Германска нова медицина - 8 тема

• 119 526
  • 884
  •   1
Отговори
# 450
Добре де, ако вземем предвид написаното в медиите, Джоли е взела решението трудно и определено се е страхувала много да не развие рак на гърдите... В този случай, не е ли по-добре това, което е направила при все, че явно това е начина да преодолее страха си и да се успокои? От гледна точка на ГНМ, иначе не съм привърженик на подобна профилактика... Понеже в съседната тема се зачекна и секциото по желание, а познавам жени с панически страх от вагинално раждане, които са избрали секцио и напълно ги разбирам... По същия начин разбирам и жените със страх от болнично раждане... В тази връзка, Джоли би трябвало да си е разрешила някакъв конфликт, профилактирайки се по този начин и вярвайки, че сваля риска от рак на гърдата под 5%....

Изрязването на определен орган не предпазва от конфликт.Травмата се случва винаги на трите нива и ако го няма органа,няма да се прояви само там.
Не знам какьв конфликт може да е имала Джоли вьв врьзка сьс страх (от смьрт,притеснения за децата-асоциациите са много) и дали чрез тази мярка го е решила.

При наличието на този ген се предлага премахване не само на млечните жлези и каналите,а и на яйчниците.
Това стерилизира жената 100%.
Като дойде след време геньт за рак на тестисите-контрольт за раждаемостта ще е пьлен.

С тази реклама всьщност се получава и скрита антиреклама : Ракьт на гьрдата е нелечим.(от трад.медицина).

# 451
...Но попаднах на четивото за гъбичките и содата/и преди съм чела за това/.Та,там пише,че наред със сода бикарбонат се дава "Метотрексатът е химиотерапевтично лекарство!"Бихте ли пояснили какво е това лекарство,пише,че предпазвало бъбреците,защо,содата вреди ли им?
С това лекарство се "лекува" ревматоиден артрит. Хора, които познавам лично и които го ползват, са с проблеми, проявени в следствие на употребата му и сред тях няма ни един излекуван чрез него.
Предпазва? Къде го прочете това?

# 452
При наличието на този ген се предлага премахване не само на млечните жлези и каналите,а и на яйчниците.
Като дойде след време геньт за рак на тестисите-контрольт за раждаемостта ще е пьлен.

С тази реклама всьщност се получава и скрита антиреклама : Ракьт на гьрдата е нелечим.(от трад.медицина).

Не я знам с какви мотиви го прави, но четох, че щяла да си маха и яйчниците: http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5774471

# 453

Не я знам с какви мотиви го прави, но четох, че щяла да си маха и яйчниците: http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5774471

Чудесно.Ще следим льжливата преса.

# 454
Това за Джоли е типично за традиционната медицина, която разглежда тялото на човека като машина, а не жива система....има вероятност да се прецака някой чарк, махаме го и решаваме проблема. Но дори и при машините, ако се отстрани слабото място (бушона), това не означава, че системата няма да гръмне.

Кога ли ще се научим да гледаме системно и да осъзнаваме, че всичко в тялото (и природата) е във взаимодействие и се крепи на равновесието???

# 455
Мъжът ми е инженер, машинен.
В нашенските БГ фабрики редовно се "шунтират" части и системи по машините, служещи за безопасност, предупреждаващи за такава. И това понякога си става причина за трудова злополука.
БГ шофьорите шунтират аларми в колите, които пищят при непоставен обезопасителен колан.
Отстраняване на органи и тъкани от тялото, при това здрави, за мен си е чисто шунтиране, което би дало дефект или би се отразило на друго място по- късно.

# 456
В крайна сметка при Джоли остават едни 5% вероятност да се разболее от РМЖ (според сметките на лекарите й), което според мен означава, че тъканта не е изчистена цялата по някаква причина... Т.е. нейните органи ги има, макар и малка част от тях и при съответния конфликт ще се окаже, че е влязла в 5-те %....

# 457
Е тук идва изначалния въпрос - ракът грешка (мутация) на природата ли е или стремеж на същата да възстанови равновесието?

Ако е първото - логично, колкото по-малко клетки, толкова по-малко проблеми.
Ако е второто обаче, тя ще намери начин да възтанови равновесието, въпреки намалелия брой клетки.

Ако една река се забенти тя не спира да тече, просто си намира друг път.
Ако гнездото на щъркела се разруши, той няма да пропусне да се върне, просто ще си свие ново.

Понякого малко наивно ми се вижда, да се мислим за по-умни от природата и да си въобразяваме, че можем да я надхитрим.

# 458
Е тук идва изначалния въпрос - ракът грешка (мутация) на природата ли е или стремеж на същата да възстанови равновесието?

Ако е първото - логично, колкото по-малко клетки, толкова по-малко проблеми.
Ако е второто обаче, тя ще намери начин да възтанови равновесието, въпреки намалелия брой клетки.

Ако една река се забенти тя не спира да тече, просто си намира друг път.
Ако гнездото на щъркела се разруши, той няма да пропусне да се върне, просто ще си свие ново.

Понякого малко наивно ми се вижда, да се мислим за по-умни от природата и да си въобразяваме, че можем да я надхитрим.
Много силно впечатление ми правят мислите ти Линочера Hug
Знам,че има и други като теб и затова не губя надежда....

В крайна сметка при Джоли остават едни 5% вероятност да се разболее от РМЖ (според сметките на лекарите й), което според мен означава, че тъканта не е изчистена цялата по някаква причина... Т.е. нейните органи ги има, макар и малка част от тях и при съответния конфликт ще се окаже, че е влязла в 5-те %....
Разбира се.Само,че за Джоли има малка подробност,която няма да я напиша тук.
Хамер твьрди,че някои хора ползват ГНМ.На други им е забранено.

# 459
Разбира се.Само,че за Джоли има малка подробност,която няма да я напиша тук.
Хамер твьрди,че някои хора ползват ГНМ.На други им е забранено.
Това не бях го срещала до сега - защо им е забранено на някои хора? Какво е обяснението?

# 460
Здравейте, чета от доста време всичко свързано с ГНМ. По някой път намирам това което ми трябва и успявам да се оправя, но този път съм затруднена и не мога да разбера какъв може да е конфликта. Моля за помощ. Praynig

Получих на двата големи пръста на краката заболяването- "враснал нокът" / поне това е последното което казаха като диагноза, иначе какви ли не диагнози ми поставиха/. Тези двата нокътя не са растели, от 5 месеца. Установи се,че в основата на нокътя има някакво "прекъсване" и вместо нокътя да расте навън, той расте навътре и се забива някъде под кожата.
 В същото време, имам проблем и с мъдрец...оказа се, че е враснал  с костта и прави някакво възпаление под венеца. Налага се операция при която може да се отстрани и част от костта.
Въпроса ми е: И в двата ми проблема става на въпрос за враствания, какъв може да е конфликта? Къде да търся причината за тези проблеми?
Предварително благодаря! Hug
Извинявайте за дългият пост.

# 461
Фата,
Елитното общество ползва ГНМ и в сьщото време я отрича за простосмьртните.

Вик,
Не е задьлжително да е конфликт.
Ноктите принадлежат кьм  мезодермалния слой.
Свьрзано е сьс случка,която е локализирана там (на прьстите).
Виж графиката в оранжев цвят кьм средата на страницата.

http://neue-mediz.in/index.php?option=com_content&view=artic … =28&Itemid=39

Зьбите са друго.
Не може да се обобщи "враствания".

За мьдреца те сьветвам да отидеш при няколко специалиста.Доколкото знам в мед.академия в София има добри хирурзи.
Вьзпалението ти "под" венеца как го усещаш?

# 462
Може и да съм конспиративно настроена, но все ми се струва, че такива "откровения" са си откровена реклама... А бедните... да си бият ваксини (безплатни! - о, колко щедро!) и да ходят на химиотерапия  Thinking

# 463
...Зьбите са друго.

За мьдреца те сьветвам да отидеш при няколко специалиста.Доколкото знам в мед.академия в София има добри хирурзи.

освен болката, която се засилва при хранене има и едно туптене което е постоянно. Това туптене ме притеснява повече. Мъдреца е долу в ляво, ако това има значение, и не е избил.

# 464
...Зьбите са друго.

освен болката, която се засилва при хранене има и едно туптене което е постоянно. Това туптене ме притеснява повече. Мъдреца е долу в ляво, ако това има значение, и не е избил.
Аз бих го извадил.

Общи условия

Активация на акаунт