Как се става кучка?

• 43 875
  • 458
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Според мен основната ти грешка се крие в прямото ти държание на пич, както ти го възприемаш. Показателно е, щом мъжете заповат да те преследват едва когато спреш да се държиш пичовската. Rolling Eyes
 Явно си твърде нападателна, мъжете не обичат да излизаш само ти с поканите, предложенията и т.н. Този човечец си е помислил нещо много просто- излизаш от една връзка, започваш веднага да го каниш през ден-два някъде, съответно си му вдигнала мерника да запълни освободеното място. А той след като има приятелка, значи е навит само за флирт, секс и нищо повече. Като за начало спри да си инициаторът, пускай му някакви аванси,но режи, разигравай, отказвай. Покажи, че ти е излязло нещо ново интересно на хоризонта, отказвай му под предлог други срещи и излизания, а не като него- зъболекари и бля бля.
Като цяло- като чета и онази история за секретарката, много сложност влагаш в тез мъжки глАви, нещата са много по-прости на практика, затова и лесно се разиграват, ама то кучките обикновено си се раждат такива, не стават в последствие...

# 61
  • планетата Земя
Оо, нямам време да изчета всички "щуротии", които са ти писали.
От моя опит съм стигнала до извода, че просто на готините хора им се качват на главата. Няма значение мъже или жени. Колкото си по-добър и се държиш като човек или поне както искаш да се отнасят към самия теб, толкова повече се държат точно обратното. И това ми се е случвало дори с хора, които по-принцип са добрички. Когато се държиш добре с тях, те тъпчат и не те уважават. Хора стойностни и умни се поддават на такива безсмислени емоции. Понеже са били твърде добри със "злите", най-лесно е да си го изкарат на "добричките". Смешна работа. Аз това не го разбирам.
Затова, както казваше един преподавател в ТУ относно студентите "Коли месира, да те уважава!"
Пък вие си приказвайте общи приказки тук...Wink
Честно и коректно само в семейството!
И сега да не решите, че аз съм тръгнала да лъжа на ляво и на дясно. Хаха. Идеята е, че хората искат да бъдат лъгани.
Авторката, аз на твое място бих отсвирила този младеж и бих се съсредоточила в намирането на нов обект за секс. Щом си привлекателна и свободна, няма да търсиш дълго.
Сигурна съм, че на въпросното мъжленце няма да му хареса идеята, че си го прежалила толкова бързо. А ти ще се позабавляваш. Нали това е идеята да си свободен?!?
Или това е поведение на кучка?
К'во ти пука, живей си живота и си свиркай Simple Smile

# 62
Там-тарарам... Малко обърнах играта Sunglasses Човекът сигурно очакваше, че при първа възможност, като се видим на работа, ще ходя да му търся сметка, да се изясняваме, да му правя муцуни, да съм ядосана, сърдита или кой знае какво. Защото когато аз бях в грешка, ходих да дообяснявам, да се извиня... Нали, таковата, 'щото тъй е редно и така бих искала да постъпват и с мен. Даааа, ама не! Или пък е очаквал, че ще продължа да инициирам разни работи там, да му обръщам внимание... Дааа, ама пак не!

"Свалих" го на второ ниво колега - познат, но като всички останали, нищо специално. Любезно, мило, ала-бала, но нищо по-специално. Все едно никога не сме се закачали. Как съм? Добре съм. Имал бил приятелка и аз вече знам? И какво от това, за мен нищо не се е променило сякаш Blush Нито съм студена, нито съм "топла". Иначе по принцип все така усмихната... И тоя съвсем се обърка...  Joy

Днес ми отправи покана за събота. Някакъв негов приятел от майната си щял да идва и щели да ходят да се разхождат в един парк, където преди 2-3 седмици уж на пикник трябваше да ходим. Та можело да "наваксаме" пикника. Викам му "Може ли утре да ти отговоря?" Whistling И оня вика "Да, разбира се", само че по физиономията и тона му стана ясно, че хич не се (под)разбираше Mr. Green

# 63
  • В Космоса
На мен ми мяза на разменени роли. Обикновено мъжете търсят, канят, инициират, пишат смс-и (авторката) при положение, че жените са им пуснали фъндък (в случая и на обратно фъндъкът е "свалката" според авторката от страна на колегата). След като, обаче, не знаещата какво иска и обвързана женка се поотдръпне, следва ядосания мъжкар (а в случая авторката), който се чуди как да отмъсти, нагруби, поиграе и захвърли обекта, дълбоко наранен. И накрая се прави на непукистично настроен и безкрайно охладнял. Thinking

Съжалявам, сбъркано ми е така и не мога да бъда полезна. Все пак успех! Peace

П.С. Ако трябва да отговоря на въпроса в заглавието, без да се придържам към конкретния случай, според мен кучка се става много лесно. Но отсреща трябва да седи паленце, щот ако е някой куч, можеш само да му душнеш дупИту. Laughing

# 64
  • Tам през Атлантическия океан
Мъжете обичат да 'преследват'  Wink а не обратното , да са преследвани  Mr. Green

Да сте видяли кучка да търчи след песа аМ ?  Laughing

# 65
  • Tам през Атлантическия океан
Там-тарарам... Малко обърнах играта Sunglasses Човекът сигурно очакваше, че при първа възможност, като се видим на работа, ще ходя да му търся сметка, да се изясняваме, да му правя муцуни, да съм ядосана, сърдита или кой знае какво. Защото когато аз бях в грешка, ходих да дообяснявам, да се извиня... Нали, таковата, 'щото тъй е редно и така бих искала да постъпват и с мен. Даааа, ама не! Или пък е очаквал, че ще продължа да инициирам разни работи там, да му обръщам внимание... Дааа, ама пак не!

"Свалих" го на второ ниво колега - познат, но като всички останали, нищо специално. Любезно, мило, ала-бала, но нищо по-специално. Все едно никога не сме се закачали. Как съм? Добре съм. Имал бил приятелка и аз вече знам? И какво от това, за мен нищо не се е променило сякаш Blush Нито съм студена, нито съм "топла". Иначе по принцип все така усмихната... И тоя съвсем се обърка...  Joy

Днес ми отправи покана за събота. Някакъв негов приятел от майната си щял да идва и щели да ходят да се разхождат в един парк, където преди 2-3 седмици уж на пикник трябваше да ходим. Та можело да "наваксаме" пикника. Викам му "Може ли утре да ти отговоря?" Whistling И оня вика "Да, разбира се", само че по физиономията и тона му стана ясно, че хич не се (под)разбираше Mr. Green

Ако все пак се 'домогнеш' до тази мека/лека Мара  Wink  после да го държиш на 'каишка' да не ти го отмъкне някоя тебеподобна   Wink

....а и да го тагваш на вс. ваши снимки във ФБ да знаят другите кучки че е зает  Whistling

# 66
Ако все пак се 'домогнеш' до тази мека/лека Мара  Wink  после да го държиш на 'каишка' да не ти го отмъкне някоя тебеподобна   Wink

....а и да го тагваш на вс. ваши снимки във ФБ да знаят другите кучки че е зает  Whistling

Хаха, хуморът ти е добър Grinning Но нямам намерения да си го държа за по принцип Whistling А и един човек сам следва да показва дали е зает, когато има нужда. Да не съм луда аз да го тагвам някъде, да маркирам територии и всякакви подобни детинщини... Това със снимките беше просто в отговор на предположението, че ме бил добавил във ФБ, за да ми покаже, че има приятелка  Wink

# 67
Съжалявам, но при игрите с мъж, който нито може да те сваля умело, нито да те омае главата и разпърха пеперудите, при който приятелката е само някакъв още по-предизвикателен момент от картинката, или пък мъжа не е и варианта ти да го въртиш на пръста, а той да се чуди как да ти угоди,  кучка няма как да бъдеш, а само обикновена мъстия.

Последна редакция: пт, 25 май 2012, 21:02 от MIK

# 68
За мен и кучка, и мъстия са все еднаква проба гадория. Айде нЕма нужда. Не знам кой "акъл" им обади далаверата на жените, че мъжете си падат по кучки, че и едноименни заглавия има по темата! Със сигурност ще да е някоя отчаяна съпруга, решила да превзема литературния небосклон с "бестселъри" от калибъра на капака и тоалетната чиния. Wink Кучки, мъстии - еБентуално като добри непознати за едно бързо и еднократно наместване на земните пластове - може, но за такава ситуация, повярвайте, за нас няма общо взето особено значение кучка ли е, котка ли е или птеродактил. Mr. Green Важното е просто да има в наличност съответния отвор и съответната интимна хигиена. Както се пееше в песента: "Аз ще съм Крум, ти ще си Върбишки проход". Joy Къде останаха готините гаджета, на които не им е основно верую в живота да демонстрират всикиму, че с грубиянщина и злоба, ще превземат света.

# 69
  • Sofia
Не усложнявай нещата с излишни анализи. Истината е че просто не го кефиш толкова, закачал се е докато е бил свободен, намерил е човек, който го кефи повече от теб...ти не си нужна вече.

# 70
Важното е да се драпа със зъби и нокти да си го сложим с някой си, пък нищо че човека си има връзка. Нали според нас е напълно ненормално човека да не ни иска, нали сме най-големите Убавици и пак по наша самооценка е невъзможно някоя си дето му е приятелка да има повече права от нас, защото нашите бели косми е бройл човека.  #Crazy
За това дами  да впрегнем всички сили и целия умствен багаж, за да оплетем човек, от който не сме сигурни какво точно искаме, важното е, че той не ни иска.

# 71
Не усложнявай нещата с излишни анализи. Истината е че просто не го кефиш толкова, закачал се е докато е бил свободен, намерил е човек, който го кефи повече от теб...ти не си нужна вече.
newsm10

# 72
  • Насред хаоса
Важното е да се драпа със зъби и нокти да си го сложим с някой си, пък нищо че човека си има връзка. Нали според нас е напълно ненормално човека да не ни иска, нали сме най-големите Убавици и пак по наша самооценка е невъзможно някоя си дето му е приятелка да има повече права от нас, защото нашите бели косми е бройл човека.  #Crazy
Laughing Ама чакай де, той кво търси при нея, като има приятелка? Че и ръката й държи, косата й гали, нежно брои белите косъмчета ... Мискинин с мискинин, а къде остана приятелката му?  Crossing Arms

# 73
Laughing Ама чакай де, той кво търси при нея, като има приятелка? Че и ръката й държи, косата й гали, нежно брои белите косъмчета ... Мискинин с мискинин, а къде остана приятелката му?  Crossing Arms
Може да съм се объркала, но от това, което прочетох приятелката се е появила след това. Оставам с впечатлението, че човека си флиртувал насам-натам, след което се е загаджил и нещата с флиртовете са се променили.

# 74
  • Насред хаоса
Да де, ама що тогава пак минава да я види и да й се обяснява, че щял да ходи на зъбар.  Crazy Тва последното може и да е част от нескопосания му начин на свалки, ама що пък минава да я види? Да мине през приятелката си и да я осведоми нея кой зъб ще му човъркат.

Общи условия

Активация на акаунт