Как се става кучка?

• 43 993
  • 458
  •   1
Отговори
# 240
Аааа..има,има..ма пак ще ме обвинят,че не разбирам от жени Mr. Green

Всъщност..авторката като начало да застава на 4 крака и да почва да лае.Останалото вече и се отдава кат гледам..Само на външни белези остава да го докара..Ма то не се знае де..Може и да си кат каракачанка у главата по рождение..И за тва да търси начини за хармония между тяло и дух newsm78

# 241
Божеее..бих бил доста поласкан,ако знам,че някоя особа отделя толкова време и енергия,за да ме накара да"не знам по кой свят ходя" Crazy

Mr. Green много ме радваш!

Абе един мъж, ако те поиска както си требе, възможност не изпуска. А ако нещо го спънеш с много дърпане и недай си боже с друго гадже, ще те дебне, ще те дебне и накрая ще се ядоса и просто ще дойде и ще те заграби. Поне такъв е моя опит.

# 242

Всъщност..авторката като начало да застава на 4 крака и да почва да лае.Останалото вече и се отдава кат гледам..Само на външни белези остава да го докара..Ма то не се знае де..Може и да си кат каракачанка у главата по рождение..И за тва да търси начини за хармония между тяло и дух newsm78

Това ли имаш предвид  Joy ... щото дотам се стига обикновенно!!!!  Mr. Green

# 243

Това ли имаш предвид  Joy ... щото дотам се стига обикновенно!!!!  Mr. Green
hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy JoyАбе брат ми,как ги намираш все такива..Направо си я представих авторката,захапала обувката на съперницата и я носи на "господина"..

# 244
  • в пералнята
Оооо, бъди по-точен, коя от 400-те?  Joy Joy

# 245
Към авторката: От темата ти мисля, че си постигнала въпросното заглавие.  Няма смисъл повече да се чудиш.

# 246
Хайде пак да се разпиша...

Две седмици не бях ходила на работа и не сме имали никакъв контакт с въпросната особа. Миналата седмица отидох, той беше там, видя, че и аз съм там, но не е идвал при мен.

Онзи ден вечерта ми пише във ФБ (по своя инициатива). И взе да ми разправя каква глупост бил сътворил, как уикенда бил пил повече и се бил натискал с някаква мацка, която обаче не била приятелката му... newsm78 И бил казал на гаджето си, защото той бил от честния тип мъже Whistling И бил развалил там нещо от връзката им, и ах, ох, съжалявал и бла-бла... И дали мога да му дам някакъв женски съвет, как да си оправел отношенията с нея  #Crazy
Питам го от колко време са заедно - 2,5 месеца. Ахааа, той значи се бил тъкмо загаджил с нея, докато се навърташе вече около мен и ме сваляше... Не било добре, че се било случвало нещо такова толкова в начален стадий на отношенията им... "Ми не е добре", викам, "щом в началото още искаш нещо друго, сигурно трябва да се запиташ сам, дали наистина искаш да си с нея". Ама той много я харесвал, мила му била, то не било желание за нещо друго, ама не знаел какво прави и жената била много напориста и...  ooooh! И аз му обяснявам, че в крайна сметка винаги има и ще има и други хора, но когато са ти наред отношенията, не ги забелязваш и ги отсвирваш, ако са прекалено нахални. И че явно нещо не е наред, щом толкова скоро ги върши такива. Признавал си той, че му харесвали и други жени, че обичал да се заглежда, че това не се било променило, откакто е с нея, но не правел нещо с тях...

Е, сега ако пак ми кажете, че трябва да го пожаля горкия. Аз наистина бях спряла да се занимавам с него, ама той си го търси с лупа и свещ вече. То бива да си загубен, нагъл, объркан и кой знае какво още... Rolling Eyes Но каква съм му аз, че идва да ми разправя такива работи, че и съвет ще ми иска. Като е удобно, я има, като беше иначе удобно - нито дума за нея...  Stop
Моля за конкретни съвети как да му разкажа играта вече. То е ясно, че и той не знае какво иска и какво прави... Аз обаче искам да му завъртя тиквата и да го пратя да си ходи по живо, по здраво после. Да види готино ли е Crossing Arms

# 247
Радвай се че не си станала кучка точно пък с този.  Peace
Не си струва труда да му завърташ главата... а бре моме... толкоз ли се свършиха мъжете та се въртите в кръг все около едни и същи???  newsm78
Не мое да си уловиш друг балама или на този му капе мед от оназ му работа...  Thinking
Слушай b^s... аз ако съм на твое място... шЪ си фана некой мъжага и ежедневно ще го карам да идва да ме взима... да скиваш как шъ гледа със завист!!!!  Joy

# 248
Съгласна със Соте.  Simple Smile
Високо самочувствие и безразличие също.

# 249
Не мое да си уловиш друг балама или на този му капе мед от оназ му работа...  Thinking
Слушай b^s... аз ако съм на твое място... шЪ си фана некой мъжага и ежедневно ще го карам да идва да ме взима... да скиваш как шъ гледа със завист!!!!  Joy

А, не мога... Flutter  Кофти се опарих с тоя и хич не ми е до чувства сега. Иначе не знам откъде какво му капе. Искам и аз малко да го опаря тоя лигльо, като така и така вече нямам емоции към него. bash  

Съгласна със Соте.  Simple Smile
Високо самочувствие и безразличие също.

Самочувствието си го имам, безразличие - не знам още... Thinking

# 250
Високото самочувствие го афиширай, особено пред него. Ако знаеш слабите му места - възползвай се! Това, което го привлича в жените - бъди такава! Бъди му добър слушател, ще научиш доста полезна информация. А след това - я обърни срещу него. Тоест, бъди такава, каквато е жената в неговите фантазии, но наравно с това - показвай своето безразличие, та да му капят само лигите. Такива мъже - такова отношение заслужават. С други думи - каквото повикало - такова се обадило!

# 251
Хайде пак да се разпиша...

Две седмици не бях ходила на работа и не сме имали никакъв контакт с въпросната особа. Миналата седмица отидох, той беше там, видя, че и аз съм там, но не е идвал при мен.

Онзи ден вечерта ми пише във ФБ (по своя инициатива). И взе да ми разправя каква глупост бил сътворил, как уикенда бил пил повече и се бил натискал с някаква мацка, която обаче не била приятелката му... newsm78 И бил казал на гаджето си, защото той бил от честния тип мъже Whistling И бил развалил там нещо от връзката им, и ах, ох, съжалявал и бла-бла... И дали мога да му дам някакъв женски съвет, как да си оправел отношенията с нея  #Crazy
Питам го от колко време са заедно - 2,5 месеца. Ахааа, той значи се бил тъкмо загаджил с нея, докато се навърташе вече около мен и ме сваляше... Не било добре, че се било случвало нещо такова толкова в начален стадий на отношенията им... "Ми не е добре", викам, "щом в началото още искаш нещо друго, сигурно трябва да се запиташ сам, дали наистина искаш да си с нея". Ама той много я харесвал, мила му била, то не било желание за нещо друго, ама не знаел какво прави и жената била много напориста и...  ooooh! И аз му обяснявам, че в крайна сметка винаги има и ще има и други хора, но когато са ти наред отношенията, не ги забелязваш и ги отсвирваш, ако са прекалено нахални. И че явно нещо не е наред, щом толкова скоро ги върши такива. Признавал си той, че му харесвали и други жени, че обичал да се заглежда, че това не се било променило, откакто е с нея, но не правел нещо с тях...

Е, сега ако пак ми кажете, че трябва да го пожаля горкия. Аз наистина бях спряла да се занимавам с него, ама той си го търси с лупа и свещ вече. То бива да си загубен, нагъл, объркан и кой знае какво още... Rolling Eyes Но каква съм му аз, че идва да ми разправя такива работи, че и съвет ще ми иска. Като е удобно, я има, като беше иначе удобно - нито дума за нея...  Stop
Моля за конкретни съвети как да му разкажа играта вече. То е ясно, че и той не знае какво иска и какво прави... Аз обаче искам да му завъртя тиквата и да го пратя да си ходи по живо, по здраво после. Да види готино ли е Crossing Arms

Shocked
За к'ъв ти е? Или да връзваме кънките?
Сотето го е казал от добре по-добре.

Няма да ти кажа да го пожалиш горкия. Ще ти кажа да пожалиш себе си. Сериозно. Ако ми беше приятелка, здраво щях да те разтърся, че си хабиш ресурсите в глупости. Би ли изкоренила борова гора, за да изровиш една шишарка?

Като ти пише във ФБ, вместо да отговаряш, отминаваш мейла с мълчание. И толкова. Ако се засечете на работа - дистанцирано любезна. И толкова. По-сигурен начин да го скъсаш от чудене и маене няма.

Друго с него не ти трябва, струва ми се. Освен ако много държиш лично да провериш какво капе. Струва ли си да се излагаш? Щото самото поддържане на комуникация във вашия контекст е излагация. Каквато и да е комуникация.

# 252

така е, Соте е прав, принципно...

# 253
  • София
Аз наистина бях спряла да се занимавам с него, ама той си го търси с лупа и свещ вече.

Какво си търси, бе, муцка? Нещо не мога да схвана как я възприемаш ти тая история.
(понеже аз цялата тая случка мога да я възприема само по един начин - като заявка да сте си приятелчета без нищо повече; точно такива неща се разказват на жена/мъж, които имат някакви мераци към теб, а ти към тях - никакви).

# 254
 Аха... според мен тая историйка дето и я е написал, си е направо заявка, а) че не е чак толкова верен на любимата и б) че мацките го харесват - натискала му се някаква неудържимо, моля ви се Rolling Eyes
  Баш пък с нея ще си споделя. Това да не са две приятелки, да си споделят  какво им казало гаджето  и как ги погледнало.

Виж какво - я му напиши нещо в стил - " я не се вживявай, живей си както ти е кеф, щом си се натискал, значи ти е било приятно, приятелката ти ще те разбере". С подтекст - аз бих те разбрала, нали Wink
  Да видим какво ще стане.

Последна редакция: чт, 21 юни 2012, 11:25 от Iris04

Общи условия

Активация на акаунт