Германска нова медицина - 8 тема

• 119 580
  • 884
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте, имам дългогодишен косопад с разреждане на косата от всичко ,което прочетах разбрах ,че е активен конфликт,но не разбрах как да премина към лечебна фаза какво трябва да направя?Благодарна съм на всеки ,който се включи поне да ме насочи какво да правя за  да си помогна.

Последна редакция: вт, 05 мар 2013, 19:02 от didabs

# 331
Докато чакам някой да се включи започнах да чета първа тема и там попаднах на това -
За косата не zнам много,но в тоzи случай момичето е в активен конфликт.РеШението може да бьде витилиго или друга кожна "болест" след като й опада косата.Зависи и как Ще го вьzприеме...При конфликт на "самочувствието"...не сьм вече женствена и тн...може и левкемия да се раzвие...Въпроса ми е това ли е възможното решение на конфликта?

# 332
# 333
Някой може ли да ми даде координати на приложни кинезиолози в София?

# 334
Здравейте
Заушката какъв конфликт е и активна фаза ли е или решен? Предполагам, че е решен, но да си питам  Laughing

# 335
Здравейте
Заушката какъв конфликт е и активна фаза ли е или решен? Предполагам, че е решен, но да си питам  Laughing

Да,решен е.

Тьрси се спешно кинезиолог за София или околността!
Моля помогнете с информация!

# 336
Кинезиолог за назначаване на работа или за консултация?

Проф. Зоя Горанова.
НСА провежда курсове с руски преподавател.За повече инфо може да се пита там.

# 337
Кинезиолог за назначаване на работа или за консултация?

Проф. Зоя Горанова.
НСА провежда курсове с руски преподавател.За повече инфо може да се пита там.

Благодаря!
 Peace

# 338
  • София
Зоя Горанова приемаше в козметично студио МАРАЯ.
Там даваше консултации и правеше схеми за иглотерапия.
Това беше преди 2-3 години.

# 339
Заинтересуваха ме разсъжденията относно подсъзнанието и като прочетох по нещичко оттук, оттам  си изградих мнение по въпроса.
Според Фройд, който е дал термина, правилното е да се каже "не съзнавано" (от немски "unbewusst"- не съзнавано). Фройд смята, че термина подсъзнание е заблуждаващ, неясен.
И тука ми просветна, защо  Хамер не употребява термина подсъзнание.Но той не споменава и понятието на Фройд – „Несъзнание”, защото го  заменя с „биологична програма”
Носителят на Нобелова награда - психобиологьт Роджър Спери, твърди, че съзнанието има роля в насочването на мозъчната активност и същевременно мозъчната дейност е необходима за появата на съзнанието.
Значи, несъзнанието е „биологична програма”.Съзнанието е също „програма”. Има и още програми, които са независими една от друга  и същевременно са в състояние да се обогатяват или обедняват  функционално.Това на компютърен език е софтуер. А  човешкият мозък е хардуер.
Несъзнанието е автоматизирана програма и не може да се влияе.Могат само да се намалят симптомите, които предизвиква, но не е предвидено да се спре преди да се реализира.

# 340
  • Варна
Може би не точно автоматизирана програма, а програма, която върви във "фонов режим" и не сме наясно, че върви. Ако станем наясно, ако я "осъзнаем", можем да я спрем, модифицираме и т.н. Карл Юнг е казал нещо в смисъл, че "когато една вътрешна ситуация е неосъзната, тя се проявява външно като съдба"

# 341
Под "автоматизирана "програма разбирам, такава, каквато е зададена.Независеща от външни влияния за достатъчно дълъг период от време. Мисля, че "фоновия режим" не пречи биологичната програма да е "автоматизирана".
Осъзнаването, доколкото съм разбрал Хамер, е необходимо, помощно средство, но съвсем недостатъчно за да спре програмата. Само решаването на конфликта позволява програмата да превключи от активна на лечебна фаза.
"когато една вътрешна ситуация е неосъзната, тя се проявява външно като съдба". За мен "съдбата" е сбор от огромно количество програми, които при обикновени условия не подлежат на промяна. Съдбата може да се промени в положителна посока, само при положение, че и се въздейства с единствената, всемогъща, висша, величествена, божествена програма, наречена ЛЮБОВ. Амин

# 342
Под "автоматизирана "програма разбирам, такава, каквато е зададена.Независеща от външни влияния за достатъчно дълъг период от време. Мисля, че "фоновия режим" не пречи биологичната програма да е "автоматизирана".
Осъзнаването, доколкото съм разбрал Хамер, е необходимо, помощно средство, но съвсем недостатъчно за да спре програмата. Само решаването на конфликта позволява програмата да превключи от активна на лечебна фаза.
"когато една вътрешна ситуация е неосъзната, тя се проявява външно като съдба". За мен "съдбата" е сбор от огромно количество програми, които при обикновени условия не подлежат на промяна. Съдбата може да се промени в положителна посока, само при положение, че и се въздейства с единствената, всемогъща, висша, величествена, божествена програма, наречена ЛЮБОВ. Амин

И аз имам такива впечатления.(това в червеното).

Вижте моля,за "опазване" на децата какво се предлага:
Моля обьрнете внимание и на масонските символи.
http://www.mochip.org/

В Швеция започват опитите с премахване на парите.Всичко ще бьде електронно.Ще обхване цяла Европа.
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2117643/Sweden-Country-c … ds-offerings.html

Предупрежденията на Майкьл Джексьн
http://www.youtube.com/watch?v=sTndMWQGqNE&feature=player_embedded

Вчера се смяхме на конспирация,днес е реалност.

# 343
"И аз имам такива впечатления.(това в червеното)"
Кристиян, интересува ме мнението ти за това, което не е в червено.За мен е важно да знам, дали не си го осмислил или не си съгласен с написаното. Законите на Хамер са абсолютни и това за мен е извън всяко съмнение.Въпросът е да си преведем на разбираем език как и при какви обстоятелства действат понятия като чувства, емоции, вяра, надежда, оптимизъм = позитивно мислене? Кога едно събитие поражда конфликт? Ако има диалог тези неща ще се изяснят. Но за да се изяснят е необходимо да говорим на съвременен език, а това е езикът на компютърното поколение. Да говорим за програми(Като Хамер), за компютърни вируси, за хардуер и софтуер. Да говорим простичко, разбираемо, без неясни понятия, като например "подсъзнание". Засега само ти и
Малина_м обърнахте внимание на това, което пиша, а във форума е пълно с интелигентни и търсещи истината личности. Чакам да превключите на тази вълна.Благодаря!

# 344
  • Варна
goro6, аз също търся "формулата" на разрешаването на конфликтите. Брус Липтън много добре описва как подсъзнанието влияе върху човека на микробиологично ниво ("Биология на убежденията"). За мен подсъзнанието не е неясно, това е всяко действие, повтаряно многократно, докато стане автоматично, както и реакциите в травматични ситуации.

Но как да изменим това подсъзнание, което ни управлява в 95% от времето? От това, което съм чела, стигам до извода, че първо е наблюдението на собствените реакции и стигане до ограничаващите ни убеждения... Ето малко по темата

http://www.book.store.bg/p62152/otvyd-skritite-spomeni-menis-iusri.html

http://blogs.psychcentral.com/relationships/2011/03/the-laws-of- … ubconscious-mind/

И с блaгодарности към Christian, който е много проницателен и човечен в този форум.

Общи условия

Активация на акаунт