СЕДМОКЛАСНИК страницата с котките затвори, идва ред на Пиза да пребори...

• 39 359
  • 744
  •   1
Отговори
# 315
И моята щерка се обади. Първия модул бил лесен, но от втория модул две от задачите били "гнусни" . Mr. Green Както и предполагах, става въпрос за тези по Пиза. Както и да е, на нас математиката не ни е силния предмет, така че каквото е направила - такова. Важното е, че мина.  Crazy

# 316
Дано от това, че е лесен теста, не излезнат някакви подводни камъни при крайния резултат Simple Smile

# 317
  • Там, където ме обичат
Защо форумът да не е представителна извадка.
Не е.  Peace
Ето точно определение:
 "Представителна съвкупност (извадка) - обхваща част от случаите на генералната съвкупност, като чрез нейните характеристики се правят изводи за характеристиките на генералната съвкупност."

# 318
Моята не била доволна от 2 модул...иамло задача от 5 клас, за която не се сетила как се решава....
Каза, че като цяло не е бил чак толкова лесен теста, освен първите няколко задачи.
Ще видим след 10 дена резултатите и ми е интересно и новото като цяло какво ще е.
Аз принципно съм откачена, но някакси не съм толквоа амбициозна, а съм реалистка, доколкото е възможно.
Амбициите ми са в друга посока - човешки отношения по-скоро, а не езикова гимназия на всяка цена Wink

# 319
  • София
aspasia ти го прие много лично това с амбициозността. Имах предвид, че всички майки тук сме отделили време, средства и т.н. за да подготвим децата си за тези изпити. А най-важното е наистина да са здрави и нищо не трябва да е на всяка цена. Целта оправдава средствата - мисля, че не важи навсякъде.

# 320
  • Там, където ме обичат
Задачата с хонорара, не е ли от типа рачешки задачи?

# 321
  • гр. София
И моята се обади. Каза, че теста бил УЖАСЕН. Нищо не е направила  ooooh!. Съжалявам много. Ще се простим с езиковата гимназия явно. Съсипана съм  Close.

# 322
  • София
Задачата с хонорара, не е ли от типа рачешки задачи?
newsm78 newsm78

# 323
  • София
Ееее, Leila, не бързай със заключенията. Може да си правилни задачите, просто да се е притеснила повечко и да смята, че нищо не е направила!  Hug Ще видим истината едва на 04.06!

# 324
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
И моята се обади Simple Smile Не й е стигнало времето  Joy Като цяло мат. й е по-трудна, та ако "докопа" 70-75 т. ще е на върха на щастието Simple Smile В задачата за хонорара каза, че е намерила само общия хонорар и хонорара на първия участник Simple Smile Здрава да е пък другото се нарежда  Wink

# 325
  • Добрич
И моята се обади. Каза, че теста бил УЖАСЕН. Нищо не е направила  ooooh!. Съжалявам много. Ще се простим с езиковата гимназия явно. Съсипана съм  Close.
Нищо не се знае още. Peace
Успокой се!  Hug

# 326
  • София
Обади се, свършил е. Много лесен и първи и втори модул Shocked. Ще видим накрая Simple Smile

# 327
Моето диване току що цъфна на вратата, заявявайки: "Мно'о беше лесно!! Ще имам поне 9-ца Wink, което най-вероятно означава, че се е омазало до ушите  Joy

Сега ще го разпитам по-подробно и ще докладвам...

# 328
  • Sofia, Bulgaria

Рано е да се съсипваме... нека излязат поне задачите и отговорите

# 329
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри

Хей, не така!!! Просто си е изкарала емоцията - ще видиш, че всичко ще е наред  Wink

Общи условия

Активация на акаунт