Ийит Озшенер в "КРАЙ" * Yiğit Özşener / SON - тема 107

• 23 799
  • 726
  •   1
Отговори
# 705
Ха дано го зърнем този довечера Hug

# 706
Никиииии,  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy
Като няма пари за салам, да не им се прияде патешко?  Crazy Laughing

jap,  Hug Peace  bouquet
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Супер колаж!

# 707
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
 hahaha hahaha hahaha
Ма вие двете решихте, докато Софи приготвя салона да загреете за серията.

Много добри, много!    bouquet   Любими патки, какво друго да каже човек!

# 708
  • СТАНДАРТНО.
Ха дано го зърнем този довечера Hug

Jap, много миловидни тия патки, трябваше по-серт да гледат, Селим гиби  Mr. Green Joy hahaha

# 709
  • СТАНДАРТНО.
 Пускам НОВАТА ТЕМА да не губим време, докато тече епизода. Като изпишем тази, се местим Peace

# 710

Jap, много миловидни тия патки, трябваше по-серт да гледат, Селим гиби  Mr. Green Joy hahaha
Те сигурно защото са патки наблюдателки, а не участници във филма. hahaha hahaha hahaha
Тук трябваше да извикаме порове за тази сцена, дето пускат в очите една миризлива слуз, та да може да избяга Селю, докато качулатия с освестява.
Ако не ни хареса финалитУ,  jap може да направи финал по картинки с бесни, разярени психоПАТКИ.

# 711
Много готини клипчета за майките. Лакун, поздрава ти за мъжките  майки си го крадвам, нищо че съм момичешка, все ми е в главата  Hug

Колкото пъти започна да си мисля за варианти, все си казвам, че няма смисъл- може вече да сме го открили, без да знаем, може да сме много далеч от истината. Ама пусто зарибяване, може ли да се откаже човек, само като прочета някоя версия тук и айде.... И все се сещам за една приказка от мнооооого далечното ми детство, когато  обмисляйки варианти за някой наш си"голям" проблем стигахме до"задънена улица" , или за да кажем на някой, че няма смисъл много да му мисли-"Една патка мислела, мислела и умряла".... Laughing

Ей за този момент, например си мислех-Халю с гръб към люка- имах чувство, че изобщо не е наясно, че на няколко крачки под него точно е Селим. Може пък, защото първата му мисъл да е да намери лейла Whistling той пък знае ли, че и тя е тук newsm78

# 712
И те вкаменени като Алев и Ленчето Shocked Mr. Green Joy

# 713
Аз пък ги виждам като - А, пипна Жеко, а ти се разката фамилията  Mr. Green Joy Само приближи, мойто момче! На качулки ще ни станеш!  Mr. Green

# 714
Никиииии,  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy
Като няма пари за салам, да не им се прияде патешко?  Crazy Laughing

А,не -
нашата хентелегентност ще ги спре
и патешко ще им се отяде  Peace

Jap, Hug нямаш равна!   bouquet

Айде, дрънчете тенджери ,тигани,
че 9 скоро ще настане!

# 715
Хей, много сте сладки! Толкова свеж повей във форум не съм усещала! Супер сте, адмирации!

# 716
jap  просто ме разбиваш с колажи  Joy Joy Joy

Подкара ли сме Жеко към щастлив патешки СоН  Mr. Green

# 717
А видяхте ли новата първа страница на темата  Joy  ПАТЕШКО ДИЗИ  Mr. Green на заглавната снимка
и най-отдолу патките набиват крак към Иран  hahaha

късмет, Jap     bouquet

# 718
С патешка стъпка отивам да видя  Laughing

# 719
Подгряли сме, а?  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Жап,  newsm10  за новото творение.  А и патешка инвазия на първа страница, а така!

Общи условия

Активация на акаунт