Как се става кучка?

• 43 919
  • 458
  •   1
Отговори
# 360
ржат така, заради мисленето и държанието на жени като вас...Абе нямате ли други интереси, цел или нещо друго ,към което да се стремите?Едната се посветила да гони златния ***,другата пък като куче -пазач го  брани да не й го откраднат...

Ааа, не, аз отдавна не го гоня тоя златен  Laughing Мисля, че постигнах онова, което исках за себе си - да не ми дреме и да спре да ми се прави на много оборотен. И да му кажа някои нещица в лицето с повод.

Иначе много неща научих покрай тая история - за себе си, за мъжете, за отношенията. И се справям засега отлично с останалите, без да си давам толкова зор. Странна работа...  Rolling Eyes

# 361
 Joy Кога са номинациите?  Joy

# 362
И аз ги чакам GrinningМакар,че на моменти хем ми е смешно, хем направо ме хваща срам че съм жена като ги чета тия двете.... Confused

# 363
Никой не пазя,не знам защо сте си втълпили,че тоз моя мъж го дебна като куче пазач.само бях казала,че ако някоя мома с мерак като авторката към онзи младеж изобще няма да си трая,щото обичам к*рвите,но не и к*рвенските номера.всека да си гледа в паницата...

# 364
# 365

Всяка жена търси идеалния мъж, а когато го намери се чуди как да живее с такъв идиот.

За това много грешиш. Де да имаше такъв мъж, но няма! Плюс това изводът, който си направил, съдържа смислов оксиморон (ама как се изразих само  hahaha).
Та както е казал Ницше: "Да живея, както аз искам или въобще да не живея", по същия начин мечтая за деня, в който ще съм напълно свободна и за мен е 1000 пъти по-добър вариант отколкото да живея с един от вас, толкова далече от "идеала".
Познал си, че съм оперирана от чувство за хумор.  Wink

# 366
  • в пералнята
И аз ги чакам GrinningМакар,че на моменти хем ми е смешно, хем направо ме хваща срам че съм жена като ги чета тия двете.... Confused
Peace Съсипаха репутацията на целия женски род...

# 367

За това много грешиш. Де да имаше такъв мъж, но няма! Плюс това изводът, който си направил, съдържа смислов оксиморон (ама как се изразих само  hahaha).
Та както е казал Ницше: "Да живея, както аз искам или въобще да не живея", по същия начин мечтая за деня, в който ще съм напълно свободна и за мен е 1000 пъти по-добър вариант отколкото да живея с един от вас, толкова далече от "идеала".
Познал си, че съм оперирана от чувство за хумор.  Wink

Май схванах на къде клонишWhistling

Свободата HAPPY_QUEEN... свободата си има и цена.

За да не се впускам в максимилизъм за чувството ти за хумор и кучките наоколо дето лаят...

# 368
Никой не пазя,не знам защо сте си втълпили,че тоз моя мъж го дебна като куче пазач.само бях казала,че ако някоя мома с мерак като авторката към онзи младеж изобще няма да си трая,щото обичам к*рвите,но не и к*рвенските номера.всека да си гледа в паницата...
    И какво ще направиш? Ще я набиеш, ще й вдигнеш скандал на публично място, ще се оплачеш на майка и, на шефа й? Дано не ти се налага, ще се изумиш от собственото си безсилие. Вероятно дори с  поглед няма да те удостои, пък ти се ядосвай и прави каквото там мислиш, че ще направиш. Няма да си първата, която ще се опитва да спори я със стена, я със стол, я с нещо друго.  

# 369
В една съседна тема една дама беше раздала справедливост, като беше се сапоразправила с любовницата с бутилка по главата.

# 370
В една съседна тема една дама беше раздала справедливост, като беше се сапоразправила с любовницата с бутилка по главата.
Това не беше ли съпругът, който ударил с бутилка навлека, танцувал с жена му?

# 371

Неее, мисля, че темата беше - "Как се обезоръжава любовница?", все още актуална.

# 372

Това го четох но не тук.  Laughing

http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?f=97&t=44694

# 373
     А, Соте, и тук го имаше, в Клюкарника, но бързо го заметоха.  Laughing

Зилозавър, да давай такива идеи на разлютени дами, че тук-виж ги изпълнили.  Laughing А после ще ходят по прокуратури и полиции (сетих се за случката, но вече не следя темата).  Peace

# 374
Зилозавър, да давай такива идеи на разлютени дами, че тук-виж ги изпълнили.  Laughing А после ще ходят по прокуратури и полиции (сетих се за случката, но вече не следя темата).  Peace

Дадох го като пример, че е въпрос на ценностна система реакцията на такива случки.

Общи условия

Активация на акаунт