Ийит Озшенер в "КРАЙ" * Yiğit Özşener / SON - тема 107

• 23 907
  • 726
  •   1
Отговори
# 450
Айде сон.  Mr. Green
Според мен и Алев трябва да е била доста изтрещяла да живее с такъв човек. Знаела е за всичките му мании и тайни чекмеджета и все пак - с него.

И аз така мисля. А и помните ли първите чатове с Музо. Алев доста злорадстваше, че Селим е изчезнал.

perfectr , както и името на сина му. Мисля, че за него тръгна Йорго към къщата, за да успокои Селим.

Лор, нищо не е обличал, просто надяна качулката отгоре. Загледай се в дънките и обувките после.

ами този с качулката изглеждаже доста набит, наистина дънките му бяха здраво опънати по бедрата, на Халил са по-свободни дрехите...

# 451
Милички, благодаря на всички ьза превода, за приятната компания и лека нощ. Утре пак ще запрятаме ръкавите и хайде на тръстиката поне 8 часа! До скоро Hug

# 452
Не мисля, че Селим е в къщата си. Първо, Йорго беше записал адреса на листче, второ говореше като за отиване на отдалено място - "ще отида, ще го доведа", нещо такова.

Лека нощ от мен, ще видим на второ четене какво ще излезе.
 Hug

# 453
Според мен Ѝорго е наясно ,че Халил има пръст във всичко,иначе не би се скрил когато го видя,че излиза от къщата...

Много си права. И според мен.
Марице, Йорго след скандала със Селим, от това което видях притича съвсем наблизо и вече беше пред вратата на Айлин. Къде може да е Жеко, ако не на другия сокак.
Е, то нали знаеш че за филмите това няма кой знае какво значение - разстоянието.
Той нали даде някакъв адрес на зелето. Тя като каза на Халил, спомена ли се някакво място ?

# 454
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Благодарско за превода- Бланка, Лакуна, Късметче   bouquet

Много як, набит ,по-нисък ми се гледа Качулко от Халил.Може просто да е негов човек.

То дали Качулко е изпълнител или самия Халил, май няма разлика. Все пак съм за Халил.
Спомнете си случката с наранената ръка на Халю. Точно когато Селим имаше аркада на главата.

Бланче, не казвам, че е в същата къща, а че е съвсем наблизо.
Абе, факта, че след разказа на Лейла и след като му даде адреса, онзи предприе абсолютно нелогични действия за невинен човек на мен ми е достатъчен.

# 455
Лека и от мен  Hug- хич да не е след 2 серии ще разберем всичко  Peace
Лакуна, той е набъркан без съмнение, но едва ли е сам.Не мисли ли обаче, че Зелка ще разкаже ще полицията newsm78

Последна редакция: пн, 04 юни 2012, 23:15 от nikita1

# 456

Абе, факта, че след разказа на Лейла и след като му даде адреса, онзи предприе абсолютно нелогични действия за невинен човек на мен ми е достатъчен.
Така е. Не може поне от любопитство дори да не предприеме нищо. Пък той направи със зелката това, което отдавна искаше и си се прибра у тях.

# 457
Лека и от мен  Hug Бланче, Лакун, Късметче, благодарности  Hug

# 458
Ники, а дано  Joy

# 459
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Лека  Hug патета!
Ние започваме отново  Laughing
В другата серия, ако отлети главата на бате, значи ясна работата.

Има само един вариант да не е Халю и да постъпва така, ако иска той пръв да намери Селим и да го свитне. Тоест, да се възползва от завареното положение и да остане сам с Айлин. Да видим дали сценаристчето и Байрактаров са се сетили за това или ще караме по първа допирателна. Съдейки по глупостите, които ни сервират досега, смятам че ще си караме по очевидното.

# 460
Лакуна, той е набъркан без съмнение, но едва ли е сам.Не мисли ли обаче, че Зелка ще разкаже ще полицията newsm78

я разберем, я ...пак около фара ще се въртим и ще гледаме умно  Laughing Laughing Laughing

представяте ли си Байрактаров да изтрепе всички в последната серия Joy Joy...отново Joy

# 461
Все си мисля за схемата , Али е най отгоре , няма да го зачертаят преди Сон-а. Споресмен Халил просто се е възползвал от някакво обстоятелство , но не е той причината за курорта на Селим  Thinking
Алев си беше пълна откачалка и тя  Laughing  Живееше с Халил за да го обвинява и сега продължава . Не го пуска  Rolling Eyes

Бланка , Лакуна  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 462
Лека  Hug патета!
Ние започваме отново  Laughing
В другата серия, ако отлети главата на бате, значи ясна работата.

Има само един вариант да не е Халю и да постъпва така, ако иска той пръв да намери Селим и да го свитне. Тоест, да се възползва от завареното положение и да остане сам с Айлин. Да видим дали сценаристчето и Байрактаров са се сетили за това или ще караме по първа допирателна. Съдейки по глупостите, които ни сервират досега, смятам че ще си караме по очевидното.

Може, гледаше бележката съсредоточено, това предположение ми харесва, но ни оставя без заподозрян  Joy

# 463
Добро утро  Hug
малко модна фотография, дънките май са същите, ама не му седят на човека еднакво Rolling Eyes на Халю са му по-широки  Laughing

Халю страда от раздвоение на личността, Джекил и Хайд  Twisted Evil Mr. Green
Да, и Хайд е по-дебел.  Mr. Green

Последна редакция: вт, 05 юни 2012, 09:33 от jap17

# 464
ами да...точно - особено на втората и третата снимка много си личи...

то такъв пълничък е само Комсар Али с извитите уши Laughing
да не се окаже, че той ги мята синджирите, а ни баламосват с наивния му поглед
и топят Халил... Laughing Laughing Laughing Laughing

вчера като си мислих, че Алев е кукувица, то и Халил стана такава, ама не можах да се сетя има ли мъжки род на 'кукувица'...както е и да е, въпросът е, че са семейство кукувици Joy

то и в Езел имаше изненади и неочаквани обрати, ама тук наистина до последно ще ни лъготят.
тоя номер с полуистината се оказа голяма работа.
има още 3 серии до края на Края...айде да залагаме как ще свърши  smile3503

Последна редакция: вт, 05 юни 2012, 09:57 от lor

Общи условия

Активация на акаунт