Как се става кучка?

• 43 950
  • 458
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
Да де, ама що тогава пак минава да я види и да й се обяснява, че щял да ходи на зъбар.  Crazy Тва последното може и да е част от нескопосания му начин на свалки, ама що пък минава да я види? Да мине през приятелката си и да я осведоми нея кой зъб ще му човъркат.
Обича да гали егото си. Нищо повече

# 91
Цитат
писах закачлив смс и го поканих на по чаша вино навън
Цитат
Предложих да се видим, като се прибера в края на седмицата
Цитат
Вечерта писах смс, ако има желание, да се видим на другия ден
Цитат
3 дни по-късно отправих още едно спонтанно предложение.

Подобно поведение за мен е гаранция за отблъскване и на най-наточения тип. Мъжът по дефолт харесва ролята на ловец, тогава жената е добре да го играе плячка. Ако ще се правиш на пич и ще си директна, пак може да свалиш някого, но някой .. как да го кажа..не точно мъж.
Да имаш самочуствие е добре, но като прекалиш има обратен ефект.
А всъщност къде ти е самочуствието да ходиш на пикник с човек, който те е тесларил вече няколко пъти? Струва ми се, че те извикал заради приятеля си - да се похвали какви мадами около него и ако другият те хареса...евентуално.

# 92
  • София
Вече хептен нищо не разбирам newsm78

Сериозно ли не разбираш?  Laughing

# 93
Вече хептен нищо не разбирам newsm78

Сериозно ли не разбираш?  Laughing

Съвсем сериозно. Все пак имах дългогодишна връзка от сравнително малка, та не съм участвала много в тия игри... ooooh!

Бе що не го опаткаш  Mr. Green след това или ще се разочароваш или ще се залибите  Whistling

Като гледам иЧ не ти е безразличен  Wink Действай ,на мъжете им е слаб ангела, ако ли не ще напънеш ще подаде , не е женен , няма дете ..... приятелката му не е дългогодишна , та тъй че недей да имаш скруполи  Mr. Green  Само че ти като станеш офицялната приятелка ще си знаеш каква ти е стоката  Sunglasses

"Единственият начин да се отървеш от изкушението е да му се отдадеш..."  Mr. Green

Ами всъщност бих. Но не вярвам да се залибим Laughing А официална приятелка на този не искам да ставам. Искам само той да иска да му стана такава baby_neutral
Гаджето му разправяло на двамата, че имала над 200 чифта обувки... А реално няма как да е така, освен ако не са били абсолютни боклуци, защото тук качествените обувки са сравнително скъпи. И по пътя на много други логики е абсурдно. Смятай за какви комплекси и начини да ги избиват иде реч. По какъв начин едната се прави на мадама, а другият на мъж... ooooh! После се чудя защо онзи толкова ми забелязва различните чанти и се мае, като кажа, че не искам да имам такава на Louis Vuitton ooooh! ooooh!

# 94
  • София
Е какво има да му се разбира на един мъж, който си има сериозна приятелка и хойка с колежки? Нормален п**ьо. Стандартен.

# 95
Каква зодия е този абсолютен мухльо?

# 96
Тъпите комплименти са показателни за неговата инфантилност. Оскърбление към жената е да се занимава с подобни екземпляри. Но идеята да го накараш да те желае и да му биеш шута е доста добра за нивото на този мъж. Постъпката е много кучешка Laughing

# 97

Гаджето му разправяло на двамата, че имала над 200 чифта обувки... А реално няма как да е така, освен ако не са били абсолютни боклуци, защото тук качествените обувки са сравнително скъпи. И по пътя на много други логики е абсурдно. Смятай за какви комплекси и начини да ги избиват иде реч. По какъв начин едната се прави на мадама, а другият на мъж... ooooh! После се чудя защо онзи толкова ми забелязва различните чанти и се мае, като кажа, че не искам да имам такава на Louis Vuitton ooooh! ooooh!

Tи освен,че си проста,нахална и лесна,си била и много злобна бе...Бррр.. Sick..Да пази Господ от таквиз пишман"мъжемелачки"..

# 98
Но пък си се наврял точно в гнездото им.  Grinning

# 99

Tи освен,че си проста,нахална и лесна,си била и много злобна бе...Бррр.. Sick..Да пази Господ от таквиз пишман"мъжемелачки"..

Ама си е намерила мястото и човека. Пък даже и съчувствие й оказват тук.

# 100
Тъпите комплименти са показателни за неговата инфантилност. Оскърбление към жената е да се занимава с подобни екземпляри. Но идеята да го накараш да те желае и да му биеш шута е доста добра за нивото на този мъж. Постъпката е много кучешка Laughing
Нямам честта да познавам въпросния колега. Но от това, което прочетох тук, кое точно го прави инфантилен и прочие ?
Бил е привлечен от девойката в началото чисто физически. Отдръпнал се като разбрал, че има приятел. После приятел вече нямало, но тя станала прекалено нападателна. Междувременно той си намерил друга. Нали не мислите сериозно, че една покана за излизане, едно оглеждане на крака и едно погалване по косата го задължава да и е верен до гроб??

# 101
Цялата работа,е,че момата е велика и неустоима..Ма само в нейните си очи Mr. Green

# 102
Е, нищо. Тя ще го накаже подобаващо. Както се наказва кучето с кокал. Joy

# 103
Е, нищо. Тя ще го накаже подобаващо. Както се наказва кучето с кокал. Joy

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Joy  ...ще му покаже прелестите си bombs..и "мухльо"ще ....   animal037
 И всъщност..откога един мъж който си играе с една жена е мухльо?Май е точно обратното newsm78

# 104
  • София
Е аз разбрах, че не после си е намерил друга, ами през цялото време си е имал приятелка.

Общи условия

Активация на акаунт