Как се става кучка?

• 43 991
  • 458
  •   1
Отговори
# 255
  • Galaxy 13197853088
Добре де, натрий му
таковата с таковата
и да свършва вече и
тази драма.

# 256
Хахаха, а казват че жените не знаели какво искат.  Joy Този мъж ме разби. Държи се като тийнейджър. Другия вариант е да е добър играч. Те нещата донякъде се припокриват. Развеселих се. Отдавна бях забравила времето, в което и аз бях на подобно равнище и мен ме вълнуваха подобни дивотии и с радост мога да кажа, че с времето нещата стават много по-добре. Защо не ми беше сегашния акъл преди 10 години, за да не се държа по същия идиотски начин като повечето хора?!?!?  Laughing

Между другото не знам дали се става кучка по книга. Не ти ли дойде отръки, забрави. Навремето и аз бях тъкмо обратното на кучка, но ето ме днес - без да се усетя, съм станала такава и то откакто отсвирих мъжете от живота си. Да знаеш, че това е номерът- да ги отсвириш всички. Ето виждам как мъжете, които съм "наранила" и отсвирила все още не могат да ме забравят и са готови на много неща за мен. Много странно нещо са хората - докато си готов на всичко за тях, те тъпчат. В момента, в който им покажеш, че не са желани и спреш да се грижиш за тях и почнеш да ги нараняваш по един или друг начин, почват да ти лазят в краката. Мисля че повечето са садо-мазохисти, а там действа принципът "по-силният владее над по-слабия". Така че, ако покажеш слабост, ще се окажеш на мястото на мазохиста. Ако се покажеш по-силен не във физическо, а в психическо отношение, тогава ще бъдеш садист и човекът, който искаш, ще ти падне в краката и ще бъде готов на всичко за теб, колкото и да го тъпчеш. Аз съм била и от двете страни и накрая съм стигнала до този извод. По-силният печели.  Wink

Последна редакция: чт, 21 юни 2012, 10:52 от A_H_I_L_E_A

# 257

Защо не ми беше сегашния акъл преди 10 години, за да не се държа по същия идиотски начин като повечето хора?!?!?  Laughing

Ми те хормоните не прощават на никой  Laughing... справка мотористите у мола!!!!  Laughing
И аз да бях с 20 години по млад... харем щях да си спретна със сегашният акъл... ма млад и глупав, ко да съ прави!!!!  Joy

# 258

Shocked
За к'ъв ти е? Или да връзваме кънките?

Де да беше за кънките... Май аз съм на кънки от едно известно време Tired

Няма да ти кажа да го пожалиш горкия. Ще ти кажа да пожалиш себе си. Сериозно. Ако ми беше приятелка, здраво щях да те разтърся, че си хабиш ресурсите в глупости. Би ли изкоренила борова гора, за да изровиш една шишарка?

Всъщност и ти си права. Най-много искам да спре да ми пука, т.е. да пожаля себе си. Е, не ме кефи, както в началото. Но ме вълнува някак, наранена се чувствам. И ми се ще и на него някак да му запука, за да види как е да си играят с теб.

Като ти пише във ФБ, вместо да отговаряш, отминаваш мейла с мълчание. И толкова. Ако се засечете на работа - дистанцирано любезна. И толкова. По-сигурен начин да го скъсаш от чудене и маене няма.

То пък 'щото се е скъсал да ми пише... На работа така или иначе съм дистанцирано любезна от известно време насам.

Друго с него не ти трябва, струва ми се. Освен ако много държиш лично да провериш какво капе. Струва ли си да се излагаш? Щото самото поддържане на комуникация във вашия контекст е излагация. Каквато и да е комуникация.
А, не, не държа да проверявам. Тия мераци ми минаха вече.

Какво си търси, бе, муцка? Нещо не мога да схвана как я възприемаш ти тая история.
(понеже аз цялата тая случка мога да я възприема само по един начин - като заявка да сте си приятелчета без нищо повече; точно такива неща се разказват на жена/мъж, които имат някакви мераци към теб, а ти към тях - никакви).

Ама, Бърди, аз 3 седмици изобщо не съм контактувала с него, нито пък съм показвала каквито и да е мераци... И изведнъж ми се "изтърсва" с тия приказки. Rolling Eyes Аз я възприемам или като много нагло поведение, предвид че ме сваляше все пак, или като абсолютна глупост (все пак може да ми хрумне да ѝ разкажа, че ме е свалял, докато са били заедно...). Или съвсем не знае и той какви ги върши и не може да си осмисли поведението.

Аха... според мен тая историйка дето и я е написал, си е направо заявка, а) че не е чак толкова верен на любимата и б) че мацките го харесват - натискала му се някаква неудържимо, моля ви се Rolling Eyes
  Баш пък с нея ще си споделя. Това да не са две приятелки, да си споделят  какво им казало гаджето  и как ги погледнало.

Точно. Каква съм му аз, моля ти се Rolling Eyes Значи излиза с мен и не казва, че има приятелка, пък после идва едва ли не съвети да ми търси... И да ми се прави на много харесван.

Виж какво - я му напиши нещо в стил - " я не се вживявай, живей си както ти е кеф, щом си се натискал, значи ти е било приятно, приятелката ти ще те разбере". С подтекст - аз бих те разбрала, нали Wink
  Да видим какво ще стане.

То беше вече, ние чатихме в реално време... Но аз му казах, че според мен нещо не е наред - във връзката, в него самия или в приятелката му. Щом в началото му се натиска вече с разни други...

Другия вариант е да е добър играч.
Не е. Какъв играч, то той се държи крайно неадекватно. А за добър да не говорим - поне нямаше да ме е яд, ако беше такъв. Недорасляк е някакъв, който не е наясно със себе си...

Много странно нещо са хората - докато си готов на всичко за тях, те тъпчат. В момента, в който им покажеш, че не са желани и спреш да се грижиш за тях и почнеш да ги нараняваш по един или друг начин, почват да ти лазят в краката. Мисля че повечето са садо-мазохисти, а там действа принципът "по-силният владее над по-слабия". Така че, ако покажеш слабост, ще се окажеш на мястото на мазохиста. Ако се покажеш по-силен не във физическо, а в психическо отношение, тогава ще бъдеш садист и човекът, който искаш, ще ти падне в краката и ще бъде готов на всичко за теб, колкото и да го тъпчеш.
И аз имам подобни наблюдения. Сякаш им харесва да се държат отвратително с тях. Даже за себе си започвам да се чудя, защото и аз не мога ей така с лека ръка да го пратя по дяволите... Не че ми харесва отношението му, никак даже. Но нещо е сбъркано явно.

А ти как се държиш в момента, че ти се иска да си имала този си акъл преди 10 години?  Simple Smile Може и на лични, ако не ти се пише тук.

# 259
b^s, зарежи го, изтрий си го от ума. Няма никакъв смисъл да му натриваш носа, да се превръщаш в такава, каквато не си и пр. Не виждаш ли от цялото му поведение, че той е способен само да наранява жените и в частност теб. Може би неслучайно не е станала връзка с него. Изобщо не си заслужава да продължаваш да хабиш емоционална и интелектуална енергия, време, нерви, за да мислиш как да му покажеш, че е едно нищожество. Най-добрият начин да му покажеш, че е идиот, е да се дистанцираш от него. Не му отговаряй във ФБ, отминавай го на работа, бъди безразлична. Много бързо той ще започне да се чуди какво става и ще те гледа с доста странен поглед - смес от ярост, че е отхвърлен и желание да те има. Казвам ти го от личните ми преживявания в последните седмици. Наказанието да си абсолютно безразлична към него е напълно достатъчно. Остави го, ще си намери майстора! Не се похабявай за този.
Вложи цялата си енергия в това да намериш друг обект. Идеята да го накараш да ревнува е също много хубава, само да не е самоцелна. Намери си друг  заради себе си, а не да го караш да ревнува.
Не се занимавай с мъже, които очевидно не те заслужават!

# 260
Мила b^s, за съжаление на мен акъла ми дойде едва преди 2-3 години. Тогава и срещнах най-вълнуващия мъж в живота си, за когото и се омъжих. Ако не ми беше дошъл тогава, сигурно все още шях да рева и да бърша сополи в самотните нощи, които изкарах дълги години.  hahaha Искам да ти кажа, че така както ми го описваш, този мъж не заслужава грам внимание. Но пък от друга страна като те чета, ти искаш да си кучка обаче не си. Личи ти нездравия интерес към неговата скучна особа. Дори наум се досещам какво може да стане. Предполагам, че няма да стане както ти се иска и накрая ти ще си прекараната. Този мъж изглежда е от този тип, които обичат да си играят със жените, да ги накарат да мислят за тях и после да им бият шута, естествено след като се позабавляват, ако успеят. АКо го направиш, може би ще изгубиш. Бих казала, че за един секс не си струва да му правиш густо, но ти си прецени. Аз лично щях да съм го разкарала много отдавна, но той вижда, че ти е интересен и продължава с игричките. Бих казала, че вече си загубила при това положение. Но не се отчайвай. Най-много да бършеш сълзи някоя и друга вечер - не е фатално. Ако си силна личност, това може да те направи още по-силна. Аз нещо пиша глупости.  Laughing Както обикновено. АЗ не бих се занимавала с този мъж. Не си струва просто - лесен е отвсякъде, а се прави на сложен. Както и да е.

# 261
Mr. Green Мене би ме било гнус да спя с този.
Истинските мъже никога не говорят това пред хора извън връзката.

# 262

Ааааа...те някои само си говорят!!!  Mr. Green

# 263

"На младите мъже им се иска да са верни, но не са; на старите им се иска да са неверни, но не могат"

Wink

# 264

"На младите мъже им се иска да са верни, но не са; на старите им се иска да са неверни, но не могат"

Wink
Joy Тия мъже направо се чудя защо изобщо се захванах с тях. Все повече си мисля, че най-хубавите ми периоди са когато не съм се занимавала с мъже. Ето и сега се чудя дали да не се разведа, за да ми е по-спокойно и щастливо, но нещо много са вдигнали таксата за развода и мъжа ми се радва понеже той не иска да се развеждаме. Но ако ми е сегашния акъл преди няколко години, хич нямаше да се вълнувам от никакви мъже. Щях да се занимавам със съвсем други работи , които да ми донесат психическо и духовно удовлетворение. Но го изпуснах този влак. Вече и с дете няма време за тези неща, чакат ме едни скучни и уморителни семейни години. Толкова е хубаво, когато човек не се занимава с мъже. Животът е толкова по-лесен и радостен...

# 265
  • Galaxy 13197853088
какви мъдри слова ...

# 266
Имаш само един верен ход-игнор!

# 267

Joy Тия мъже направо се чудя защо изобщо се захванах с тях. Все повече си мисля, че най-хубавите ми периоди са когато не съм се занимавала с мъже. Ето и сега се чудя дали да не се разведа, за да ми е по-спокойно и щастливо, но нещо много са вдигнали таксата за развода и мъжа ми се радва понеже той не иска да се развеждаме. Но ако ми е сегашния акъл преди няколко години, хич нямаше да се вълнувам от никакви мъже. Щях да се занимавам със съвсем други работи , които да ми донесат психическо и духовно удовлетворение. Но го изпуснах този влак. Вече и с дете няма време за тези неща, чакат ме едни скучни и уморителни семейни години. Толкова е хубаво, когато човек не се занимава с мъже. Животът е толкова по-лесен и радостен...

Да не искаш да кажеш че си мъжемразка???  newsm78
Пращай го по редовно за риба... хем той ще е доволен.. хем и ти може да намажеш!!!  Joy

http://www.vsekiden.com/119381/edna-sedmitsa-ribolov-vrashta-strastta-v-legloto/

# 268
Ахилея, ако си спомням добре, в една друга тема се оплакваше от прекомерните страстни щения на мъжа си, та съвета ти не би и свършил работа, Соте. Ако се припознавам с друга потребителка, моля за извинение.

А и имам усещането, че голям процент от поста и е ироничен, та не го вземайте толкова буквално.

# 269

Wink

Mr. Green Ама то може и без да се развеждаш. От време навреме може да ти се поразсърди, но се преживява.

Общи условия

Активация на акаунт