Ийит Озшенер в "КРАЙ" * Yiğit Özşener / SON - тема 107

• 23 904
  • 726
  •   1
Отговори
# 465
  • СТАНДАРТНО.
вчера като си мислих, че Алев е кукувица, то и Халил стана такава, ама не можах да се сетя има ли мъжки род на 'кукувица'...както е и да е, въпросът е, че са семейство кукувици Joy

Мъжкият род на кукувица е кукумицин  Mr. Green

# 466
jap  Hug Така погледнато дънките са еднакви /опитват се да ни надхитрят , но те не са гледали Езел , явно  Mr. Green/ , обувките са различни , човека е по нисък / приблизително с ръста на Йорго е / , ръцете са на млад човек . Т.е. според мен не е Халил . И въобще си мисля , че Байрактаров се опитва да ни пързулни , като със почесването  Laughing
Халил се опитват да го изкарат "кукумицин" , както преди това и Селим при това една и съща болест ги налази  Laughing Но истинската откачалка ще е някой друг  Peace
Все си мисля , че Рамин е замесен с тайната за Селим , но няма никаква очевидна връзка м/у тях . Освен проклетото 'откритие" , ако и Селим се е включил на някакъв етап  Thinking

А патрона и за секунда да го покажат прави игра , която държи за около двайсет епизода  Heart Eyes

Лор , за финала единственото което можем да гадаем с колко актьора ще останем на СоН -а  Laughing

# 467
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Да не забравяме обаче, че Езел и СОН са дело на различни сценаристи, а Байрактаров просто разказва историята.
Дотук видяхме доста пробойни в сценария (на места и съвсем груби грешки), така че смятам, че Беркун има още хляб да папа, докато догони Пънар и Керем. ( не че и те бяха съвършени)

Нищо не искам да кажа, нито се опитвам да ви оборвам, просто отбелязвам.  Peace

# 468
Лакуна , напълно съм съгласна  Hug За това писах , че не са гледали Езел / сценаристите имах предвид/ . За сериал от 25 серии СоН има доста пробойни  Rolling Eyes Докато при Езел единствения пропуск беше необходимостта от разтягане  Peace А за Байрактар - ов  мога да кажа , че се справя супер , може би един от малкото от целия екип  Tired , камерата е много добра също , стайлинга и музиката  Peace

# 469
Бат Тойгар малко еднообразен ми се вижда тоя път, от време на време едната мелодия ми напомня на Езел.Иначе и аз съм съгласна с Лакуна.Мисля си даже, че 25 серии са им много, можеха и 20 да са, ако ще ги точат като снощи.И за какво бяха тия ирански съпротиви и тайни организации в началото, май можеше и без тях.

# 470
В началото на филма имаше като,че ли повече динамика,по-бързо ставаха нещата а сега точно на края взеха да го точат като снощи......нищо не ни разкриха общо взето  Tired Няма да гледам фрагмана за следващия епизод,поне с нещо да се изненадам Crossing Arms

# 471
Истината е, че точно в снощната серия има някои фундаментални разкрития. Предполагам, че не стана ясно, защото те бяха в диалозите, а не в действието. Разбира се, нищо не е казано направо и недвусмислено, защото загадката ще се удължава до последния момент, предполагам. Повечето разговори водят към Халил като главна движеща сила на отвличането на Селим, но пък разбира се са вкарани и елементи, които да не ни позволят да бъдем сигурни.

За мен обувките са същите, дрехите също май, но или са облечени от различен човек, за да не се светне зрителят, или нарочно са направени подобни. Качулатият е със запасана в дънките риза, а Халил - с пусната отгоре, обаче няма следи от пристягане с колан. Разбира се, това може и да не е помислено.

Харесва ми идеята за наддаване какъв ще е краят. Проблемът е да се измислят някакви опции. А измислим ли опциите, непременно ще се досетим и сами каква е истината.

# 472
Халил без и със качулка :

Относно това дали сценаристът е така добър както колегите в Езел, мисля, че не бива да подценяваме вкуса на Байрактаров...той едва ли би се захванал с нещо, което не си струва.

Друг е въпросът да не е решил да се помайтапи с публиката, като в края на голямото чакане и изпляска някоя супер баналност. hahaha hahaha hahaha

Ще видим - като ни кажат накрая и другата половина на истината Laughing

# 473
Реално погледнато , на снощната серия не и липсваше динамика . Имаше действие - Айлин влезе и излезе от затвора ,  Кудрет спаси Айлин   , Сайман  ,беше ранен , срелби , синджири ,Йорго го душиха . .. Постоянно се случваше нещо , но всъщност нищо не се изясни . Точно това е дупката в сценария според мен  , трябваше по нещо за някой да се разкрие  Peace
А иначе за мен този сериал също си е пробив , като Езел . На фона на бълващите семейни и любовни драми  ooooh!

Качулатко е по нисък от Халил  Rolling Eyes  , не е Кудрет /той е в Иран/ , ако не е Халил , а е млад остават близнака на Селим или Алпер  Peace  Sabret   Laughing в последните три секунди ще му видим муцунката или силуета , който си опъва ухото  Mr. Green

# 474
Като изключихме Таласъм бея, (за какво ще разпитва Бахман,ако знае), като вземем в предвид думите на Бахман,че са го карали да прави това, опираме до Алпер и Халил, още повече ,че и медикаменти са намесени.Може Халю да го е убедил, че това е в полза на Жеко.
 Друг вариант - Алпер с някой от иранската съпротива по някаква причина, може и заради Зелка.
Трети- смес от първите два.
Четвърти - Роза, Халил(да не забравяме викът на Жеко ,че е съсипал семейството му, но пък от друга страна и животът на Йорго е съсипан).
Пети- Халил и Нихад(тоя също не е с всичкия си и за пари кво ли не направи и Халил го знае).
.Шести- Халил и иракчаните от страна на Маджит(те в затвора си се срещат с който си искат,така ,че не е проблем да поръчаш нещо на някой).
Седми -най невероятен -Алев,в комбина с някой от нейните авери, за да докаже на Халил, че дори  Жеко да го няма, Лена няма да е негова или просто за да нарани Лена, пък да не забравяме, че тя чете някакви листа.Ако искат да ни матират- това е варианта.
Последен- Саймън, тоя какво прави ,въобще не ми е ясно.
Бат Али не го слагам в сметките- де толкоз акъл у него. Mr. Green

Халю ,в комбина с някой най-набиващия на очи, но с кой! newsm78

Последна редакция: ср, 06 юни 2012, 10:18 от nikita1

# 475
Ники, то така само Кудрет остана  newsm78 Grinning

# 476
И аз съм за седми вариант ,въпреки че много ни ги навират в очите Алев и Халил....

Възможно ли е Селим и Йомер да не са биологични деца на семейството , а осиновени и имащи връзка с Роза /иначе този пророчица каква и е ролята във филма/
newsm78

# 477
Бат Али въобще не е за подценяване с неговата недосетливост....

# 478
Ники, то така само Кудрет остана  newsm78 Grinning

Е, тоя ще е вярно най-якият вариант и най ми допада, тогава фарът -ряпа да яде Peace
Между другото въобще не е за изключване, точно поради факта, че не го включихме до сега- мотиви може да намерим. Joy

# 479
Жалко ще е за Кудретчик ако разнася вонята ...с тая рускиня до себе си

Последна редакция: ср, 06 юни 2012, 16:12 от sofia26

Общи условия

Активация на акаунт