Как се става кучка?

• 44 003
  • 458
  •   1
Отговори
# 225
Мисля си, че няма да може тя точно да направи тази схема, като я виждам колко е обстоятелствено-обяснителна и как реагира емоционално, така яко е вътре, че на идея си няма.

# 226
# 227
Ще каже човек, че само мъжете го правят пък жените хич не дават аванси на няколко места Mr. Green Laughing

# 228

Абе... доста си заслужава и той да си го получи, защото е излизал с две мацки едновременно, явно за да види коя повече го кефи.

Че кое му е лошото в случая  newsm78.. две е по добре от едно  Mr. Green.. и все пак, требе винаги да се пробва.. да сте чули някой с един вол да оре... тц... гаранция, че с два вола, нивата ще е винаги успешно изорана!!!!  Mr. Green

# 229
Мисля си, че няма да може тя точно да направи тази схема, като я виждам колко е обстоятелствено-обяснителна и как реагира емоционално, така яко е вътре, че на идея си няма.

Вече съм отвън Wink. Костваше ми доста да изляза, но съм вън. И сега приемам съвети за схемата. Мога да я приложа от-до, без да ми мигне окото вече.

Абе... доста си заслужава и той да си го получи, защото е излизал с две мацки едновременно, явно за да види коя повече го кефи. Това е нормално до някаква степен но е и обидно и за двете.
 Освен това  и е давал аванси, така че тя е проявила някакъв интерес, който нямаше да си позволи, ако знаеше че изначално е ангажиран. Не, напълно му се полага да го накара да не знае по кой свят ходи... Не бива така да се постъпва с жените, защото можеш да засегнеш някоя  в кофти момент.

И аз така мисля. Отделно, че аз показах, че не искам да го разигравам и държа на коректността. Хм, че и аз можех да скрия в началото, че още бях ангажирана. Нали игрички иска, хайде, тамън и аз се навих сега...
Та как викаш да го накарам да не знае по кой свят ходи? Flutter Twisted Evil

# 230
Божеее..бих бил доста поласкан,ако знам,че някоя особа отделя толкова време и енергия,за да ме накара да"не знам по кой свят ходя" Crazy

# 231
Божеее..бих бил доста поласкан,ако знам,че някоя особа отделя толкова време и енергия,за да ме накара да"не знам по кой свят ходя" Crazy

Peace
Лошо, ако не знаеш и вземе та успее  Laughing

# 232
Всичко друго разбрахме, кой какво чете, стоножката, че има по два чифта обувки за всеки крак... само не разбрахме той и тя от каква националност са, защото в случая това има значение, хората имат предразсъдъци спрямо българите.

# 233

Peace
Лошо, ако не знаеш и вземе та успее  Laughing
Ми то и без да знаеш,че ти кроят шапка,с такива прийоми,трудно ще залитнеш в несвяст,ма край..Блажени са вярващите Laughing

# 234
b^s,
Наранил ти егото, случва се. Оттук нататък всякакво желание да общуваш с него, да го имаш - физически, емоционално, е със силен компенсаторен нюанс. Наясно си обаче, че по този начин правиш  закрепянето на егото и самочувствието ти зависимо от същия човек, който изначално ги е засегнал.

Последна редакция: пт, 08 юни 2012, 23:38 от Обич Синеока

# 235

Вече съм отвън Wink. Костваше ми доста да изляза, но съм вън. И сега приемам съвети за схемата. Мога да я приложа от-до, без да ми мигне окото вече.

Едно си баба знае, едно си бае. Не знам колко пъти прочетох това, че си заявила коректността изначално. ОК, циклиш, мило момиче, циклиш. И поведението ти друго говори, ако предоолееш някого, просто не ти пука достатъчно, че схеми да въртиш. Прост научен факт. Заеби и продължи напред.

# 236
E kak ще"заебе"и ще гледа напред?Нали тряя има"гадняра заради който станах кучка" Laughing

# 237
И да е искал да си играе, сега не иска. Нека поне да имаме това право да решаваме искаме ли или не искаме някого и да преценяваме свободно. Те хората се искат, пък се загаджат и се оженят, пък после се разлюбят и разведат. Дава им се това право. А тоя нещастник, дето веднъж те е погледнал сега ще му се държи сметка и ще бъде наказван.

Последна редакция: сб, 09 юни 2012, 13:06 от Анонимен

# 238
  • София
Щом търсиш мъст, или компенсация, щом още мислиш за него, значи ти пука. Не си вън. Виж, на мен не ми пука за бившите ми. На теб пука ли ти за бившите ти? Ще седнеш ли да наказваш някой от тях със "схемата"? Аз мисля НЕ.

Не пожела да послушаш моя съвет да не нараняваш момичето, след години като се завърти колелото си спомни как си пуснала темата "Как се става кучка?".

Виж за колко много неща могат да ти завиждат хората, що не си живееш живота пълноценно, да градиш кариера, да се целиш в някой истински мъж, някой дето е направил нещо в живота, а не общ работник на заплата (тука да ме прощавате, ама не ме коментирайте, особено мъжете)?

После като одъртееш, и кат почнеш да си купуваш кремове за бръчки, кат се пръкнат 1-2 деца, ще те питам какво ще правиш.. ще има да съжаляваш, че си си похабила младостта, опитвайки се да промиеш мозъка на някакъв обитак. Гледай напред, не назад.

# 239
Щом търсиш мъст, или компенсация, щом още мислиш за него, значи ти пука. Не си вън. Виж, на мен не ми пука за бившите ми. На теб пука ли ти за бившите ти? Ще седнеш ли да наказваш някой от тях със "схемата"? Аз мисля НЕ.

Не пожела да послушаш моя съвет да не нараняваш момичето, след години като се завърти колелото си спомни как си пуснала темата "Как се става кучка?".

Виж за колко много неща могат да ти завиждат хората, що не си живееш живота пълноценно, да градиш кариера, да се целиш в някой истински мъж, някой дето е направил нещо в живота, а не общ работник на заплата (тука да ме прощавате, ама не ме коментирайте, особено мъжете)?

После като одъртееш, и кат почнеш да си купуваш кремове за бръчки, кат се пръкнат 1-2 деца, ще те питам какво ще правиш.. ще има да съжаляваш, че си си похабила младостта, опитвайки се да промиеш мозъка на някакъв обитак. Гледай напред, не назад.
Peace няма какво да се допълни.

Общи условия

Активация на акаунт