Ayça Varlıer & Erkan Petekkaya ~ стари участия и нови проекти на актьорите ~ 43

• 33 957
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
# 691
'ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ'DE ŞOK SAHNE!

'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisi bu hafta yine çok heyecanlı bir bölümle ekrenlara geliyor..

04 Haziran 2012 16:04

ТУК

# 692
# 693
Kurşun kime isabet edecek

4 Haziran 2012
'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisinin salı akşamı ekrana gelecek 77. bölümünde Berrin ile Ahmet evleniyor

Ancak dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında nikah masasına oturan çiftin mutluluğuna gölge düşüyor. Baştan beri Berrin ile Ahmet'in aşkını kabul edemeyen Hakan'ın babası araya giriyor ve tuttuğu kiralık katil ile çiftin arasına giriyor. Tabancadan çıkacak kurşunun kimi isabet edeceği ise merakla bekleniyor.

ТУК

# 694
Хабера, пита...привет  Hug Мамче..благадарим.....куршумът, който наетият убиец /килър/ ще изстреля...защото се вижда, че го прави....на кого ли ще види.."сметката", демек....образно, казано..... newsm78

# 695
Хабера, пита...привет  Hug Мамче..благадарим.....куршумът, който наетият убиец /килър/ ще изстреля...защото се вижда, че го прави....на кого ли ще види.."сметката", демек....образно, казано..... newsm78
Привет Кралице  wavey
Куршумът предполагам ще улучи Хакан. Както се казва - със своите камъни по своята глава...Та и Екрем. Иска да убива Ахмет, но ще пострада синът му....Но ще видим утре вечер, макар, че аз си мисля, че така ще завърши епизода и ще разберем кой е пострадал в следващият...Нали трябва да има загадка, интрига....

# 696
# 697

ellerinize saglik EPFC
:img-in_lo

alicemile

# 698
erkan petekkaya eğlencesine diyecek yok vallahi
erkan twitterdan paylaştı

# 699
# 700
# 701
+Keşke hiç iyileşmeseydim.
 -Niye öyle dedin ?
 +Çünkü ben iyileşince sen gideceksin , ben eve dönmek zorunda kalıcam. Yine cehennem hayatı başlayacak.

Cemile : Ayliiin.... , ne yapıyorsunuz siz.. , sen ne yapıyorsun?! , evlisin sen... inanamyorum..Siz ne yapıyorsunuz.
Soner: Ben Aylin'i seviyorum..

# 702
# 703
# 704

Общи условия

Активация на акаунт