Как се става кучка?

• 43 930
  • 458
  •   1
Отговори
# 75
Всеки случай си е индивидуален и тя едва ли може да ни обясни всичко, но аз бих го изтълкувала като опит да запазят колегиални отношения и да не се гледат "на кръв" в офиса.

# 76
  • Насред хаоса
Сега се върнах и препрочетох първия пост на авторката. Ми кат гледам, тоз само по зъбари ходи или от махмурлук страда, добавя или трие приятелки в социалната мрежа. Пуберска му работа - ся ще добавя тая, че да те е яд, после ще изтрия теб, че да те е още повече яд.  Rolling Eyes
Такъв смях ме напушва, че едвам си събирам устата.  Joy На такъв *куч* един здрав шут под опашката и толкоз. Какво ще се пъна да го впечатлявам?

# 77
Сомбре, разсмя ме...  Grinning
Права си, той хем хвърлил въдицата, хем се прави не на рибар, ами на ловец. Т.е. "А-а-а, аз не за риба бях тръгнал, а за сърничка"...  Crossing Arms
Тоя на мен ич не ми харесва - нещо на принципа "Кеф ми риба, кеф ми паламуд" го кара, или с други думи "Кеф ми едната, кеф ми другата"...  Thinking

# 78
Сега се върнах и препрочетох първия пост на авторката. Ми кат гледам, тоз само по зъбари ходи или от махмурлук страда, добавя или трие приятелки в социалната мрежа. Пуберска му работа - ся ще добавя тая, че да те е яд, после ще изтрия теб, че да те е още повече яд.  Rolling Eyes
Такъв смях ме напушва, че едвам си събирам устата.  Joy На такъв *куч* един здрав шут под опашката и толкоз. Какво ще се пъна да го впечатлявам?
Именно...да го оставим да си го ръфат лешоядите  Mr. Green

# 79
  • Насред хаоса
Сомбре, разсмя ме...  Grinning
Права си, той хем хвърлил въдицата, хем се прави не на рибар, ами на ловец. Т.е. "А-а-а, аз не за риба бях тръгнал, а за сърничка"...  Crossing Arms
Тоя на мен ич не ми харесва - нещо на принципа "Кеф ми риба, кеф ми паламуд" го кара, или с други думи "Кеф ми едната, кеф ми другата"...  Thinking
То с тия рибарски способности, дето гледам, че ги има, надали и цаца ще хване, ама седнал да избира ...  Mr. Green

# 80
То и затова авторката най-добре да е доволна, че нищо не се получило. Че той с този тъпичък акъл, най-вероятно после пък тя да се ядосва на себе си, че му се е вързала... Naughty

# 81
Да де, ама що тогава пак минава да я види и да й се обяснява, че щял да ходи на зъбар.  Crazy Тва последното може и да е част от нескопосания му начин на свалки, ама що пък минава да я види? Да мине през приятелката си и да я осведоми нея кой зъб ще му човъркат.

Набързо само, че нямам много възможност да пиша в момента. Вчера бяхме на "пикник", т.е. разходка в парка и по чаша вино по някое време. Поканата дойде от него в четвъртък, някакъв добър приятел щял да му идва на гости и така. Видяхме се тримата, разходихме се, беше взел вино (защото аз съм фен), та и стъклени чаши...  Rolling Eyes Да се чудиш, нещо да ме впечатли ли се пробва, какво ли... Защото иначе според предпочитанията на тях двамцата по-скоро по една бира да си бяха взели Thinking А преди това ходили да боядисват на мадамата жилището, че нали ще се изнася. Ама не вика, че при него ще се мести, ами някъде другаде уж...

Вече хептен нищо не разбирам newsm78 Мацката разправя, че при него щяла да се мести, той друго ми разказва... Ходят да ѝ помагат с боядисването, с местенето, пък следобед с мен някъде си по разходки. Вечерта на бар... Днес пък пак с нея, него и не-знам-кой-още някъде извън града щяха да ходят... Имам си приятелка, ама ходя с някаква друга насам-натам. После другата защо какво си мисли...  #Crazy #Crazy #Crazy

# 82
  • В Космоса
Детска работа вашето. Не бих се оставила в такова затъмнение. Големи хора сте - всеки сваля картите и се договаряте - секс, мекс, там кой кво иска. Какви са тези недомлъвки? Thinking

# 83
Кучка се става лесно!Но твърде малко са расовите...

На този не му трябва расова, вЕрвай ми Wink. И най-обикновената ще свърши работа, че човекО май на това е свикнал  Rolling Eyes

Ох, бе жена.  ooooh!
Ама не си обезценявай акциите.  Naughty  Що ще чиниш ти при такъв, при когото не ходят расови кучки, кобилки и пр.? Ами ходи при ценители на расови породи, та при такива и ти да се почувстваш като расова ... каквато и да е там животинка...  Grinning

# 84
Детска работа вашето. Не бих се оставила в такова затъмнение. Големи хора сте - всеки сваля картите и се договаряте - секс, мекс, там кой кво иска. Какви са тези недомлъвки? Thinking

Аз още от началото съм свалила картите. Но той май се плаши от директност - поне досега каквото съм пробвала, все нещо бяга от темата. А не ми е никакъв, че чак да го притисна до стената за директност.

Не е особено уверен, пролича си от разни съвсем нямащи общо с темата "мъж-жена" неща... Аз съм директна, нямам проблеми с това.

# 85
  • Насред хаоса
Верно се плаши от директност. Ама се плаши той самият да е директен. Този е за темата на муньовците. Теб с вино калесва, на онази жилището ремонтира, пък тя при него ще се нанася ... Да не вземе накрая да стане така, както беше писала една мацка в темата за муньовците - вие да почнете да се разправяте с коя от двете ви е той, а той да седи отстрани и да мръня *Ами разберете се вие двете ...*  Mr. Green
Абе защо изобщо се занимаваш с тоя? Та той не знае какво иска, ти си седнала да му уйдисваш на акъла.

# 86
Верно се плаши от директност. Ама се плаши той самият да е директен. Този е за темата на муньовците. Теб с вино калесва, на онази жилището ремонтира, пък тя при него ще се нанася ... Да не вземе накрая да стане така, както беше писала една мацка в темата за муньовците - вие да почнете да се разправяте с коя от двете ви е той, а той да седи отстрани и да мръня *Ами разберете се вие двете ...*  Mr. Green
Абе защо изобщо се занимаваш с тоя? Та той не знае какво иска, ти си седнала да му уйдисваш на акъла.

Ами вече ми писна да се занимавам... Ей на, цяла една седмица го играх "кучешката"  Laughing
Всъщност, засега смятам да продължавам да се държа така, все едно нищо не е било. Но и така не му харесва май, та ще видим. Оставям нещата на него - ако ме покани, може и да изляза. Ако не - здраве! Да решава сам за себе си какво иска. Никаква не съм, че да поставям нещата директно, защото предвид какъв е, като нищо ще ме изкара, че съм си въобразила Rolling Eyes Ако той направи някой по-директен ход (че да няма мърдане назад), тогава може и да се изясним. Дотогава - както той с мен, така и аз с него. Колкото той флиртува с мен или каквото е там - аз 2 идеи по-малко, но пак в същата посока. И да видим...

Скрит текст:
Да те разсмея още малко Mr. Green Вчера на поляната явно ми кацнала някаква мушичка на косата ли, какво ли, не разбрах. Та тоя вика "Може ли да я махна?" И аз само леко си наклоних главата в неговата посока, без нищо да кажа, продължавайки да си говоря с приятеля му там по каквато тема бяхме зачекнали hahaha

# 87
После другата защо какво си мисли...  #Crazy #Crazy #Crazy
Бе не знам кво мислиш,ма не е зле да се сетиш за приказката,че не луд тоя дето яде баницата..
Имаше един виц.."Те ме таковат,мамо,пък аз ги лъжа,че ще ги взема Mr. Green"

# 88
  • София
Държи ви и двете ви на разположение, ама ти явно знаеш, пък другата не се знае колко е на ясно. Срещата с присъствието на приятел е "хитър" ход хем да мине от него да излезете, след като толкова пъти е отказвал на твоите покани, хем пък приятелят е гаранция, че няма да се стигне до по-задълбочено развитие на срещата. Обикновено гуспойците си водят дружки така по разни не особено приятни срещи, да ги пазят. Явно и мъжката част е започнала да ползва този трик. Не е интересен този, не се занимавай.

# 89
  • Tам през Атлантическия океан
Бе що не го опаткаш  Mr. Green след това или ще се разочароваш или ще се залибите  Whistling

Като гледам иЧ не ти е безразличен  Wink Действай ,на мъжете им е слаб ангела, ако ли не ще напънеш ще подаде , не е женен , няма дете ..... приятелката му не е дългогодишна , та тъй че недей да имаш скруполи  Mr. Green  Само че ти като станеш офицялната приятелка ще си знаеш каква ти е стоката  Sunglasses

"Единственият начин да се отървеш от изкушението е да му се отдадеш..."  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт