таковата с таковата
и да свършва вече и
тази драма.
Този мъж ме разби. Държи се като тийнейджър. Другия вариант е да е добър играч. Те нещата донякъде се припокриват. Развеселих се. Отдавна бях забравила времето, в което и аз бях на подобно равнище и мен ме вълнуваха подобни дивотии и с радост мога да кажа, че с времето нещата стават много по-добре. Защо не ми беше сегашния акъл преди 10 години, за да не се държа по същия идиотски начин като повечето хора?!?!?

Може и на лични, ако не ти се пише тук.
Искам да ти кажа, че така както ми го описваш, този мъж не заслужава грам внимание. Но пък от друга страна като те чета, ти искаш да си кучка обаче не си. Личи ти нездравия интерес към неговата скучна особа. Дори наум се досещам какво може да стане. Предполагам, че няма да стане както ти се иска и накрая ти ще си прекараната. Този мъж изглежда е от този тип, които обичат да си играят със жените, да ги накарат да мислят за тях и после да им бият шута, естествено след като се позабавляват, ако успеят. АКо го направиш, може би ще изгубиш. Бих казала, че за един секс не си струва да му правиш густо, но ти си прецени. Аз лично щях да съм го разкарала много отдавна, но той вижда, че ти е интересен и продължава с игричките. Бих казала, че вече си загубила при това положение. Но не се отчайвай. Най-много да бършеш сълзи някоя и друга вечер - не е фатално. Ако си силна личност, това може да те направи още по-силна. Аз нещо пиша глупости.

Тия мъже направо се чудя защо изобщо се захванах с тях. Все повече си мисля, че най-хубавите ми периоди са когато не съм се занимавала с мъже. Ето и сега се чудя дали да не се разведа, за да ми е по-спокойно и щастливо, но нещо много са вдигнали таксата за развода и мъжа ми се радва понеже той не иска да се развеждаме. Но ако ми е сегашния акъл преди няколко години, хич нямаше да се вълнувам от никакви мъже. Щях да се занимавам със съвсем други работи , които да ми донесат психическо и духовно удовлетворение. Но го изпуснах този влак. Вече и с дете няма време за тези неща, чакат ме едни скучни и уморителни семейни години. Толкова е хубаво, когато човек не се занимава с мъже. Животът е толкова по-лесен и радостен...
Тия мъже направо се чудя защо изобщо се захванах с тях. Все повече си мисля, че най-хубавите ми периоди са когато не съм се занимавала с мъже. Ето и сега се чудя дали да не се разведа, за да ми е по-спокойно и щастливо, но нещо много са вдигнали таксата за развода и мъжа ми се радва понеже той не иска да се развеждаме. Но ако ми е сегашния акъл преди няколко години, хич нямаше да се вълнувам от никакви мъже. Щях да се занимавам със съвсем други работи , които да ми донесат психическо и духовно удовлетворение. Но го изпуснах този влак. Вече и с дете няма време за тези неща, чакат ме едни скучни и уморителни семейни години. Толкова е хубаво, когато човек не се занимава с мъже. Животът е толкова по-лесен и радостен...