Как се става кучка?

• 43 939
  • 458
  •   1
Отговори
# 345
sote-full, аз на ескипнос съм чела достатъчно публикации, че да си направя изводите. Може да се каже, че е умен, интелигентен, трезво мислещ, донякъде интересен, но в никакъв случай не и свестен (нещата не се припокриват).
А за теб мога да кажа, че си фурнаджийска лопата - на предната страница сам се изказа в подкрепа на авторката, а сега като видя наклона на масата, побърза да застанеш от тяхната страна, не дай Боже да се окажеш от загубилите.  hahaha

Не знам защо масата тук не приема, че може да има хора, които да не осъждат толкова грубо авторката и да й съчувстват, да са били на нейно място и да я разбират. Хайде който е безгрешен пръв да хвърли камъка. Аз като гледам тук само светии сте се събрали.  hahaha

# 346
HAPPY_QUEEN хайде само да не цитираш библията,че ако бяхте толкова вярващи нямаше да заглеждате чужди мъже.най-мразя боклуците,които от едното си его и да се изкарат по-добри от настоящата приятелка ще разделят някоя двойка.може да съм много грешна ,но не крада ничии мъже...

# 347
  • Насред хаоса
Аре стига с това заглеждане и крадене на мъже, де. Ще рече човек, че за някакви съкровища иде реч, та да ги откраднеш.  Mr. Green Те самите хич не се заглеждат, и даже проклинат ония кучки, дето насила ги отмъкват от жените им. Щото, видиш ли, нямат собствено мнение и не могат да разсъждават и да се съпротивляват, та затова силата е в оная, която първа ги открадне и изнасили. Ама и щуротии ...

# 348
HAPPY_QUEEN хайде само да не цитираш библията,че ако бяхте толкова вярващи нямаше да заглеждате чужди мъже.най-мразя боклуците,които от едното си его и да се изкарат по-добри от настоящата приятелка ще разделят някоя двойка.може да съм много грешна ,но не крада ничии мъже...
Всеки може да си заглежда който си иска.И никой не може да раздели двама души, ако някой от двойката не го допусне.Много искам да видя как се краде мъж?Той беззащитен стои, а мръсницата идва ,грабва го и дим да я няма Mr. Green
Та и аз ще кажа-аре стига вече с това заглеждане и крадене,че е направо комично.Пък булките на такива мъжленца и яростната ми съпротива към ония кучки са направо трагекомични...

# 349
ooooh!  Laughing
Моля, моля, аз не крада и не заглеждам чужди мъже - те ме заглеждат.  Laughing
А ти, потребителко, не си разбрала нищо от темата, а най-малко от моя милост и пишеш пълни глупости по мой адрес. Бтв всеки може да цитира каквото си иска, не съм казала, че съм вярваща, нито че крада чужди мъже. Както се казва - обща култура, нищо повече.  Wink Ако бе прочела внимателно, щеше да разбереш за какво се отнася темата и от къде първоначално идва проблемът. На слабо интелигентните индивиди проблемът им е в ума и в това, че не могат да видят по-напред от носа си, също така гледат прекалено праволинейно и както казах първоначално, най-вече ограничено от собствения си ум.  Wink

# 350
В една изневяра винаги са виновни мъжете така ли?значи няма вина няк'ва фуста ,която само чака да види гърба на приятелката и веднага е окрачила х*я на мъжа,много моля но колкото и да е железен един мъж,ако това се повтаря често просто ще подъде.авторката не спря да се сравнява с гаджето на въпросния.колко по-добра била,по-красива...такива дето обиждат за да си избият комплекси те на чужд гръб вече няма отървия от тях...нямат ли капка уважение към себе си,че трябва да се изтъкват така.и Куйн моля те, не ми ги вмъквай такиви в писанията си,че съм тъпа едва ли не,щот и от вас интелигентни те да ти се повръща.

# 351
Аре стига с това заглеждане и крадене на мъже, де. Ще рече човек, че за някакви съкровища иде реч, та да ги откраднеш.  Mr. Green Те самите хич не се заглеждат, и даже проклинат ония кучки, дето насила ги отмъкват от жените им. Щото, видиш ли, нямат собствено мнение и не могат да разсъждават и да се съпротивляват, та затова силата е в оная, която първа ги открадне и изнасили. Ама и щуротии ...

# 352

# 353
  • Насред хаоса
 Tired Не, Евита, искам да кажа, че мъжът на място няма да допусне да да стигне дотам, да си го разнасят някви фусти като препикано парче месо, щом се обърне приятелката или жена му. Ама кво ли ми разбира на мен главата.

# 354
sote-full, аз на ескипнос съм чела достатъчно публикации, че да си направя изводите. Може да се каже, че е умен, интелигентен, трезво мислещ, донякъде интересен, но в никакъв случай не и свестен (нещата не се припокриват).
А за теб мога да кажа, че си фурнаджийска лопата - на предната страница сам се изказа в подкрепа на авторката, а сега като видя наклона на масата, побърза да застанеш от тяхната страна, не дай Боже да се окажеш от загубилите.  hahaha

Не знам защо масата тук не приема, че може да има хора, които да не осъждат толкова грубо авторката и да й съчувстват, да са били на нейно място и да я разбират. Хайде който е безгрешен пръв да хвърли камъка. Аз като гледам тук само светии сте се събрали.  hahaha

Сори уважаема... но чувството ти за хумор някой ти го е откраднал.  Whistling
Не разбра ли че темата има хумуристичен уклон.  Laughing
Дай да съ изясним... обичам кучките затова и ги подкрепям... но започнат ли да ме лаят, ставам на фурнаджийска лопата... демек, обръщам я срещу тях.  Laughing
Лично съм вечно загубил... най вече от загуба на ума си по кучките. Joy
И последно бих добавил само.. добре че има кучки та да ни се разнообразява животеца.

Всяка жена търси идеалния мъж, а когато го намери се чуди как да живее с такъв идиот.

# 355
Sote,признал съм те брат.. Joy Joy Joy Joy Joy

Ма оная с каишката е баш в духа на темата Peace

# 356
В една изневяра винаги са виновни мъжете така ли?значи няма вина няк'ва фуста ,която само чака да види гърба на приятелката и веднага е окрачила х*я на мъжа,много моля но колкото и да е железен един мъж,ако това се повтаря често просто ще подъде.авторката не спря да се сравнява с гаджето на въпросния.колко по-добра била,по-красива...такива дето обиждат за да си избият комплекси те на чужд гръб вече няма отървия от тях...нямат ли капка уважение към себе си,че трябва да се изтъкват така.и Куйн моля те, не ми ги вмъквай такиви в писанията си,че съм тъпа едва ли не,щот и от вас интелигентни те да ти се повръща.

И каква вина да има някоя друга, че мъж ти не може да си държи х*я в гащите (уф, че противно, ама да ти отговоря в твоя тон, та да съм сигурна, че ще разбереш... Rolling Eyes )? Да не би някоя друга да е поемала някакви задължения към теб  hahaha ?! И колкото и да не ти се вярва, сигурно има и достатъчно "железни" мъже, които и да ги обкрачиш, пак няма да поддадат. Другото са извинения на мухльовци за пред такива като теб... Горките те, живи да ги ожали човек!

И ако покажеш сега и къде съм обидила, ще съм ти задължена  Mr. Green  Изреждането на факти обикновено не е обида. Ако се чувстваш лично засегната по някакъв начин, защото си се припознала в някои черти на въпросната девойка - поработи над себе си и въпросните характеристики. Аз не съм толкоз ангелоподобна, че да се правя излишно на скромна и да кудкудякам в защита на псевдоонеправданите   bouquet

# 357
b^s много ми се спори с теб,но пиша от тела.си в момента и не ми се иска да насискам копчета като луда заради теб.не съм нито изоставена от мъж заради друга,нито се чувствам застрашена от която и да е жена.не се патягай да се правиш на интересна ,като пускаш остроумици и се опитваш да ме"смачкаш".подобен род жени не могат да ме обидят по никакъв начин,самите те трябва да се вгледат в себе си,в това което правят,може да грешат човешко е,но някоя да ми се прави на 2 и половина,че тя е в позицията да смачква другите,да казва за момиче,което не сме вижда ли ,че не става и как може тя да е това момче,а не"аз"готината,мацката...кучката...преглътни си комплексите и спри да се сравняваш с другите. 

# 358
b^s много ми се спори с теб,но пиша от тела.си в момента и не ми се иска да насискам копчета като луда заради теб.не съм нито изоставена от мъж заради друга,нито се чувствам застрашена от която и да е жена.не се патягай да се правиш на интересна ,като пускаш остроумици и се опитваш да ме"смачкаш".подобен род жени не могат да ме обидят по никакъв начин,самите те трябва да се вгледат в себе си,в това което правят,може да грешат човешко е,но някоя да ми се прави на 2 и половина,че тя е в позицията да смачква другите,да казва за момиче,което не сме вижда ли ,че не става и как може тя да е това момче,а не"аз"готината,мацката...кучката...преглътни си комплексите и спри да се сравняваш с другите. 

# 359
 hahaha hahaha
Моля ви, спрете да се излагате LaughingЩе се избиете за един....
Спокойно Евита, разбрахме и никой няма да пипа мъжО ти Mr. GreenЕй сън не спиш да размахваш точилката hahaha
Ей затова мъжете се държат така, заради мисленето и държанието на жени като вас...Абе нямате ли други интереси, цел или нещо друго ,към което да се стремите?Едната се посветила да гони златния ***,другата пък като куче -пазач го  брани да не й го откраднат...

Общи условия

Активация на акаунт