Ayça Varlıer & Erkan Petekkaya ~ стари участия и нови проекти на актьорите ~ 43

• 33 941
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
# 706

Любов назаем Сабиха & Галип - Обичам те Завинаги

с превод http://www.vbox7.com/play:1a64cb03

Поздрав за всички гости на балкона  Hug Hug Hug Hug Hug

# 707
# 708
# 709

Galip i Sabiha - Gidiyorum

с превод http://www.vbox7.com/play:8b1a4b61

Клипа е един от любимите ми...Освен, че ми връща спомените за Галип и Сабиха, винаги когато го гледам си спомням за дамите, които се изгубиха в интернет пространството - първо Бонбончето - много харесваше тази песен на Кърач и често слагаще клипа, затова помолих Ети и тя както винаги се отзова и направи един прекрасен клип. Спомням си за Нинка и Теди....Къде сте момичета  Thinking Thinking Thinking Където и да сте дано да сте здрави и щастливи  Peace Peace Peace Поздрав за вас  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 710
# 711

любов назаем

# 712
Да, страхотна снимка....въздействаща, благодаря....правим новата тема...хубави поздрави, наистина...навяват прекрасни спомени за емоции и хубави хора, които оставиха...някога, тук...такива преживявания...ние, още обаче....продължаваме, нека са добре...поздравявам ги и аз...липсват и на мен!  Naughty Thinking Thinking Thinking

# 713

Един прекрасен момент  Peace Peace Peace Сабиха за пръв път е щастлива....Галип мъж мечта    love001  love001  love001  love001   newsm74 newsm74 newsm74

# 714

Любов Назаем

# 715

...Днес, споменахте "Тиха буря".. АЗРУМ ОНАН /Дениз/ и цялото й семейство...няма остаряване тази жена, прекрасна ...както винаги...и усмихната, всеки път! Naughty

Последна редакция: пн, 04 юни 2012, 21:47 от KraLeva66

# 716
Serenay eylemci olmak istemedi
04 Haziran 2012 - 02:30

Necati Şaşmaz’ın yönetmen kardeşi Zübeyr Şaşmaz’ın “Açlığa Doymak” adlı filminde Serenay Sarıkaya’ya önerdiği eylemci kız Sena karakterini Hazar Ergüçlü oynuyor. Diğer rollerde ise Mete Horozoğlu ve Didem Balçın yer alıyor

...тази мома ще е новата партньорка на Сонер, в този новият му проект...

# 717
...Днес, споменахте "Тиха буря".. АЗРУМ ОНАН /Дениз/ и цялото й семейство...няма остаряване тази жена, прекрасна ...както винаги...и усмихната, всеки път!

На кратко - добре гледана жена  Naughty Голяма любов има там Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 718
Проекта на Мете- Сонер игрален филм ли ще бъде или сериал  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 Момиченцето е младичко и хубаво, но Фарах-Айлин е по-готина. Пожелавам на актьора успешен нов проект и висок рейтинг  Peace Peace Peace Peace

# 719

Общи условия

Активация на акаунт