Как се става кучка?

• 44 036
  • 458
  •   1
Отговори
# 105
Е, нищо. Тя ще го накаже подобаващо. Както се наказва кучето с кокал. Joy

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Joy  ...ще му покаже прелестите си bombs..и "мухльо"ще  animal037....
Всъщност..откога един мъж който си играе с една жена е мухльо?Май е точно обратното newsm78
Ама и ти не казвай голяма дума, че не знаеш какви практики и техники може да има мацката. Тя поне така спомена....

# 106
Е точно де..и понеже чиляка категорично отказва да се връзва на"принцесата"сега гроздето е кисело Whistling

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Joy  ...ще му покаже прелестите си bombs..и "мухльо"ще  animal037....
Всъщност..откога един мъж който си играе с една жена е мухльо?Май е точно обратното newsm78
Ама и ти не казвай голяма дума, че не знаеш какви практики и техники може да има мацката. Тя поне така спомена....
  Аз от всичко разбрах,че татето е с кинти..тая кви техники владее..не стана ясно.Ма кат гледам и техниките  и не ще да са особено ефективни Laughing

# 107

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Joy  ...ще му покаже прелестите си bombs..и "мухльо"ще ....  animal037
  animal037Всъщност..откога един мъж който си играе с една жена е мухльо?Май е точно обратното newsm78
Може и да е мухльо такъв, ама ако жената е някоя невинна сладурана, влюбена в него. В случая обаче точно се е търкулнало гърнето и си е намерило похлупака - и двамата си мислят, че владеят някакъв висш пилотаж в междуполовите взаимоотношения, а всъщност и двамата са смешни  Mr. Green.

# 108
Цитат
техниките  и не ще да са особено ефективни
За това вината е само и единствено негова - как може да не забелязва и отразява такива неща  Thinking
То стана малко като "каква е вината на фатмагюл", така ми се е набило това заглавие ... Grinning

# 109

Tи освен,че си проста,нахална и лесна,си била и много злобна бе...Бррр.. Sick..Да пази Господ от таквиз пишман"мъжемелачки"..

...ще му покаже прелестите си bombs..и "мухльо"ще ....   animal037
 И всъщност..откога един мъж който си играе с една жена е мухльо?Май е точно обратното newsm78

Аз от всичко разбрах,че татето е с кинти..тая кви техники владее..не стана ясно.Ма кат гледам и техниките и не ще да са особено ефективни Laughing

hahaha Нищо повече не мога да кажа. Нито едно от предположенията ти не е вярно, но явно толкова си разбираш от жени Whistling

Иначе не показвам прелести, обикновено само ги загатвам. А е мухльо, защото явно му се играе, но не знае как.

Не знам дали за моето тате говориш, но ако е така, пак нищо не си разбрал. Явно си чел назад, но нещата се променят и от година и отгоре сама си вадя кинтите, а с татето вече дори и не говоря.

Е аз разбрах, че не после си е намерил друга, ами през цялото време си е имал приятелка.

И аз това успях да разбера от мини-проучването на мацката.

# 110
  • Galaxy 13197853088
завиждат някои ...

# 111
b^s ,
Ако му се играе, ще намери как.
Ако не знае как, намери си друг, който знае.
Ако не му се играе точно с теб по твоя начин, не можеш да го накараш насила.

# 112
Иначе не показвам прелести, обикновено само ги загатвам. А е мухльо, защото явно му се играе, но не знае как.

Какво загатване бе пиле?Та ти се скъса да ни обясняваш ква си убавица  Laughing..И тва ако е загатване,не ща и да мисля,кво ще е ако решиш да говориш в прав текст за достойнствата си..
Иначе..да..май съм поредният дето не те оценява..Ъъъ..тъй де..дето не разбира от жени
Само да вметна,че по-лошо от нахална и недоклатена жена няма.. Sick..И в такъв случай,бегам бърже,па ако да съм мухльо,или да не разбирам от жени Whistling

# 113
Какво загатване бе пиле?Та ти се скъса да ни обясняваш ква си убавица  Laughing..И тва ако е загатване,не ща и да мисля,кво ще е ако решиш да говориш в прав текст за достойнствата си..
Иначе..да..май съм поредният дето не те оценява..Ъъъ..тъй де..дето не разбира от жени
Само да вметна,че по-лошо от нахална и недоклатена жена няма.. Sick..И в такъв случай,бегам бърже,па ако да съм мухльо,или да не разбирам от жени Whistling

Ти явно си доста комплексиран. Къде по-точно чак съм се скъсала да обяснявам каква съм хубавица? Или много те дразни, когато жената е наясно с достойнствата си (от които в случая физическите далеч не са единствените и най-важните)?

# 114
  • Насред хаоса
Аре ся нахална и недоклатена! Той па кат е толко вървежен, че и с кинти, кво върти опашка покрай нея и си показва кой зъб е наред да падне, ми не си върви при приятелката? Че току виж и тя станала недоклатена и тогава майка му жална ...  Mr. Green

# 115

Ти явно си доста комплексиран. Къде по-точно чак съм се скъсала да обяснявам каква съм хубавица? Или много те дразни, когато жената е наясно с достойнствата си (от които в случая физическите далеч не са единствените и най-важните)?
Не че съм му адвокат, но обикновено когато една жена е наясно с достойнствата си, не подскача, че някакъв, видите ли, не и обърнал желаното внимание и не пожелал да я изклати - просто около нея има много други, които да подхранват егото и Laughing.

# 116
Цитат
Аз - женствена, поддържана, знаеща какво иска през повечето време, интересна, пряма и в никакъв случай тъпа или дори глупава...
Един малък детайл обаче.... според теб или според хората около теб...
Иначе, чувала съм, скромността красяла...

# 117
  • Варна

Какво загатване бе пиле?Та ти се скъса да ни обясняваш ква си убавица  Laughing..

Ми що да не е убавица? Ти откъде знаеш, че не е такава? Ако наистина е красива и умна мацка,  да прояви излишна скромност само за да не ви подразни ли?  Grinning
Някои жени, колкото и да ви е чудно, си знаят цената- обективно и точно.

# 118
Някои жени, колкото и да ви е чудно, си знаят цената- обективно и точно.
Те и на околовръстното си я знаят, но това не ги прави по-по-най  Mr. Green.

# 119
Ааа...напротив!По-хубаво от това един човек да си знае цената,няма!Но обикновено хората със самочувствие не тръбят из форумите за своите прелести.
п.п.Красивата жена може да бъде само радост за мъжкото око.Но нахалната..квато и да е убавица,сякаш нещо автоматично ти казва..бегай бърже.. Joy Joy.Мъжът е ловец по природа,и не обича лесната плячка,па ако ще и най-хубавата кошута в гората да е..

към авторката..не ми се рови да те цитирам..ма се прочети сама..всеки втори ред,е за твойте прелести hahaha hahaha

Сомбре..не нам кой,кво..ма авторката определено иска чиляка да я изклати,но не и връзва..Пък и не той пуска теми"Що не ми обръщат внимание,кат съм хубав и прекрасен" newsm78

Общи условия

Активация на акаунт