Германска нова медицина - 8 тема

• 119 488
  • 884
  •   1
Отговори
# 525
Аз не съм влизала доста време. Жалко, че Кристиян няма да пише вече ту к!

Здраве и успех и от мен на Christian!
Моля, уведомете и мен, ако се отвори друга дискусия с негово участие.

А аз имам много за споделяне...

# 526
  • Пловдив
бая станахме... Flutter

# 527
Ами... да се наредя и аз  Flutter
Christian  Hug

# 528
Крис се извинява, но за момента няма да поддържа ГНМ тема никъде... 
Останалите внимавайте, защото стъпвате по хлъзгав път...  Peace 

# 529
Крис се извинява, но за момента няма да поддържа ГНМ тема никъде... 
Останалите внимавайте, защото стъпвате по хлъзгав път...  Peace 
Здраве и успех и от мен на Christian!
Моля, уведомете и мен, ако се отвори друга дискусия с негово участие.

# 530
До последния момент се надявах, че ще се върне тук... 

Christian, БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА ВСЯКА ОТДЕЛЕНА МИНУТА И СЪВЕТ!  Hug
nenaatoa, БЛАГОДАРЯ И НА ТЕБ ЗА ВСЕКИ ПРЕВЕДЕН РЕД!  Hug

П.С. Действие на законите при животни: Споделям набързо, че наблюдавах как се премахна пердето от очите на едната ни златна рибка! На едното око беще изцяло плътно и бяло, а на другото - само мътно бяло, рибката доста отслабна. В продължение на седмици преди това другата я гонеше из аквариума и я подбутваше откъм гърба постоянно, нямам представа по каква причина. След това просто спря да я гони. Изчистването отне около 2 месеца. Все още е доста по-дребничка, но очите й са напълно чисти и ясни. Всичко беше много странно...странно - но хубаво!   Hug

# 531
Моля Ви от сърце, ако някой знае хернията на момиченцето ми (почти 3 годишна), на какъв конфликт може да се дължи, нека ми сподели!!!От сутринта , когато видях подутината в слабините само плача, не искам да режат детенцето ми Cry, всичко ми е объркано в главата и не мога да се съсредоточа нито да мисля , нито да чета Cry Благодаря!

# 532
Моля Ви от сърце, ако някой знае хернията на момиченцето ми (почти 3 годишна), на какъв конфликт може да се дължи, нека ми сподели!!!От сутринта , когато видях подутината в слабините само плача, не искам да режат детенцето ми Cry, всичко ми е объркано в главата и не мога да се съсредоточа нито да мисля , нито да чета Cry Благодаря!

Представа си нямам, но ако някой прочете и знае нещо по въпросите нека ми пише на имейл...

# 533

Вашето момиченце ще се оправи, а вие може да му помогнете с Вашата усмивка, любов, подкрепа, положително отношение към живота.
Сега то най-вероятно усеща само Вашата болка, страх, притеснение от неизвестното и причина за това, че неговата майка страда, то вижда само в себе си!

Може би е време да седнете на компютъра и да научите малко повече за хернията. Ето какво научих след малко търсене:

- ингвинална херния (в слабините) вече се лекува дори безкръвно: http://www.puls.bg/illnes/video/video_5.html

- какво причинява хернията и как тя може да бъде лекувана, може да прочетете подробно в книгата "Българска народна медицина" на Петър Димков: http://www.spiralata.net/bb/viewtopic.php?t=1035

- операцията от херния е толкова рутинна, че още през 1965г. д-р Лозанов и екип извършват безкръвна операция на ингвинална херния като вместо упойка д-р Лозанов използва силата на внушението: http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=1fn … ZShROfY&t=858

Липсата на информация довежда страх и безпокойство в живота ни.
Някъде бях чел, че няма смисъл да възпитаваме децата си, те така или иначе ще заприличат на нас, по-добре да възпитаваме себе си!

# 534
Съпруга ми явно е в някакъв конфликт, но не мога да разбера какъв.
Получава панически атаки. Водят го страхова невроза. Когато е в криза му изстиват ръцете и краката. Стават ледени. Няма апетит. Изпада в паника. Притеснява се, че е болен и не знае от какво. Изследванията показаха, че е здрав. След кризата се чувства много изморен и заспива. Казва, че когато спи се чувства добре.
Ходи и на психиатър. Изписаха му лекарства, но те като че ли не помагат, а пристъпите зачестяват.
Дайте съвет какво може да помогне?
Това активна фаза ли е или е лечебна?
Прочетох, че вит.С помага до известна степен при лечебната фаза. Сега отивам да купя.

Ако все още Вашият съпруг не се е оправил, може да опитате нещо напълно традиционно (макар и неконвенционално):
Спомням си, че като малък, един прозорец без малко да падне върху мен. След този случай, през нощта започнах да сънувам кошмари, майка ми забеляза промяната в мен след страха, който съм преживял и ме заведе при една баба-туркиня в Карлово, която баеше за страх чрез леене на куршум. Никога няма да забравя как бабата позна от какво съм се уплашил без да пита нито мен нито майка ми. След леенето на куршума, моите кошмари престанаха.
От тогава са минали около 30 години, тази баба може и да е предала тези познания на своя внучка, незнам. Ако имате познати на село, може да ги попитате дали все още някоя баба не бае за страх, защото доколкото съм чувал някои баби баят за страх и чрез брашно, а може и да има други традиционни методи.

Сега се сетих и за успешно излекувани болни от различни форми на невроза чрез клинично внушение в будно състояние (НЕ в хипноза), приложено от д-р Лозанов през 60-те години на миналия век - т.нар. сугестивна психотерапия. За съжаление не знам кои психотерапевти днес я прилагат.

# 535
Natan 76, много Ви благодаря за успокоителния отговор, имах огромна нужда от такъв Hug
Но пак не разбирам какъв е конфликта предизвикващ хернията, решен ли е и има ли начин за израстване и безоперативно (алтернативно) лечение...Ще чета подробно линкнатия материал и дано ми се изясни  bouquet

# 536
Някой запознат ли е как според д-р Хамер ни влияе класическата музика?

# 537
  • Където ми покаже сърцето
Здравейте,принципно съм запозната с ГНМ,но имам нужда от бърз съвет.До днес смятах,че сме хронично здрави с моят 7 годишен син.Вчера вечерта след посещение на басейн вдигна температура 38.5,която сама си падна без медикаменти.Днес сутринта каза,че го боли гърлото.Когато го погледнах беше много червено,с подути сливици и плюски по езика само в частта преди сливиците.Днес заведох детето на лекар и след направен гърлен тест ни изписаха антибиотик,поради наличието на стрептококи от група А.Казах поне два пъти,че не желая антибиотик,но лекарката каза,че е много опасно и да не си позволявам да не го давам.Антибиотик не съм дала.Помогнете ми да намеря причината на тези стрептококи и вие на мое място бихте ли дали антибиотик или не.
Благодаря ви!

# 538
защо го водиш на лекар,че и гърлен секрет да му изследва,като не даваш антибиотик  newsm78
Скрит текст:
аз моря  коките с етерично масло от чаено дърво  Peace /малко мед,сода и 2-3капки чаено дърво на клечка за уши и мажа/
да не би да сте му отказвали басейн дълго време?

# 539
  • Където ми покаже сърцето
Не,басейн не съм му отказвала,дори тази седмица сме ходили два пъти за по цял ден.Отказвам му да гледа филмчета.Ние живеем без телевизор,но понякога гледа на компютъра дискове.Деня преди да отидем на басейн го оставих при моя приятелка и тя е пратила детето си да си купи хамбургер от Макдоналдс,а не е дала пари и за моят син.След това по-късно момичето си е влизало до вкъщи и после е излязло с един Магнум само за себе си.Аз като оставих моят син в тях занесох една кутия Магнум и ядохме и майките и децата.Когато взех сина,той беше разочарован за Макдоналдса и сладоледа,но аз му обясних,че може да не е имала пари и,че всички хора са различни и реагират по различен начин.Може ли тази случка да е отключила тези стрептококи?

Общи условия

Активация на акаунт