Германска нова медицина - 8 тема

• 119 464
  • 884
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Жалко наистина за Кристиан. Липсата му ще се усеща определено в този форум. Все пак смятам, че ако има желание да продължи като участник тук, винаги ще се намери начин. Дали ще си направи нова регистрация, ще си смени IP адреса или просто ще пише до администраторите на форума...Това място определено се нуждае от него най-малкото като коректив на тълкуванията.  Би било нехуманно и признак на малудушие да се отдръпне,обиди и да зареже такава неоценима кауза като разпространението на ГНМ.Все пак малко са експертните мения като неговите. Каквото и да е решил,все пак е негов избор и му желая успех.

# 556
Може ли да "изгориш" от ревност - висока Т, боли в гърлото, ... всички екстри

# 557
Да ви чета  Peace

# 558
Може ли да "изгориш" от ревност - висока Т, боли в гърлото, ... всички екстри

Температурата е признак на решена фаза. Болките в гърлото се дължат на нещо, което си преглътнала.

# 559

Температурата е признак на решена фаза. Болките в гърлото се дължат на нещо, което си преглътнала.

Бебето ни е на 26 дни, последните 20 дни е с Т между нормална и 38.5 С, на какво може да се дължи? Чакахме го доста въпреки притесненията и от вчера сме в болница, правят ни десетки тестове и изследвания и всички показатели до момента са ОК. На какво може да се дължи и как да му помогнем? Знаете че в Бг болниците е страшно....

# 560
Нивеа, (още не съм ти честитила официално, а вие вече сте в болница. Гуш!)
опитай да потърсиш първо у себе си. Задай си въпроса "Какво приключи за мен, когато (момента, в който бебето е вдигнало температурата)?"
Помисли си дали е имало нещо, за което си мислила доста често и в този момент вече си се успокоила и си спряла да го мислиш.

Отивам в другия форум да видя дали пишете за това.

# 561
  • Варна
а къде е другият форум (сори)

# 562
а къде е другият форум (сори)
С Нивеа си имаме приказка и на друго място.

# 563
Моля да ме насочите къде да чета за паркинсон?
Предварително благодаря  Hug

# 564
  • София
Моля да ме насочите къде да чета за паркинсон?
Предварително благодаря  Hug
В полето за търсене на сайта или в полето на търсачката на офлайн копието на сайта, написваш "паркинсон" и натискаш "Enter". Или тук на немски.

Последна редакция: пт, 30 авг 2013, 17:05 от amicidignm

# 565

Температурата е признак на решена фаза.

Бебето ни е на 26 дни, последните 20 дни е с Т между нормална и 38.5 С, на какво може да се дължи? Чакахме го доста въпреки притесненията и от вчера сме в болница, правят ни десетки тестове и изследвания и всички показатели до момента са ОК. На какво може да се дължи и как да му помогнем? Знаете че в Бг болниците е страшно....

Да, за Бг болниците знам - това лято два пъти ми се наложи да стоя с детето, като първия път избягах...

Трудно е да се каже какъв е конфликта при бебето (поне на мен ми е трудно). От написаното става ясно, че 6 дни след раждането то започва да поддържа температура. Простете, но за мен 38 градуса не е температура. Лично аз не бих позволила да се изследва детето ми само заради това. Почти съм убедена, че нищо няма да открият, но ще си преизпълнят пътеките и ще ви стресират достатъчно. Имам богат личен опит.

Конфликтът може да е бил и пренатален - само ти си знаеш какви мисли, чувства и преживявания си имала по време на бременността.
Може да се е случило нещо и по време на раждането. Обикновено лекарите форсират нормалното обикновено раждане, щото не знам за къде бързат, и в крайна сметка бебетата карат жълтеница (вече нещо обичайно и масово, да не кажа нормално, ама не е).
Демек, всичко може да е и наличието само на една температура и то не висока, не е никакъв повод за притеснение. Притеснението ми е за едно излишно седене в болница, щото много добре знам какво правят и какво ги интересува. (Не искам да разказвам как ме изнудваха, ама ако трябва ще споделя).

# 566
Да, за Бг болниците знам - това лято два пъти ми се наложи да стоя с детето, като първия път избягах...

Трудно е да се каже какъв е конфликта при бебето (поне на мен ми е трудно). От написаното става ясно, че 6 дни след раждането то започва да поддържа температура. Простете, но за мен 38 градуса не е температура. Лично аз не бих позволила да се изследва детето ми само заради това. Почти съм убедена, че нищо няма да открият, но ще си преизпълнят пътеките и ще ви стресират достатъчно. Имам богат личен опит.

Конфликтът може да е бил и пренатален - само ти си знаеш какви мисли, чувства и преживявания си имала по време на бременността.
Може да се е случило нещо и по време на раждането. Обикновено лекарите форсират нормалното обикновено раждане, щото не знам за къде бързат, и в крайна сметка бебетата карат жълтеница (вече нещо обичайно и масово, да не кажа нормално, ама не е).
Демек, всичко може да е и наличието само на една температура и то не висока, не е никакъв повод за притеснение. Притеснението ми е за едно излишно седене в болница, щото много добре знам какво правят и какво ги интересува. (Не искам да разказвам как ме изнудваха, ама ако трябва ще споделя).
И аз си мислех същото за температурата, но не съм достатъчно компетентна и не смеех да пиша. Нищо не е написала да ли са правили опити за свалянето на t и как. В това горещо време навън е добре да се приложат студени мокри чаршафи за спадането...

nenaatoa, много съжалявам за това, което ви се случило това лято! Надявам се вече да сте добре.  Hug

# 567
Здравейте Simple Smile Може ли някой да ме насочи къде да прочета  за причините за синдрома на поликистозните яйчници. Имам спомени , че съм чела нещо някъде, но сега не мога да го намеря.

# 568
Какъв конфликт е тъмни петна по кожата на лицето /не са предизвикани от слънце/?

# 569
Здравейте,
Позволявам си да ви поканя от чуждо име на този семинар. Simple Smile
http://psycho-biology.com/?page_id=246
Водещата проведе три семинара за възрастни и отзивите са много добри.
Заповядайте ! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт