Как се става кучка?

• 43 905
  • 458
  •   1
Отговори
# 375
Зилозавър, да давай такива идеи на разлютени дами, че тук-виж ги изпълнили.  Laughing А после ще ходят по прокуратури и полиции (сетих се за случката, но вече не следя темата).  Peace
Дадох го като пример, че е въпрос на ценностна система реакцията на такива случки.
Така е..Аз затова се потрисам като чета подобни коментри и то от уж съвременни жени... Confused

# 376
sote-full, най-накрая и ти нещо смислено да пастнеш (последната картинка). За другото ще кажа, че си роб на клишета и общи приказки.  Wink И все пак не забравяй, че не всички мислят и действат еднакво, съответно имат/нямат/  еднакви страхове, стремежи, ценности и бла-бла. Това последното не знам дали ще го разбереш понеже доста се отклоняваме от темата. Но със сигурност ще сложиш още някоя остроумна/тъпоумна картинка.  Sunglasses

# 377
sote-full, най-накрая и ти нещо смислено да пастнеш (последната картинка). За другото ще кажа, че си роб на клишета и общи приказки.  Wink И все пак не забравяй, че не всички мислят и действат еднакво, съответно имат/нямат/  еднакви страхове, стремежи, ценности и бла-бла. Това последното не знам дали ще го разбереш понеже доста се отклоняваме от темата. Но със сигурност ще сложиш още някоя остроумна/тъпоумна картинка.  Sunglasses

Клишетата са начина човек да се изрази така че да ме разберете... но тц.... те у дома не могат да ме вденат, камо ли тук.
HAPPY_QUEEN.. не забелязваш ли стадното мислене... една иска да е кучка и всички искат да станат такива.. дори някои дават перфектни съвети.... друга пък се муси от подобно поведение... и опппааааа... вкупом повечето се дърпат от черната офца... типично стадно мислене му казвам... или вид дамска конфекция.
Ценностите си ги запазете за себе си... защото добре знам колко сте непредвидими... перфектната жена в даден момент се превръща в перфектната кучка... факт който ми се е случвал неведнъж.... какво точно се случва... знам ли.. може би чувството че сте съвършенни ви дава правото да поискате и невъзможното... уви не става.. не всичко което лети може да го изядете... щото може и да се задавите.
Но какво да се прави.. женският мозък е трудно разбираем за такива като мен.. може би е разположен на съвсем друго място от очакваното !!!  Mr. Green

# 378
sote-full, клишето е нещо, което всеки смята за истина, но не винаги е така.
Не мисли, че не те разбира никой. Всъщност май всеки това си мисли.  Laughing Това ми напомня на тийнейджърските години - станахме на тийнейджъри с тоя форум.  Laughing
Това, което ми харесва е, че започна да се изразяваш по-философски и да мислиш над нещата.
Но не съм съгласна за женските мозъци (пак хумор, от който съм лишена). По-скоро мъжкият мозък е някъде там...между краката. Но както е казал и самият Шопенхауер - човек вижда онова, което сам представлява. Дали е интересен парадокс или тъжна реалност?

# 379
не всичко което лети може да го изядете...

Соте, немаш си представа колко са двупосочни нещата.
Има и мъже, които не могат да осъзнаят това, което цитирам горе от твоя пост... Благодаря  Stop , но и 20 години не са достатъчни на некои да прежалят жена, имали я за кратко и не толкова кратко в живота си... Още се пека на тоя огън... Само ако можеше да знаеш тази истина, щеше по-снизходителен да бъдеш към жените... Па и по-компромисен...

Последна редакция: ср, 08 авг 2012, 11:30 от Бунтар

# 380
Дадох го като пример, че е въпрос на ценностна система реакцията на такива случки.
Да, за съжаление много са жените, които си заравят главата в пясъка и "кучката" е причина за семейните им злощастия. На неверния партньор е простено, далеч по-лесно е да се мисли, че той мозък в главата си няма, отговорност за действията си не носи и е разбираемо, че "мръсницата" с агресивното си поведение го е подвела.
А от тези мисли до бутилка в главата, пътят е кратък.

# 381
HAPPY_QUEEN.. поне доказа че лесно няма да се предадеш.. сори за спама...

Цитат
По-скоро мъжкият мозък е някъде там...между краката.

Това автоматично ми напомня каква е разликата между мъжете и жените... ние цял живот си носим един и същи между краката, за разлика от вас.... може би това ви прави по изтънчените същества... но и достатъчно объркани за да сте наясно кой път точно да поемете.
Права си че се чувстваме като тийнейджъри... от този период ми е останала доста горчилка.. затова ги свързвам нещата... само че тогавашните кучки се превърнаха в мяукащи котенца, ритнати жестоко от съдбата... докато нещастните момченца от онова време се превърнаха в добрите самаряни, дето кучките им се лепят... но за какво говорим изобщо.. тези неща отдавна съм ги надраснал... течението ме носи по път, който ми предлага нови изненади.. аз пък ги приемам като дар... животът ни е кратък за да се лишаваме от малкото радости.  Peace

# 382

Соте, немаш си представа колко са двупосочни нещата.
Има и мъже, които не могат да осъзнаят това, което цитирам горе от твоя пост... Благодаря  Stop , но и 20 години не са достатъчни на некои да прежалят жена, имали я за кратко и не толкова кратко в живота си... Още се пека на тоя огън... Само ако можеше да знаеш тази истина, щеше по-снизходителен да бъдеш към жените... Па и по-компромисен...

Грешно си ме разбрала...... първо уважавам жените до степен която често ми вреди... уважавам и жената до себе си повече от 20 години... но трудно приемам доста неща.. не се примирявам и се боря.. често неуспешно, но се боря... от компромиси страдам най много.  Laughing
За двупосочните неща... права си... имам такива приятели... борят се дори когато нещата са повече от очевадни.. демек, ново семейство, деца и т.н... какъв е смисълът, не разбирам... сякаш са загубили живота си и нищо друго не ги вълнува... причиняват само болка и неприятности... обикновено се давят в алкохол.
С жените е още по страшно... но ще ме обвините в какво ли не... просто ще замълча... помня само как ме ревнуваха когато бях женен и отдавна бях прекратил връзката... и въпреки всичко ме ревнуваха може би за своя утеха.. върви че разбери ако можеш.
Не са лесни дадени взаимоотношения... но пък целта е да се оцелява възможно с най малко последствия.

# 383
sote-full, не се опитвай и ти като Фройд да анализираш жените само от сексуална гледна точка и полова принадлежност - много грешен подход според мен. А ако говорим изцяло от анатомична и физиологична гледна точка, вашия също търпи промени от раждането през пубертета и до старостта (много чувствителна за теб тема, но не се впрягай толкова - има и чаровници/мъже/ на по 40-50 години).
Пак казвам - всеки има различно виждане за нещата и различна житейска философия. Твоята е една, моята е друга, а сценариите за развитие са различни.  Simple Smile

# 384

sote-full, не се опитвай и ти като Фройд да анализираш жените само от сексуална гледна точка и полова принадлежност - много грешен подход според мен. А ако говорим изцяло от анатомична и физиологична гледна точка, вашия също търпи промени от раждането през пубертета и до старостта (много чувствителна за теб тема, но не се впрягай толкова - има и чаровници/мъже/ на по 40-50 години).
Пак казвам - всеки има различно виждане за нещата и различна житейска философия. Твоята е една, моята е друга, а сценариите за развитие са различни.  Simple Smile

Да..точно различното виждане, мислене и действие.. определят съдбите на всеки един от нас... кой както си постеле дет се казва...
Спирам да споря за да не съсипем хептем темата.  Peace

# 385
Според мен я разкрасихме, но карай.  Laughing

# 386
  О, историята имала развитие?
  От случката на рождения ден обаче, могат да се направят следните изводи по моему - не ти иде отвътре да си кучка и това си е. Хайде целували сте се - добре. От какъв зор го обгрижваш, ходиш да му купуваш кафета да го свестяваш, и проявяваш грижа как и при кого ще се прибере, че го и гониш през прозореца? Това дава ясен сигнал, че си заинтересувана да изкопчиш доказателство, че тоя те иска, не може да ти устои, не му е читава връзката и всякакви други несъществени неща. От което пък на ного, дори и замаян му светва сигналната лампичка, че той не ще да се забърква в сложни истории.
  Или довършвате каквото сте започнали у вас и го изпращаш да си ходи на момента, или като виждаш, че все още продължава да мели за тая приятелка любезно и шеговито отбелязваш факта, че май не е много на себе си и  си тръгваш и оставяш нещата до целувките - засега.
 Ти просто не знаеш кога да спреш. Въртиш и сучеш, навлизаш в обяснения и така нищо не става. Какво се обясняваш и разговаряш с пиян човек?
  На тебе каква трябва да ти е линията на поведение - "Готина съм и те привличам, но ми е все едно ще стане ли нещо или не". А сега каква е? - "Между нас има нещо, а пък ти си държиш на тая кифла, дето нищо не струва". Това не е печеливша тактика. Още повече, че той наистина държи на малката. Факта, че пиян и заврял език в устата на друга мацка още се сеща за нея говори достатъчно.
   Не си на прав път. Все още звучиш като пренебрегната и огорчена жена, а не като кучка.

Последна редакция: чт, 09 авг 2012, 10:30 от Iris04

# 387
Ето още една, която си вярва.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=674847.0

# 388
Моя приятелка(самотна майка) срещнала съвсем случайно стар приятел.
А той -женен с деца.
Поговорили,поговорили и им се приискало..
Та така,звъни ми тя по телефона и пита:
"Може ли да дойдем у вас и да си донесем чаршафи?Мъжа ти е на работа,сина ти си е в другата стая....Ако не у вас,може ли да идем при майка ти?Тя жената,няма да я караш да излиза в тази жега,може да си седи в кухнята-няма да ни пречи.А и ние ще сме бързи и ще си донесем чаршафи.А даже и някой лев ще й дадем....."
Бях шокирана как изобщо ме попита.Или е нормално?Вие правите ли подобен род услуги?

# 389
А ти направи ли?

Общи условия

Активация на акаунт