Германска нова медицина - 8 тема

• 119 520
  • 884
  •   1
Отговори
# 465
vik, моят мъдрец долу вляво беше под другите зъби и зъболекарката казваше, че има опасност да ги избута и да трябва да го оперираме, но пък взе, че си намери място и все пак се показа като засега не е направил някаква беля.

# 466
Благодаря Ви за отговорите.  Hug
Със сигурност ще го вадя, изпращат ме на лицево челюстен хирург. Заела съм се да търся такъв във ВМА -София. Просто ми се искаше да знам, дали тези два проблема са следствие от конфликти. Явно не са.

fata_morgana , моят зъб продължавал да се враства в костта, затова ме съветват колкото се може по скоро да го махна.

# 467
Знаеш ли, не помня вече къде го бях чела, но проблеми със зъбите - особено когато правят бели, не растат където трябва, загнояват, могат да се дължат на нещо неизказано, премълчано, на скрити тайни... Не мисля, че е според Германската медицина, но ако се сетя къде съм го срещала, ще ти пиша  Peace

# 468

[/quote]
освен болката, която се засилва при хранене има и едно туптене което е постоянно. Това туптене ме притеснява повече. Мъдреца е долу в ляво, ако това има значение, и не е избил.
[/quote]
Аз бих го извадил.
[/quote]
 Аз имах същите симптоми преди време,в началото бяха тези,после започна една силна болка,успях да изтърпя 10дни,в началото търпях болката с Тес,после минах на Нурофен ,в крайна сметка реших да не се тъпча с химии и да го извадя.
 Искам да споделя за зъбите на моята половинка.Прави определен зъб,след известно време се подува и зъболекаря установява ,че има гранулом,тази история се повтаря многократно.Той е в отлично здраве,но зъбите са му слабото място.От 13години работи на две работи,и то нощни смени,изключително изтезание на организма,плюс всекидневни тренировки,големи маратони,аз обичам спорта но за мен той издевателства върху тялото си с това безсъние плюс тренировките.Слава-Богу спря с този начин на живот,но много здраво го удари в зъбите.Бях чела- общо казано ,че в някой холистични течения като цяло развалените зъби се свързват със -Стискам зъби и търпя.Много малко съм чела от д-р Хамер относно зъбите,но по спомени ,сещам се за един пример ,който също беше в същия дух.

# 469
... проблеми със зъбите - особено когато правят бели, не растат където трябва, загнояват, могат да се дължат на нещо неизказано, премълчано, на скрити тайни...
Това отговаря на въпросите ми. Имам проблеми с майка ми / по някой път и с баба ми/ и се налага точно това да правя- да премълчавам. И то в големи дози.  За съжаление, такива са обстоятелствата, че не мога да се изкажа, не мога да се защитя или просто да извикам, защото знам,че последствията ще са ужасни. Избирам да си спестя тези последствия и сега си патя. Затова "Стискам зъби и търпя"- както е написала mari:) .
Вече имам записан час за операция на зъба, но толкова да ме е страх, че сигурно ще си докарам друг конфликт.

# 470
  • Бургас
Когато трябва нещо да премълча,започнах да си го промърморвам под носа.Тихо ,че да не ме чуят,но да е изречено.Определено има ефект.Преди много често ме болеше гърло/сега по-рядко/.

# 471
За изказването и изговарянето на нещата и емоциите и аз много съм си го мислила.

Нали за да се активира програма в следствие на конфликт е нужно той да бъде изживян в самота. Ако е споделена емоцията (говори се за нея), нещата не остават вътре, а излизат навън.
Ако емоцията е енергия в действие (E-motion) си го представям, че като се изговори енергията се освобождава, а не се задържа в нас.

Та гледам да уча децата да говорят и изразяват емоциите си, колкото и да са бурни и странни за околните...смятам го за по-здравословно от обратното. За съжаление аз самата не го умея.

# 472
# 473
Каква е причината за артрита и ревматизма?

# 474

Синдром.
Един активен конфликт на бьбреците и един в решена фаза на друго място.

# 475

Синдром.
Благодаря .но ако може още малко разяснение и как да реша проблема?

# 476
А има ли някакво отношение към Кандида ГНМ?

# 477
Какъв конфликт имам при камъни в жлъчката?
Деснячка съм, не съм имала кризи и болки.
Благодаря предварително за отговорите и насоките!   bouquet

# 478
Какъв конфликт имам при камъни в жлъчката?
Деснячка съм, не съм имала кризи и болки.
Благодаря предварително за отговорите и насоките!   bouquet
Решила си го.За сьжаление камьните не се разграждат лесно.
Конфликтьт е "яд в територията",като често става дума за имоти и пари.

Синдром.
Благодаря .но ако може още малко разяснение и как да реша проблема?
Пьрво не става ясно какьв е проблемьт...И как някой друг да ти го реши?

# 479
Бях на легло 1 месец - дискова херния в лумбалната област. Болките са ужасни, искам да избегна втора криза. Интересувам се ЯМР /работи с мощно магнитно поле, което въздейства на водородните атоми в клетката/ дали е много вреден, защото го препоръчват горещо за диагностика и визуализация на проблема. Бих искала да знам мнението на д-р Хамер по въпроса.
Дали мога да свържа тази криза с емигратството в зряла възраст и несигурността свързана с този начин на живот?
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт