Как се става кучка?

• 43 901
  • 458
  •   1
Отговори
# 390
Разбира се ,че не.
После ми дойде на акъла да поискам 50-100лв. за услугата или безплатно,но ако ощастливи мъжа ми.

# 391
 Laughing Хаха, ужас, ако беше моя приятелка не знам как щях да реагирам, нямаше да я пусна със сигурност, но не знам дали щях да искам да я видя повече.  Embarassed

# 392
Аз даже не знаех,дали да се обидя или да бъда поласкана,но от всичките си приятелки-само мен попита.

# 393
Ужас,не правя и не искам такива услуги.Ми то една стая в приличен хотел (където няма дате е гнус да легнеш) е 20-30 лева за 2 часа,какъв и е номера като ти предлага пари,а не иска да ги остави в хотел?Хем там ще и е спокойно.

# 394

Това автоматично ми напомня каква е разликата между мъжете и жените... ние цял живот си носим един и същи между краката, за разлика от вас....

Shocked

Не разбирам. Подменят ли ни ги някъде? Не че ще отида, информирам се.  Mr. Green

# 395
Ужас,не правя и не искам такива услуги.Ми то една стая в приличен хотел (където няма дате е гнус да легнеш) е 20-30 лева за 2 часа,какъв и е номера като ти предлага пари,а не иска да ги остави в хотел?Хем там ще и е спокойно.
Страхуват се да идат на хотел,защото можело да ги заснемат .Тя не искала да му разваля семейството.Или по-точно не й трябва мъж за отглеждане.
Аз че й отказах-отказах.Какво ще ме посъветвате :дали да споделя тази история със съпруга си?А с майка си?-защото ние все пак все още сме приятелки и тя общува както с мъжа ми,така и с майка ми.

# 396
Първо си уреди отношенията с приятелката, а след това споделяй / което мисля, че не е необходимо/.
Не, не са ме молели за подобно услуга, но съм "прикривала".
Не бих оставила детето си вътре или майка си при никакъв такъв случай.

# 397
Мидичка, много ги знаеш ти тези работи.  Laughing Мерси, че ме осведоми. Ако ми дотрябва, да знам.  Laughing

# 398
Е,нали Grinning Човек трябва да е информиран,че не се знае кога ще му потрябва...

# 399
  • Бургас
да бе, ще го снимат. като не иска да се бърка за хотел, поне той да уреди терен. ама и на приятелката ти й се е замъглил ъкъла

# 400

Не разбирам. Подменят ли ни ги някъде? Не че ще отида, информирам се.  Mr. Green

Уж все ви ги насаждат разни... и пак нищо не ви пониква!!!  Laughing

като не иска да се бърка за хотел, поне той да уреди терен

Че са малко поляните...  Laughing... бабите ви все по хотели са ги водили!!!  Laughing
Жени ама какви.  Mr. Green

# 401
Щото правим безмилостен подбор кой и как да насажда.
Това как се връзва с подмяната пак не разбрах, ноо няма значение.  Mr. Green

Има баби и баби.  Wink Имаш девойки, Соте, сигурна съм, че ги учиш да си знаят цената и да не се занимават с говеда. Поляните са за кравите. 

# 402

Има баби и баби.  Wink Имаш девойки, Соте, сигурна съм, че ги учиш да си знаят цената и да не се занимават с говеда. Поляните са за кравите. 

Даааа.. какви баби има само!!!!  Heart Eyes  Laughing

http://www.kef.bg/list/2/13729

Относно моите девойки... оттук нататък няма на какво повече да ги науча... от мен беше толкоз.
И въпреки всичко голямата ми точно по поляните ходеше  Cry... но ме послуша та бързо си намери мястото... инак се меся и летят глави!!!  Laughing
Друга ми е мисълта.. подгони ли ги нагона къде сварят там...  Laughing.. за хотели и сгоди се осъзнават като поузреят.. демек си научават цената!!!  Peace

# 403
Пф, дано и аз да изглеждам така като баба.  Praynig

# 404
smile3513 Безхаберници!  smile3513

Последна редакция: пн, 01 окт 2012, 23:52 от MasterR

Общи условия

Активация на акаунт