СЕДМОКЛАСНИК страницата с котките затвори, идва ред на Пиза да пребори...

• 39 349
  • 744
  •   1
Отговори
# 330
И мойта се обади. Първи модул бил лесен, но втория нещо решено до някъде дургото омазано за съжаление

# 331
  • София
моята още не е, а съм двойно напрегната. Викам си, щом не се обажда, значи пише. Обаче ме гони шубето да не й е станало нещо лошо и т.н., и затова да не се обажда. Ох, ох, ох! И като чуя "беше лесно", и ми се изправя косата.

# 332
  • София
Защо форумът да не е представителна извадка. Нищо, че сме все откачени и амбициозни мами. Mr. Green Mr. Green
Сама си даде отговра  hahaha Тук има представителна извадка за таргета на училищата, които бяха включени в анкетата в началото на темата + най-желаните училища от няколко други града на Бг. А останалите?  Naughty А те са в пъти повече  Cry Има мами, които изобще не знаят, че децата им ще ходят на НВО  Cry

# 333
  • гр. София
Незнам защо са й се сторили задачите тоооолкова трудни. На последните тестове, които прави в къщи изкара доста точки. Неочаквано добре се представи. Каза, че 23 и 24 не е решила. Пръви модул бил горе - долу...............Мисля си дали не се шегува.............Направо незнам..........Реве ми се....Тя и на БЕЛ направи 2 елементарни грешки. Незнам какво да мисля........Без думи съм. Sad

# 334
И моя се обади,приключил е,задачите не били много трудни,дори лесни,а математиката не му е силна.Дано всички са се правили добре и се класират за желаното училище!!!

# 335
И моята се обади. Каза, че теста бил УЖАСЕН. Нищо не е направила  ooooh!. Съжалявам много. Ще се простим с езиковата гимназия явно. Съсипана съм  Close.

Хайде сега и ти. Не се отчайвай толкова бързо и то само защото хлапето ти казало, че теста и се сторил труден.
И моята миналата година ми каза, че и било трудно, а по БЕЛ беше казала, че теста бил лесен, а преразказа труден, а беше изкарала на преразказа много висока оценка, а на теста беше омазала лесните въпроси. По-добре да казва, че и е било трудно, отколкото, че супер лесно. Аз чуя ли това, си имам едно на ум. Добре, че не слушах тогава моята щерка, че само щях да се ядосвам.
И ето, че резултата си беше точно много добра езикова гимназия, в най-добрата паралелка Simple Smile
Така, че се успокой и чакай Peace

# 336
Успокойте топката, момичета. Много ни дойдоха напрежение и нерви. Спокойно, всичко ще се нареди по най-добрия начин. Няма нужда от страх и паника точно в този момент.  Hug Hug Hug

# 337
  • София
Сега очакваме Ганис да се включи с отговорите.

# 338
по последни данни  Mr. Green втори модул бил "ГАДЕН"  Confused

# 339
Намам търпение вече, кога ще го видим този тест?????

# 340
  • гр. София
Благодаря за подкрепата момичета, но..........какво да се прави.....Явно оценките ще са под това, което  очаквахме и се надявахме.

# 341
Важното е, че мина. Децата се умориха тази година и си залужиха малко почивка и спокойствие. Сега не може да се направи нищо повече. Така че отпуснете се, мили дами! Като излезнат резултатите, ще се поблъскаме пак Simple Smile 10 дена безгрижие!

# 342
Ох, е моя не се е обадил, а аз съм доста напрегната. А трябва да ги успокояваме децата.

Снощи сестра ми - тя е учителка - ми припомни че тепърва предстоят матури по всички предмети. Макар и с не такава тежест - това си е допълнителен стрес за децата. И като знания - ще им бъде основата за 8 клас.

# 343
  • София
Leila, аз след изпит винаги казвах, че нищо не съм направила. Това ми беше защитна реакция. Но винаги си го бях направила. След първите 1-2 изпита, родителите спряха да ме питат как съм се справила  Laughing Спокойно!
И моето дете се обади. В 19 задача не е сигурна, по 23-та не е писала абсолютно нищо на беловата, въпреки че е била нахвърляла нещо на чернова #Cussing out Това 100 пъти го говорихме, че трябва да пише каквото и да е. Ако е грешно - нищо не губи. Но не и не. Това си е нейния подход към нещата и майка й да си приказва колкото си иска.  Sad Не се ядосвам. Радвам се, че мина и това. Чакаме резулатите на 04.06! И мислим за високи оценки ! Praynig Hug

# 344
  • София
И моето се обади - теста бил лесен. Втори модул също. Дано е така. И какво излиза, че решаващ тази година ще е БЕЛ. Hug

Общи условия

Активация на акаунт