Ayça Varlıer & Erkan Petekkaya ~ стари участия и нови проекти на актьорите ~ 43

• 33 963
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
# 676
Здравейте   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Хубав ден и още по-хубава седмица  Hug Hug Hug Hug Hug Едно бързо хаберче. Забравих коя дата сме, че се наложи да правя справка  Naughty Не  е добре, когато човек се отпуска  Thinking

"Öyle Bir Geçer Zaman Ki" Zirvedeyken Bırakmalı mı?
Star gazetesi televizyon eleştirmeni Asabi Adam, üst üste ayrılık haberleri gelen “Öyle Bir Geçer Zaman ki” hakkında “zirvedeyken bırakmalı mı?” sorusunu sordu.
04.06.2012 Pazartesi - 12:18

ТУК

# 677
Този хабер мислех да не го слагам, че то нали Ойлето си е безспорен фаворит, но днес има малка изненада....

Geçen Haftanın En Çok İzlenen 10 Dizisi
Geçen haftanın en çok izlenen dizisi tüm kişilerde “Öyle Bir Geçer Zaman Ki”, AB’de ise “Muhteşem Yüzyıl” oldu.
04.06.2012 Pazartesi - 12:07

ТУК

# 678
Късметлийска и много любовна седмица ви желая мами!

Кралева, добре дошла отново на борда, драго ми е!   bouquet

# 679
# 680
Цитат
Късметлийска и много любовна седмица ви желая мами!

Мерси Сани  Hug Да ти се случи и на теб...... Praynig Пожелавам и за капитан Али тази седмица да е късметлийска, и най-вече любовна  Praynig Peace

# 681

# 682
Относно предстоящият епизод, превода на Арзу:

Trailer 1: Хакан научава, че баща му смята да застреля Ахмет след сватбата му с Берин. Опитва се да достигне до нея.

Trailer 2: Каролин се развежда, Кенан я бъзиква, че изглежда разстроена. Селма научава, че се е омъжила за полубрат на Хикмет.
Али отвлича Нермин, Кенан е бесен, иска да я открие.

official summary:

След Айлин, Берин също се омъжва. Сюлейман спира сватбата на Сонер, казвайки нещо което ще смути всички присъстващи. Али е в неизвестност в продължение на часове, Хасефе е притеснена , чуди се къде е през това време. Проследява го.
Мете получава покана от конкурс за песен, но е изненадан когато отива на състезанието.. Делото на Кенан и Джемиле наближава, но Недим все още не разполага с никакви документи които да оневинят Джемиле.. Айлин пропуска часа за преглед  относно състоянието на сърцето й. Сонер научава за опасността чак когато получават обаждане от Тарик. Али и Каролин се развеждат, Карото иска попечителство над Мустафа. Селма научава кои всъщност са Кенан и Нермин. Али, Джемиле и Селма отиват да видят Нермин и са шокирани от разкритията които научават. Али има план как да осигури спечелването на делото от Джемиле. Осман накрая става близък с Гюлден, Сонер ги взима от училище с колата си, както обещал на Осман.. Хакан опитва да спре стрелбата срещу Ахмет..

# 683
Здравейте.....Сани, привет..особено ми е драго и на мен....приятно съм изненадана, справяте се..Б Л Е С Т Я Щ О и без мен, заедно с Мамчето сте...голям тандем...поздравления!     bouquet    bouquet   bouquet
След объркването ми..първоначалното, после влязох в час....разбира се, благодарение на твоите писания...сега с това днес, разбираме вече всичко е ясно....какво ще се случва....отново ти благодаря!  newsm47 newsm47 newsm51
Новите хабери от днес освен, че "Великолепният век" ни е задминал по рейтинг ..пишат, миналата седмица...другото е въпрос дали е редно....точно сега, Капитана...нашият, да напуска филмчето ни....това разбрах, набързо.....ще го видя по-късно по- подробно.... newsm78
Хубав да е денят ви...и седмицата, разбира се....благодаря за пожеланието ти Сани ...и "любовна"...да ни е  ...да ви се връща, дето се казва  hahaha Joy Joy Joy Joy
....до после! Hug

# 684
# 685

..да, напомня...предвид прекрасното слънце...навън, не забравяйте...шапките си, вече ....и слънчевите очила....че яяяяко....пече, само за море е....лято е прекрасно, любовното пожелание на Сани....вероятно е провокирано, днес...точно от това.... Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: пн, 04 юни 2012, 15:10 от KraLeva66

# 686

...морско настроение....да ви "заразя" , вече с него.... hahaha hahaha hahaha

# 687
# 688
п о з д р а в ч е !   bouquet

# 689
Здравейте отново  Hug
Изглежда горещото време ни уморява....Представете си морето, вълните, чайките и цопвайте в ....темата  Peace

Общи условия

Активация на акаунт