Германска нова медицина - 8 тема

• 119 532
  • 884
  •   1
Отговори
# 435
Да, и аз щях да питам същото. Мисля, че е важно да запазим домейна, вече е известен и го ползват хората. Парите ще се съберат. Аз лично бих се включила, мисля не е толкова висока годишната такса.

# 436
Не, не става въпрос за пари. Досега домейнът се поддържаше и плащаше от семейството на Вери. Но се оказва, че сайтът се отваря предимно през адреса в гугъл сайтс и дефакто трафикът от gnm-bg.com е само 1%, т.е. плаща се за нещо, от което не се влиза. Предполагам причината е това, че не могат да се дават линкове от този домейн и се ползва гугъл сайта. Затова с мъжът на Вери решихме да си остане само - sites.google.com/site/germanskanovamedicina
Дано да сте ме разбрали какво съм обяснила... Embarassed

# 437
А като се напише стария сайт (гнм-бг.ком) препраща ли кьм този на гугл?
Не ми отговаряйте,видях сам,че не може. Peace

Знаете ли колко много блогове и колко далеч е стигнала ГНМ в БГ?
Напишете в гугл и се уверете.
С благодарност кьм всички и най вече кьм Ненаатоа за огромния труд!  bouquet  bouquet

Последна редакция: сб, 11 май 2013, 21:02 от Christian

# 438
Като се сърчне в гугъл се вижда, че gnm-bg.com е рефериран в много други страници, блогове, публикации, социални мрежи. Освен това от чисто маркетингова гледна точка по-лесно се помни и разпространява краткото и ясно име на домейна. Аз например изобщо не помня другия адрес, винаги ползвам и давам gnm-bg.com адреса. Та личното ми мнение е, че е по-разумно да се запази тоя домейн.

# 439
Ако желаете пишете ЛС на Вери и си изложете доводите. Така или иначе те плащат всичко и имат последната дума...

# 440
Ако желаете пишете ЛС на Вери и си изложете доводите. Така или иначе те плащат всичко и имат последната дума...
Вери е блокирала лс.

# 441
Здравейте, къде човек може да бъде лекуван по този начин? Ясно е, че когато не можем да се справим сами при сериозен проблем се нуждаем от помощ.

# 442
Как бихте коментирали тези процедури за предпазване от рак от гледна точна на ГНМ:
http://life.dir.bg/news/rak-angelina-jolie-mastektomia-13889246?nt=5 ?

# 443
Как бихте коментирали тези процедури за предпазване от рак от гледна точна на ГНМ:
http://life.dir.bg/news/rak-angelina-jolie-mastektomia-13889246?nt=5 ?

Ако жената получи конфликт,ракьт няма да се проецира в органа защото го няма.Но ще бьде в психиката и мозька.Най страшното е,че при липса на орган и сьответните симптоми,по-трудно ще се разбере навреме кьде е и коя е причината.
На Джоли трябва да се премахнали млечните канали и жлезата.
Премахването на жлезата води до психичен стрес,който води до други конфликти.
Няма да се учудя един ден да  сьобщят за някоя левкемия при нея.
Рекламата на Джоли за тази интервенция е манипулативна и зад нея стоят черни намерения.
Аз лично не вярвам да си е направила операция.Нито вярвам,че е носителка на някакьв ген.

# 444
Аз също не вярвам,че си е направила операция.

# 445
На Джоли трябва да се премахнали млечните канали и жлезата.
Премахването на жлезата води до психичен стрес,който води до други конфликти.
Няма да се учудя един ден да  сьобщят за някоя левкемия при нея.
Рекламата на Джоли за тази интервенция е манипулативна и зад нея стоят черни намерения.
Аз лично не вярвам да си е направила операция.Нито вярвам,че е носителка на някакьв ген.
Aко е така, е много гадно от нейна страна по този начин да подлъгва милиони жени. В случай, че наистина са е подложила на тази операция, истински я съжалявам, защото е жертва на съвременната медицина.

# 446
Това е такова безумие. По лекарска препоръка е било ,вероятно впрегнали страха на хората от рака ,очакват много клиенти в бъдеше.Нямам думи за  тази жестока манипулация
 newsm10

# 447
  • София
Здравейте!Почетох малко за ГНМ и почти нищо не разбрах.Но попаднах на четивото за гъбичките и содата/и преди съм чела за това/.Та,там пише,че наред със сода бикарбонат се дава "Метотрексатът е химиотерапевтично лекарство!"Бихте ли пояснили какво е това лекарство,пише,че предпазвало бъбреците,защо,содата вреди ли им?

# 448
Добре де, ако вземем предвид написаното в медиите, Джоли е взела решението трудно и определено се е страхувала много да не развие рак на гърдите... В този случай, не е ли по-добре това, което е направила при все, че явно това е начина да преодолее страха си и да се успокои? От гледна точка на ГНМ, иначе не съм привърженик на подобна профилактика... Понеже в съседната тема се зачекна и секциото по желание, а познавам жени с панически страх от вагинално раждане, които са избрали секцио и напълно ги разбирам... По същия начин разбирам и жените със страх от болнично раждане... В тази връзка, Джоли би трябвало да си е разрешила някакъв конфликт, профилактирайки се по този начин и вярвайки, че сваля риска от рак на гърдата под 5%....

# 449
stelt77, по-добре е да си лекуват параноите, отколкото да се подлагат на това.Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт