Кюретаж и забременяване след това - 35

• 27 600
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
Здравийте, момичета! За съжаление и аз се записвам при вас. Преди близо месец беше първия ми аборт, плода беше спрял да се развива и се кюртираха. Сега чакам да ми дойде първия цикъл, да отида на преглед и живот и здраве на есен с пълни сили. Знам че всички ще успеем и че никога повече няма да ни се случи да преживеем отново този ужас. Hug

# 721
Beld съжалявам, че се записваш тук, и да не се задържаш много  Hug
Динора мн сладка таз малка госпожица  Heart Eyes
Мира Честит празник   party041 Пожелавам ти следващия да го празнувате с още един член повече в семейството  Hug

# 722
Dinora, пупупу на малката госпожичка, леле кога мина това време Crazy сякаш вчера очаквахме раждането Crazy много е сладка, да ви е жива и здрава Heart Eyes а за упойката, благодаря за разясненията, определено помогнаха Laughing аз незнам как те е преценила акушерката, мойта док само на пипане каза че е 'едра' госпожицата и ще наедрее още Rolling Eyes големината на корема не е показател мисля Rolling Eyes ама ще видим, има време, ще се теглим, ще се мерим още Laughing

Beld, съжалявам че се записваш при нас, дано скоро дойде лелката и ви дадат зелена светлина за бебеправене Hug

# 723
Здравейте, момичета!

Честит Рожден Ден, Мира! Много щастие и късмет ти пожелавам и дано другият ти рожден ден го празнувате в по-голям състав! Hug smile3503 newsm59  Моят брат също има рожден ден днес Simple Smile

Динора, каква прекрасна госпожица си имаш!  Heart Eyes  Да ти е жива и здрава!  Hug

Табеа, успех днес! Сигурна съм, че всичко е перфектно!  Hug Praynig

Бейсис, успех утре!  Hug  Praynig

Lyne, тези резултати са абсолютно перфектни! Сигурна съм, че ТСХ е още леееко завишено (дори не знам дали мога да го нарека така, защото си е в нормални граници - само при бременност трябва да е под 2.5) заради аборта. След 2-3 седмици ще е спаднало съвсем. А и това не е никак висок резултат. Ти знаеш, че хормоните пощуряват по време на бременност принципно. Така че излишно се вкарваш във филми. Спри да четеш в Интернет, защото реално нямаш проблем. Аз съм сигурна, че ако сега отидеш на ендокринолог (колкото и да е добър), няма да ти назначи никакво лечение. Най-много да те посъветва (както и момичетата тук) да го изследваш след месец пак. Успех и спокойно! Все пак не е зле да си набележиш някой ендокринолог за всеки случай, при който да отидеш като забременееш отново.

Светле, разкошно коремче! Пу-пу!  Simple Smile

Мики, съжалявам, че е трябвало и ти да изтърпиш процедурата, но явно така са преценили. За кървенето аз си имах доста време след К - поне 2 седмици, но повечето момичета май не са така. Все пак имай предвид, че може да започне до ден-два, не се плаши, нормално е.  Прегръщам те!  Hug

Beld, съжалявам! Дано скоро се похвалиш с добри новини!  Praynig  Hug

Момичета, сигурно изпускам някой, но ще се върна да ви прочета малко и тогава пак ще пиша! Прегръдки на всички!  Hug  bouquet

# 724
  • Варна
Мира, честит рожден ден! Много здраве, щастие и с още един член на семейството да празнувате следващият рожден ден!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Динора, прекрасна сладурана си имаш! Hug Heart Eyes

Табеа, чакаме те с хубави новини. Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Lyne, мисля, че резултатите са добри. Hug

Мики, аз също нямах почти никакво кървене след К и двата пъти. Hug

Beld, съжалявам за случилото се! Hug

# 725
  • София
Мира Иванова , Честит Рожден Ден!Бъди много здрава, щастлива и обичана и най-голямото ми пожелание е догодина на рождения ден да прегръщаш бебче  Heart Eyes
Динора, прекрасно момиченце имаш. Да ви е жива и здрава.
Beld , съжалявам че се записваш при нас, но все пак тук е темичката където ще срещнеш най-много разбиране и подкрепа. А и момичетата тук са страхотни специалисти по репродуктивно здраве и дават много добри свети.
И на всички момичета желая прекрасен слънчев ден  Hug

# 726
Здравейте, прекрасни!  Mr. Green

Динорка, тази кукла е тоолкова сладка, че се ухилих като ряпа, като я видях  Mr. Green пу-пупу, да ти е жива и здрава!  Heart Eyes Hug

Мира, честит рожден ден! Бъди здрава, усмихната и много щастлива, върви устремено към сбъдване и на най-смелите си мечти!

П.П. Beld, съжалявам за случилото се!  Hug

# 727
Мира, ЧРД! Да си здрава, весела и скоро горда мама   bouquet
Динора, голяма сладурана си имаш Simple Smile
Белд, на есен с нови сили Hug

# 728
Мира Иванова честит рожден ден, пожелавам ти сбъдване на всичките мечи  Hug

Beld , съжалявам че се записваш при нас и бързо да се изпариш по най бързият начин от тук.

Табеа, чакаме те с хубави новини.

Бейсис, успех утре!

# 729
Светле , изглеждаш страхотно с деликатно коремче, харесва ми как гордо гордо си вдигнала брадичка  Blush  Hug Фокусирам едно червено конче, вярвам, че ти и ще ти носи късмет!  Hug

Бейзис , силно стискам палчетата за утрешния преглед!  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Не се притеснявай, прегледа ще мине повече от чудесно, убедена съм в това!

Честит рожден ден Мира! Бъди жива и здрава, усмихната, заредена с много положителни емоции! Но най-силно ти пожелавам този месец да се случи най-желаното от тебе чудо! Искам следващия месец да ни зарадваш с двете чертички, които след 9месеца постепенно и неусетно за теб да се превърнат в прекрасно пухкаво бебче, твоето бебче!   bouquet

Тони, поздравявам те за голямото тумбаче!  Mr. Green И двете със Светлето сте много сладки!

Bled , много съжалявам, че ти се налага по този повод да се запознаеш, макар и виртуално с нас!Вероятно странно ще ти прозвучи, но ще ти кажа, че си попаднала на възможно най-подходящото място! Момичетата тук са безкрайно човечни и страхотно успокояват и помагат! Надявам се по-скоро да се оттърсиш от огромния шок! Повярвай, че ако пожелаеш, много скоро отново ще бъдеш бременлийка и този път ще е с твоето бебе, което на финала да си го гушкаш безкрайно щастлива!  Hug

Динора , много хубава принцеска е дъщеричка ти! Поздравявам те, нека ти е жива и здрава и да не спира да те радва!  Hug

# 730
Здравейте сладурки!!!!! Много ви благодаря за палчетата и подкрепата!!!! Златни сте!!!! Hug

Мира, Честит Рожден Ден!!!!! Желая ти много щастие и сбъднати мечти!!!!!

Mimik, не се притеснявай. Напълно нормално е! И при мен първия ден след кюритажа нямах кървене, но след това си потръгна.

Baisis, силно ти стискам палчета за утре!!!! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

При мен прегледа мина. Видя се плоден сак и жълто тяло. Размерите си отговарят на седмицата. И лекарката ми каза че всичко изглежда перфектно. Аз съм още резервирана с радването, ама поне се опитвам да съм по-положителна. На преглед съм отново на 03.07.
 Hug и стискам палци на всеки който има нужда!

# 731
Табеа, страхотни новини! Радвам се, че точицата се развива правилно!  smile3501
Сега в коя седмица си? Прегледа ти е назначен за след около 20 дена, имаш ли нерви да изтърпиш чак до тогава?  Shocked  Или и ти си като  Action_Girl със желязна психика?  Crazy

# 732
Момичета, как ви се вижда резултата от БХС ?  Rolling Eyes

ДОРОДОВ БИОХИМИЧЕН СКРИНИНГ   
    БХС 11-14 седмица   
        12 г.с. (11+4 - 12+3)   
            ***** РЕЗУЛТАТ ЗА БРЕМЕННАТА ЖЕНА *****       1)   
                ВАШИЯТ РИСК за болест на ДАУН e      1 от 18000   бременни   
                ВАШИЯТ РИСК за болест на ЕДУАРДС e      1 от 100000   бременни   
                ВАШИЯТ РИСК за болест на ПАТАУ e      1 от 100000   бременни   
                ВАШИЯТ РИСК за болест на ТЪРНЕР e      1 от 100000   бременни   
                ВАШИЯТ РИСК за ТРИПЛОИДИЯ e      1 от 100000   бременни   
            *ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА КОНСУЛТИРАЩИЯ ЛЕКАР *   
                Биохимичен риск за болест на ДАУН (Т21) e   1 от 1100   бременни   
                Възрастовият риск за болест на ДАУН (T21) е   1 от 1300   бременни   
                Възрастовият риск за болест на ЕДУАРДС (Т18) е   1 от 12000   бременни   
                Възрастовият риск за болест на ПАТАУ (Т13) е   1 от 36000   бременни   
                Възрастовият риск за болест на ТЪРНЕР е   1 от 5900   бременни   
                Възрастовият риск за ТРИПЛОИДИЯ (немоларна) е   1 от 100000   бременни   
                ***** Биохимични и УЗ показатели *****   
                    PAPP-A(плацентарен протеин) MoM   0.81      част от медианата (Mo)   
                    Free - bCG(бета-хорионгонадотропин) MoM   1.83      част от медианата (Mo)   
                    NT (нухална транслусенция)   =<3      0.95      mm   
                    NT(нухална транслусенция) MoM      0.66      част от медианата (Mo)

# 733
  • София
Благодаря ви момичета,снощи се бях ошашкала,но днес ми е по-спокойно благодарение на вас.

BledHug

# 734
Табеа, браво за добрите новини! Хайде след 20 дни пак да са такива!  Hug   Praynig   Аз съм сигурна, че всичко ще е наред!

Мименце, това изследване задължително ли се прави, дори по здравна каса? И в коя седмица трябва? Че нали аз чак към края на месеца ще ходя да се записвам за ЖК, живот и здраве, и казаха, че тогава ще пуснем всички изследвания. Пък тогава ще съм в 14-та. Дали няма да закъснея? Относно резултатите - не разбирам много, но ми изглеждат супер.

Тони, много хубаво коремче! Пу-пу!  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт