Германска нова медицина - 8 тема

• 119 452
  • 884
  •   2
Отговори
# 570
Здравейте,
Позволявам си да ви поканя от чуждо име на този семинар. Simple Smile
http://psycho-biology.com/?page_id=246
Водещата проведе три семинара за възрастни и отзивите са много добри.
Заповядайте ! Laughing
Като струва 180 лева това събитие, колко часа е, някакви биографични данни за тази лекторка?

Кристиян беше казал да се пазим от фалшификати. Thinking

# 571
  • Обетованата земя
Запис и ще ви чета!  Peace

# 572
Здравейте!
Честото уриниране маркиране на територия ли беше?Дъщеря ми го получи малко преди тръгването си на детска.Не го свързвам задължително с детската,има по-малка сестричка ,която постоянно и взема играчките и нещата.
Пуснахме урина,педиатърката каза,че имала растящ микроб и мигновено назначи антибиотик,който аз не мисля да давам.

# 573
Честото уринуране е изхвърляне на течности - част от лечебната фаза.
Трудното уриниране е "невъзможност за маркиране на територия"

# 574
МаяДоб ,благодаря за отговора.  bouquet

# 575
Изтрили са ми поста,но в сайта който съм посочила има всичко за водещата.
А семинара е обявен за 9-18ч.
Ако някой иска повече отзиви за водещата да ми пише на ЛС.

# 576
Честото уринуране е изхвърляне на течности - част от лечебната фаза.
Трудното уриниране е "невъзможност за маркиране на територия"

А нощното напикаване към кое се отнася?

# 577

преразказвам,че нямам време да ровя  Peace- териториален конфликт е
детето се чувства най-сигурно в леглото си,нощем,докато спи,затова маркира територията
има пробем или с адаптация/ново място/или със себеизявата/по-силни личности около него/

# 578

преразказвам,че нямам време да ровя  Peace- териториален конфликт е
детето се чувства най-сигурно в леглото си,нощем,докато спи,затова маркира територията
има пробем или с адаптация/ново място/или със себеизявата/по-силни личности около него/

Много благодаря! Ще трябва да се бори с личността на кака си ...  Rolling Eyes

# 579
Защо българският сайт от първа страница не е активен вече? Отваря ми се някакъв домейн за запознанства.

# 580
Защо българският сайт от първа страница не е активен вече? Отваря ми се някакъв домейн за запознанства.

https://sites.google.com/site/germanskanovamedicina/

# 581
  • Варна
Здравейте,
опитах с търсачката в българския сайт да намеря нещо за полипи в носа, но не успях. Можете ли да ме насочите къде да чета?

P.S., Успях да открия в немския сайт. Това е активен конлфикт. Сега трябва да се разчета какво е "лява страна" и "дясна страна". Също не разбрах това "В лечебната фаза се получава вонящо Verkäsung (?) на полипа чрез гъби (Mykosen) или гъбични бактерии (Mykobakterien) = Polypen-Tbc, обаче само ако тези микроби са били налични при DHS."
Въобще не ми стана ясно как се стига до тази лечебна фаза. Ако някой може да ми помогне в тази насока... Стандартната медицина не предлага никакви смислени терапии освен операции безкрай.

Последна редакция: пт, 08 ное 2013, 14:23 от svetli

# 582
Не знам нищо за полипите в носа, но щом немците казват, че е активен конфликт - добре! Сега за останалото: в момента на ДХС стартира активната фаза на конфликта (в случая явно започват да се образуват полипи) и в същото време наличните в носната кухина гъбички или тб бактерии (ака ги има или които от тях ги има) започват да се размножават. С навлизането в ЛФ тези размножени микроорганизми започват да разграждат образувалата се маса (полипи) и това би причинило някаква форма на хрема предполагам или натрупване на гной в синусите.

Не съм запозната с програмата за полипи и не знам дали се изхвърлят през носа или се отлагат в синусите, но принципът е този - по време на АФ микробите се размножават успоредно с умножаването на съответната тъкан, а по време на ЛФ те разграждат тази тъкан и остатъчните продукти обикновено са гной или нещо подобно.

За да се стигне до ЛФ трябва да има решение на конфликта. В случая с полипите на знам кой е причинителят, но щом се засяга носа, то конфликтът е свързан с подушване, предусещане, нещо намирисва (буквално и преносно) и тем подобни.

Тук терапия няма. Или чакаш ЛФ сама да отмине, или се спасяваш с традиционни лекарствени средства.

# 583
  • Варна
Благодаря! Явно съм чела малко по въпроса за фазите.
Не ми хареса, че терапия няма. Остава да разбера как да се стигне до решение на конфликта, че да почне тая лечебна фаза... Положението е трудно издържимо и вече засяга и слуха.
А как се определя лява или дясна страна? Това да не е еквивалентно на левичар/десничар?
Конфликтът според немците е "лява страна: „не мога да отстраня нещо“ или дясна страна: „не мога да се сдобия с нещо“. Малко ми куца преводът, ще търся още по-добро с речниците довечера.

# 584
Принципно за левичари и десняци става въпрос, но в случая имат предвид дали лявата или дясната половина на тялото е засегната (лява или дясна ноздра).

Не че не можеш да си направиш терапия - можеш да ползваш всичко традиционно и нетрадиционно, което смяташ, че би ти помогнало. Хамер предпочита да оставя тялото самО да се справя и лекар да се намесва само в животозастрашаващи моменти.

А за да решиш конфликта, пак казвам, че трябва да се знае причината - кое е това, което не можеш да отстраниш или с което не можеш да се сдобиеш.

Общи условия

Активация на акаунт