 23 юли 2012, 23:03 от HAPPY_QUEEN

# 332
Разбрала съм я аз нея,при наличие на толкова свободни мъже чужди задиря...но май си прав ,това не е да си кучка ами к*рва.не е попаднала на"лапе" като мене,ако беше се завъртяла около моя мъж,не само коса ами и зъби нямаше да и оставя,так'виз к'ат нея само бой докато мърдат
аууууу звучиш като буля , която пази да не и  откраднат мъжО размахвайки точилка и викайки ''къш , къш'' Laughing

# 333
Мноого груби приказки се наговориха тук за авторката на темата.

Въх,сакън..Недей молят'са,че ей ся ме заяде съвестта..
п.п.И на тема със заглавие"как да стана кучка" не знам кви нежности и любезности очаквате.. newsm78
Това не е поведение на кучка  Crazy
За да си кучка, той трябва да плези език след теб, а не ти да го преследваш.
  bouquet

# 334
eksipnos, попадала съм на твои коментари и определено не си от мъжете, които заслужават уважение, така че не знам какво намираш на себеподобните си (макар и от женски пол). Все едно на себе си го казваш.  Laughing

# 335
  • София
eksipnos, попадала съм на твои коментари и определено не си от мъжете, които заслужават уважение

Нещо бъркаш потребителя май. eksipnos е рядко свестен индивид.

# 336
  • в пералнята
Хахаха, едни от най-адекватните отговори в темата са негови.

Мейкуун,   202uu 

# 337
eksipnos, попадала съм на твои коментари и определено не си от мъжете, които заслужават уважение

Нещо бъркаш потребителя май. eksipnos е рядко свестен индивид.

Как ли пък не, майко мила!  ooooh!

Както винаги жените въстават срещу своите и застават на страната на мъжете. Нищо ново под слънцето, както се казва. Наистина не е чудно защо жените са на това ниво - да служат на мъжете - ами сами са си го избрали.

# 338
eksipnos, попадала съм на твои коментари и определено не си от мъжете, които заслужават уважение, така че не знам какво намираш на себеподобните си (макар и от женски пол). Все едно на себе си го казваш.  Laughing
Е,кво намирам..Въпрос на вкус..казала кучката..ъъъ(май беше котката)и се близнала под опашката..

Дами,благодарско,че казахте две мили думи за мен.  bouquet

# 339
Темата е много интересна, поздравления на авторката. newsm10

Изпадала съм в такава ситуация, имам опит с подобен род песове и мога да ти кажа, че кучка се става много лесно, но трябва това качество да го имаш до голяма степен заложено у себе си, единствено остава да го развиеш. Докато един ден не разбереш, че си една от тях. newsm08

Правилната стратегия е да му покажеш пълно безразличие, не му се връзвай на този, не си заслужава да си губиш времето с нещастници.

В случая май е по-добре, че не се е стигнало до физическа консумация - може би щеше да останеш още по-разочарована.

Остави нещата така, в рамките на един съвсем непринуден, неангажиращ флирт между колеги, не задълбочавай повече отношенията си с него. Нищо не си изпуснала, то и сексът му сигурно щеше да е един такъв... никакъв, да не казвам и по-груба дума. rotfImao rotfImbo rotfImao

Загубата е изцяло негова - изтървал е теб, готината мацка и е предпочел безличната си, лишена от стил и класа настояща приятелка, ами нека си й се радва сега!!!

Всъщност съперницата ти се оказа една хитра лисица и манипулаторка, щом така безпаметно е успяла да му завърти главата (а някои подценяваха личните й качества).

За външния вид вече стана ясно, интересно ми е кои женски номера му е приложила... изглежда са подействали ефективно върху главния герой. Дали и тя е от "добрите момичета"? Ти как мислиш??! newsm12

P.S. Дори и да ти пука, важното е да не ти личи!!!

# 340
sss88 защо си мисля,че ти си авторката...изведнъж някакъв нов профил  ей тъй измислен чак тъп озаглавен и как ласкаво се изказва за авторката,чак очевадно ,че сама пишиш за себе си,само дето и гъ*а не си целуна.тоя род номера със самозащитаването от друг профил са стар и тъп опит да се изтъкнеш,да ама те разбрахме к'ва си.така не кучка ами градинска лейка ще станеш.направи си услуга и пиши на модераторите да я заключат,че вече се излагаш.

Последна редакция: вт, 31 юли 2012, 00:58 от Евитa

# 341
Регистрацията е стара, не е отсега. А че темата е интересна, две мнения няма - я каква бурна активност предизвика.
Аз разчетох втората половина на поста на sss88 като основно иронична... пък не знам.

П.П. Да не ме определите като трети профил на авторката!  Laughing Много моля!

# 342
sss88 защо си мисля,че ти си авторката...изведнъж някакъв нов профил  ей тъй измислен чак тъп озаглавен и как ласкаво се изказва за авторката,чак очевадно ,че сама пишиш за себе си,само дето и гъ*а не си целуна.тоя род номера със самозащитаването от друг профил са стар и тъп опит да се изтъкнеш,да ама те разбрахме к'ва си.така не кучка ами градинска лейка ще станеш.направи си услуга и пиши на модераторите да я заключат,че вече се излагаш.

Евита, и как реши, че точно пък аз съм авторката??!  Joy
Ласкаво съм се изказвала, ами просто си казвам мнението, нито я защитавам, нито я обвинявам за нещо и изведнъж се започва с някакви измислени, глупави конспирации.
Определено имаш богато въображение, забавляваш ме...
Не, че не съществуват такива хора, които действат по описания от теб начин, но те уверявам, в този случай си много далеч от истината.

# 343

Да се заядеш с пич като eksipnos е смешно... вземи прочети неговите постове и после го очерняй... та той е един от малкото свестно пишещи.

Загубата е изцяло негова - изтървал е теб, готината мацка и е предпочел безличната си, лишена от стил и класа настояща приятелка, ами нека си й се радва сега!!!

И как точно го разбра това  newsm78... според мен пича се е спасил от по голяма беда... пък и докато не видя мацката не вярвам че е толкоз готина!!!  Whistling
Обикновенно всички така говорят... то и аз съм гоуем убавец, ма като се погледна в огледалото съм чист Гай Олигофреникс.  Laughing

# 344

[/quote]И как точно го разбра това  newsm78... според мен пича се е спасил от по голяма беда... пък и докато не видя мацката не вярвам че е толкоз готина!!!  :whistle[/quote]

Аз също не мога да съм съвсем сигурна, но се доверявам на личната самооценка, която b^s демонстрира тук.
Ще ми бъде интересно да я видим, за да придобием по-пълна представа за нея... но сигурно вече й е омръзнало от публичност. Grinning
За пича не знам, няма как да чуем и неговата версия.

Общи условия

Активация на акаунт